Omdat alles goed is gegaan , het duurde even alvorens we echt contact hadden . Daarom zonder advies besteld , gelukkig bleek het latere advies , mijn keuze. De bestelling kwam vlot binnen en werkt ge... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Klein foutje gemaakt maar perfect opgelost door 123 afstandsbediening. Snelle reacties via mail en puik afgehandeld. Zo hoort het
Bij levering ontbrak één product, na mailcontact werd alles tip top afgehandeld. Het mailcontact verliep vlot en zeer klantvriendelijk.
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Samsung afstandsbediening
Prima afstandsbediening en de service is top! Prima snelle leverring. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!

Resposta da 123afstandsbediening
Goede hulp bij vinden juiste…
Goede hulp bij vinden juiste afstandbediening, binnen 1 dag in huis. Bleek dat de tv kapot was dus afstandbediening teruggestuurd. Deze is helaas niet aangekomen bij hun op een of andere manier, vond dit erg vervelend. Kreeg wel mijn geld terug van hun en dat is echt super service!!
Zou hier zo weer een afstandbediening bestellen.
Antwoorden snel op je mail.
Zou hun aanraden aan iedereen die een afstandbediening zoekt!

Resposta da 123afstandsbediening
In het verleden 2x een afstandbediening…
In het verleden 2x een afstandbediening besteld zonder enige problemen. Nu heb ik weer een afstandbediening besteld en die werkt niet, kan gebeuren natuurlijk. Nu inmiddels een contact formulier ingevuld en geen reactie gekregen (een maand later!) vorige week een mail gestuurd en nogmaals geen reactie. Ze hebben geen telefoonnummer dus je kan ze niet eens bellen.
Edit: ben nu zelf langs hun kantoor gegaan in Enschede. Daar ben ik netjes geholpen aan een nieuwe afstandsbediening die het wel doet. Daarom van 1 naar 3 sterren

Slechte producten
Alternatief voor origineel afstandbediening werkt niet. En als je een afstandsbediening gekocht hebt in het buitenland dan kost de retour meer dan het product. Want zij bieden geen kostelose retourzending aan.

Waardeloze kwaliteit
Dacht een betrouwbare webshop te treffen. De buren horen nog net niet elke druk op de Chromecast-afstandsbediening. Misschien levert Ali ook een fluistereditie. En niet alle functies zoals volume knoppen werken.

Goede klantenservice
Na de melding dat de geleverde afstandsbediening niet goed werkt, heeft het bedrijf uitstekende service verleend door direct kosteloos een nieuwe op te sturen. Deze deed het wel.

geen installatie nodig!
De afstandsbediening doet het inderdaad direct, zonder handleiding. Ben daar heel blij mee. Na jaren van afplakken en pielen van de bestaande smart-Samsung afstandsbediening… kunnen mn ouders weer zelf bepalen welk tv-programma zij kijken.
Groeten, Kootje Smit.

Uitstekende service 123 Afstandsbediening.nl
Uitstekende service van 123Afstandsbediening.nl.
Aanvankelijk kwam de bestelling niet aan. Gemeld bij het bedrijf. Die reageerde snel met excuses. Enkele dagen werd de afstandsbediening alsnog afgeleverd, maar werd het bedrag dat ik had betaald, teruggestort op mijn bankrekening.
Ik wilde alsnog betalen en mailde om een bankrekeningnummer om te betalen. Ik kreeg een mail terug dat dat niet hoefde gelet op de vertraging in de levering.
Grote klasse van dit bedrijf.
Overigens werkt de vervangende afstandsbediening ook nog eens perfect. Ik ben dus zeer tevreden over dit bedrijf.

Resposta da 123afstandsbediening
Goede service, snelle reactie op mijn vragen. Super tevreden!

Afstandsbediening van Panasonic EX700 serie
De afstandsbediening van mijn Panasonic EX700 (ruim 7 1/2 jaar in gebruik) begon kuren te vertonen. Sommige knopjes reageerden slecht of helemaal niet meer. gezocht naar een vervangende afstandsbediening en na veel vergelijken en reviews lezen terecht gekomen bij 123... die een "Afstandbediening geschikt voor alle Panasonic TV's"in de aanbieding heeft. Besteld en na 2 dagen keurig geleverd. Batterijtjes (2*AAA) erin en even fingers crossed... Werkte direkt en perfekt. Ook behoorlijk stevig gebouwd en goed in de hand te houden. Sommige knoppen zitten op andere plaats, maar dat is eigenlijk altijd zo.
Heel tevreden met 123afstandsbediening !

verkeerde afstandbediening
ik heb een afstandbediening rc934r besteld en krijg de afstandbediening rc956r. dit is niet wat ik besteld heb, sommige functies zitten er niet op , en kan dus deze functies niet gebruiken. Al een mail gestuurd voor de juiste afstandbediening maar geen reactie , niet netjes , ik hoop dat die opgelost gaat worden, slechte reclame . in afwachting op jullie reactie en de juiste afstandbediening.
R van Oosten.

Retourneren
Op 15-12 een afstandbediening retour gestuurd. In de track&trace is te zien dat deze op 16-12 ontvangen is. Op 23-12 herinnering gestuurd (met foto van verzendbewijs en track&trace) dat er nog geen geld is teruggestort. Werd niet op gereageerd. Op 29-12 nogmaals gemaild. Het antwoord de volgende dag was dat men de zending nog niet had ontvangen of ik de track&trace wilde sturen. Dit maal een screenshot van Postnl gestuurd met ontvangstdatum en tijd en wederom de track&trace. Op 02-01 kreeg ik bericht dat het geld gecrediteerd was.

Perfecte service
Perfecte service. Ontvangen artikel bleek niet te functioneren. Dat kan natuurlijk een keer gebeuren maar ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd. Prima geregeld!

Resposta da 123afstandsbediening
Goed advies en snelle levering
Ik ben heel goed geadviseerd met mijn keuze welke afstandsbediening het beste was voor mijn 15 jaar oude TV en hij was snel geleverd,

Klantenservice
Voor het eerst gebruik gemaakt van deze leverancier voor een afstandsbediening. Helaas bleek na enkele malen gebruik de geleverde afstandsbediening niet helemaal goed te werken. Na wat over en weer contact te hebben gehad, werd een nieuwe afstandsbediening aangeboden en direct naar de klant gezonden. Super, helemaal blij, bedankt voor de service!! Nieuwe afstandsbediening werkt goed en klant kan weer tv kijken en de digitale snelweg op!

Kapotte afstandbediening geleverd…
Kapotte afstandbediening geleverd meteen na de eerste mail zeggen kunnen niets voor je doen denken totaal niet mee, Jammer dat het zo moet voor 50€

Resposta da 123afstandsbediening
Waarde loze communicatie !
Na de bestelde afstandbediening (met grote knoppen voor een Philips tv) te hebben ontvangen, kon onze nieuwe tv daar niet mee worden bediend, daar hij niet uit het startscherm gehaald kon worden. Dit kenbaar gemaakt en de reactie, was een retourzend sticker, zonder verdere beantwoording.
Opnieuw een bericht gestuurd, maar daar is helemaal niet op gereageerd. Dus een afstand bediening voor alle Philips tv, blijk dus niet geschikt voor alle Philips tv.

Resposta da 123afstandsbediening
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.