Wat een ballentent is dit. 1 ster is nog teveel! Waarom? Warmtepomp besteld, vandaag besteld morgen verzonden. Nou, dikke neus. Week later geprobeerd telefonisch contact te zoeken. L... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Na 15 jaar tevreden klant te zijn bij zwembad.eu heb ik vorige week donderdag een probleempje gehad. Het betrof een microdospomp die niet volledig was in de verpakking bij levering . Op OH hemelvaa... Ver mais
Persoonlijk en menselijk gesprek gehad met de klantendienst. Fijn om een echt mens te spreken, die meedenkt en tijd investeert in de klant. Geen lange wachttijd gehad en meteen warm contact waardoor... Ver mais
5 jaar geleden zwembad robot gekocht bij zwembad.eu (topmodel Dolphin M500 uit hun winkel), deze is nu stuk, ik wens een medewerker/technicus van zwembad.eu te spreken, maar op hun algemeen telefoonn... Ver mais
Respondeu a 82% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Vorige week zwembad producten besteld
Vorige week zwembad producten besteld, helaas is de bestelling beschadigd aangekomen. Ih heb via email een klacht ingediend. De zaak is snel opgelost worden, een paar dagen later heb ik nieuwe producten gekregen! Blij met de oplossing en super service!

Resposta da Zwembad
Mijn vrouw had een warmtepompje online…
Mijn vrouw had een warmtepompje online besteld bij zwembad.eu maar na een week niets geleverd . We hadden mails gestuurd enz en werden maar niet geholpen . Langs geweest bij de winkel waar een vriendelijke man ons heeft geholpen om dit op te lossen. Deze heeft naar de klantendienst gebeld en was zo opgelost. De dag erna is onze warmtepomp geleverd geweest. Bedankt Mijnheer Uli voor de excellente service en uw engelen geduld . We waren wat gefrustreerd en misschien wat onbeleefd geweest maar nogmaals dank voor het begrip en de hulp.

Ik werd de deur gewezen
Vandaag werd ik bij het binnen komen van de winkel Zwembad.eu in Lochristi meteen de deur gewezen door een heel onvriendelijke persoon die aan de balie stond: de winkel zou sluiten en ik zou me maar beter snel uit de voeten maken. Pittig detail: het was nog geen sluitingstijd. Nooit zet ik nog een voet in deze zaak. Er zijn andere winkels genoeg.

Resposta da Zwembad
Na lang wachten totaal niet geleverd wat besteld is.
Weken geleden een zwembadpomp besteld, deze zou in een dag leverbaar zijn. Gisteren overwacht een pakket van hun ontvangen met een totaal andere pomp. Telefonisch onbereikbaar, op mail wordt niet gereageerd. In de winkel verwijst men naar het info e-mail adres.. 1 ster is voor dit bedrijf nog te veel. Heb te doen met de mensen die in de winkel werken, zij worden de dupe van deze ontzettend slechte service.

Resposta da Zwembad
2 weken geleden een zwembad besteld…
2 weken geleden een zwembad besteld waarbij op de website stond ‘vandaag besteld, morgen verzonden’. Tot op heden nog altijd geen levering mogen ontvangen.
Beantwoorden eerst mails heel vaag en wanneer je vraagt wanneer exact dit dan word geleverd reageren ze niet meer. Telefonisch ook niet bereikbaar.

Resposta da Zwembad
bestelling nooit ontvangen en plots onbereikbaar
producten besteld en betaald, wordt niet geleverd, firma onbereikbaar ... WAT IS DAAR AAN DE HAND ????

Slechte winkel
Slechte winkel , komen af met snoesjes
Laat ons duidelijk zijn , dat ik naar een winkel ga & het zelf ga komen ophalen
We zullen wel zien
SOZWEU372377

Resposta da Zwembad
Niet reageren belofte maken en weer…
Niet reageren belofte maken en weer niet nakomen. Daarna niet meer reageren.
Inmiddels opgelost en geld terug.
Ja veel mails zonder dat de reactie aansluit bij mijn vragen of verzoeken. Dan krijg je dit.
En dreigen
met een jurist als ik mijn negatieve review niet verwijder vind ik echt een dieptepunt.

verkeerde omschrijving artikel
ik bestelde een adapter voor mijn zwembadrobot. Volgens de site was deze compatibel met het model dat ik heb. Helaas bleek bij levering dat dit niet het geval was. Ondanks dat de fout bij hen ligt moet ik de retourkosten betalen. In de winkel kan men mij ook niet verder helpen. Onderdelen moeten online besteld worden.

Resposta da Zwembad
dekzeil op maat en oprolsyteem besteld…
dekzeil op maat en oprolsyteem besteld en betaald.. na een maand mail gestuurd waar dit bleef, 'door onverwachte drukte liep de levering uit', zou een week nadien geleverd worden. ondertussen alweer bijna 3 weken verder. nu antwoord men zelfs niet op klachten mail, in de winkel wordt de telefoon niet opgenomen.
Ik heb gevraagd de bestelling te annuleren en geld terug te storten. Ben benieuwd of dit wel lukt.
Koop hier nooit iets!!!
Enorm slechte levering en bereikbaarheid. Op dinsdag besteld zou op woensdag geleverd moeten zijn. Op woensdag kreeg ik te horen dat het pakket was ingepakt, op donderdag kreeg ik te horen dat het pakket was zoekgeraakt. Ik heb duidelijk kenbaar gemaakt dat ik GEEN nieuwe bestelling wilde en ik mijn geld terug wilde. Op maandag ontvang ik dus alsnog mijn bestelling. Nu hard bezig om het te kunnen retourneren maar dat gaat enorm lastig met de slechte bereikbaarheid en de trage reactietermijn van dit bedrijf!
Toevoeging: het bedrijf heeft hun excuses aangeboden en een nette oplossing aangeboden. Ook dat mag vermeld worden :-)

Resposta da Zwembad
Ik heb hier een zwembadpomp gekocht
Ik heb hier een zwembadpomp gekocht. Deze is binnen een maand defect. Ik heb meerdere malen via de mail geprobeerd om contact te krijgen om in overleg te gaan hoe dit op te lossen. Geen enkele mail wordt beantwoord. Telefonisch hoef je al helemaal niet te proberen. Hierop zijn ze niet bereikbaar.

Resposta da Zwembad
Wees duidelijk en reageer direct als er een defect is
Het heeft lang geduurd voor deze onenigheid over garantie uiteindelijk is opgelost. Duidelijke communicatie blijft noodzakelijk om misverstanden te voorkomen. Deze keer heeft Zwembad. eu woord gehouden

Resposta da Zwembad
Prima service en levering!
Ik schrijf niet vaak een review over online bedrijven, maar doe het nu toch even. Omdat er zoveel slechte reviews zijn, dit mijn beeld over dit bedrijf heeft beïnvloed, maar totaal niet past bij de service en kwaliteit wat zwembad.eu heeft geleverd.
Ik herken mij totaal niet in deze slechte reviews. Dus bij deze mijn advies om niet zomaar van reviews uit te gaan.
Natuurlijk las ik pas alle reviews nadat ik besteld had. En mijn bestelling niet binnen de aangegeven tijd geleverd werd.
Nu heb ik absoluut geen probleem met levertijd. Zeker niet als een bedrijf het smoordruk heeft en heel hard moet werken. Maar als de belofte wordt gedaan “vandaag besteld, morgen bezorgd” creëert dat wel verwachtingen. En is het prettig dat er gecommuniceerd word.
Op mijn e-mails werd heel vlot gereageerd. En er werd telefonisch contact gezocht. Voor niet leverbare producten werd een alternatief aangeboden. Overigens duurdere alternatieven zonder dat men hierin bijbetaling vroeg. Dit is zeer coulant en heel erg servicegericht.
Deze compensatie wordt gewaardeerd, maar was niet perse nodig geweest als vooraf duidelijk werd aangegeven dat levertijden door drukte of niet voorradige producten kan oplopen.
Binnen negen werkdagen had ik mijn geupgrade bestelling binnen. Prima levertijd. Excellente service.

Verkeerde levering/Duur
Verkeerde levering, nooit antwoord gekregen.
Beweren de laagste prijs te hanteren maar niets is minder waar.
Vreselijke service.

Waardeloos bedrijf
Zoals zovelen hier voor beschrijven, zeer slecht /niet bereikbaar, mails worden genegeerd, na dagen nog niks ontvangen, geen track en tracé na valse beloftes om die alsnog te sturen.
Dit bedrijf komt communicatie tekort.
Antwoord : NEE , ik en met mij velen lees ik hebben GEEN tracé en tracé ontvangen per mail, na herhaaldelijk vragen van onze kant, uiteindelijk via Chat idd wel antwoord gekregen en zouden ze nieuwe mail sturen, dag erna weer geen mail met track en tracé ontvangen, dus weer via de chat contact gezocht en na aan houden heeft dame deze via chatvgestuurd maar duurde daarna nog 2 dagen voor tracé en tracé zichtbaar was, en uiteindelijk werd mijn bestelling ipv vandaag besteld =morgen bezorgt ( uiteraard 2x zondag ertussen die tellen we niet mee ) na 9 dagen geleverd , dus nee hier bestellen wij niet meer en blijf bij onze 1 ster . Langere levertijd is geen probleem, maar wees eerlijk en telefonisch niet bereikbaar( zegt bijna iedereen, lees ik) , mails wordt niet op gereageerd ( zelfdw probleem bij ieder) alleen dus via chat

NOOIT BIJ BESTELLEN
Een tip: KOOP HIER NOOIT! Oplichters. Ze beloven bestellen en volgende dag verzonden. Na een week nog steeds niets gezien. Ze nemen geen telefoon op. Op de mails komt er alleen het antwoord : het is druk van bestellingen. Op mijn vraag wanneer ik mijn zwembad dan wel zal hebben, komt er geen antwoord.

Resposta da Zwembad
Verkeerde maat zwembad geleverd.
Ik heb een Bestway Hydrium Alderney metalen zwembad Ø360 x 120 cm besteld, maar de ø460 gekregen. Hierover een mail gestuurd, maar geen respons gekregen. Telefonisch zijn jullie ook niet te bereiken en ik baal hier enorm van.
Via de chat al meerdere malen gepoogd m'n verhaal te doen, maar krijg steeds terug dat ik dat allemaal op de mail moet zetten. De planning van mijn tuinherinrichting loopt nu ook in het honderd.
Echt een hopeloze klantendienst om met…
Echt een hopeloze klantendienst om met te communiceren.product is verkeerd geleverd na een kleine maand nog altijd geen oplossing.koop hier niets meer
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Besteld, bevestiging per mail en dan gebeurd er niks meer. Geen track en trace niks.
Ik bel ze, ze laten je 40 minuten in de wacht staan en dan wordt doodleuk de verbinding verbroken , tot 2 keer toe! Das geen toeval! NIET BESTELLEN
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.