Sehr netter telefonischer Kontakt mit Fragen zu einem PLB3, unglaublich schnelle Lieferung, konkurrenzloser Preis! Gerne jederzeit wieder!!!
Leia as opiniões dos outros
Zowel de bestelling als de levering verliepen zeer snel en vlot. Voor onze 12 jarige met autisme en mentale beperking geeft het zwemvest hem een rustgevend gevoel, (omdat het zeer goed aanpast en j... Ver mais
Op maandag besteld. Zou binnen 24 uur geleverd moeten zijn. Het is inmiddels vrijdag en nog altijd geen zicht op levering. Wij kunnen nu niet aan onze wettelijke verplichting voldoen om voldoende redd... Ver mais
Voor gebruik bij onze Reddingsbrigade zoeken we een specifiek type vest, helaas niet standaard. Bij het eerste contact word je telefonisch goed geholpen. Daarna kom je op locatie en wordt uitgebr... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Zwemvesten.nl de specialist in zwemvesten en reddingsvesten >> alle zwemvesten op voorraad en gratis levering! Kom ook langs in onze winkel
Informações de contacto
Prisma 73, 3364 DJ, Sliedrecht, Holanda
- zwemvesten.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 16% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Duidelijke uitleg gekregen vriendelijk…
Duidelijke uitleg gekregen vriendelijk echt top
Op vrijdagochtend besteld
Op vrijdagochtend besteld, dezelfde dag, op de vrijdagavond bezorgd. Dat is top👍🏻
In tegenstelling tot vorige jaren na ca…
In tegenstelling tot vorige jaren na ca 6 weken nog geen gereedmelding. Na bellen hierover was de zaak snel opgelost. Hopelijk volgend jaar beter.
Te lange doorlooptijd.
De doorlooptijd van ruim 2 weken is erg lang. Communicatie vanuit het bedrijf hierover bleef achterwege.
Direct dag daarna in huis.
Direct dag daarna in huis.
Degelijk spul. Goede kwaliteit.
Goed verpakt. Kortom echt dik tevreden!!!! Complimenten
Vriendelijk geholpen met goed advies én…
Vriendelijk geholpen met goed advies én een mooi product!
Snelle levering, product correct!
Nette en snelle levering, product zoals beschreven!
Snelle levering, lage prijzen.
Razendsnelle levering, tegen een zeer scherpe prijs. Zondagavond besteld, maandag al in huis.
Fijn bedrijf goede service
Fijn bedrijf
Kom er al 10 jaar altijd goed geholpen en eventuele onjuistheden worden snel en goed opgelost.
Top!
Sympathieke man, die je graag wilt helpen/adviseren. Stond alleen in de winkel en helpt iedereen op de zelfde manier. Rent heen en weer voor de juiste maat. Dit zie je niet meer zo vaak. Ik kom uit Amsterdam en het was voor mij zeker de moeite waard om naar Sliedrecht te rijden.
Bestelling 22uur geplaatst, niet geleverd dag erna
Bestelling 22uur geplaatst, met de vermelding “voor 23.59 besteld, morgen in huis”. Uiteindelijk om 00.01 bevestigings e-mail ontvangen, echter nog steeds geen pakketje ontvangen dag erna. De misleidende en niet juiste belofte te maken, en ook nog eens 5.99 voor de verzend kosten vragen. Ik ben ontevreden, ik had dit product morgen ochtend nodig. Dit zal nu echter te laat zijn (als die al morgen geleverd wordt) en wil ik mijn geld terug voor het zwemvest en de verzendkosten door de misleidende informatie en niet nakomen van de gemaakte beloften.
Super super snelle service!!
Ik stond helemaal versteld, vanochtend de bestelling gedaan en dezelfde avond stond het pakketje al voor mijn deur! Wat een snelle service! Jeeej wij kunnen het water op met de kleine meid!!
Heel snel geleverd
Heel snel geleverd! Geen op of aanmerkingen.
Ik zal hier zeker nog een keer bestellen.
Ik had alleen eerste instantie twijfel of ik hier zou bestellen vanwege de lay-out van de website. Het heeft iets amazone achtig als uitstraling. Maar goed dat kan een kwestie van smaak en ervaringen zijn.
vest voor Reddingsbrigade
Bij het eerste contact word je telefonisch goed geholpen. Daarna kom je op locatie en wordt uitgebreid de tijd genomen om de eisen aan het vest en persoonlijke wensen door te nemen. Er wordt actief meegedacht en -gewerkt om tot een goede keuze te komen. En passant worden ook aandachtspunten benoemd voor onze overige reddingsvesten - niet dat dat hen extra omzet oplevert, maar wel van belang voor ons als gebruikers.
Dit zijn geen verkopers, dit zijn liefhebbers die meedenken om jou aan de goede spullen te helpen. Bedankt!
Super goed geholpen!
Ik ben heel fijn geholpen door het verkoopteam van zwemvesten.nl! Omdat ik het verkeerde zwemvest had besteld en de nieuwe vlug nodig had, werd hij meteen verstuurd per expresse, en de volgende dag meteen geleverd! Zo kon ik alsnog mijn nieuwe zwemvest bij het zeilen uitproberen :)
Verder kreeg ik heel goede adviezen van ze bij het uitzoeken, deze winkel is aan aanrader!
Mart
Snelle correcte levering