123afstandsbediening Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Omdat alles goed is gegaan , het duurde even alvorens we echt contact hadden . Daarom zonder advies besteld , gelukkig bleek het latere advies , mijn keuze. De bestelling kwam vlot binnen en werkt ge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Klein foutje gemaakt maar perfect opgelost door 123 afstandsbediening. Snelle reacties via mail en puik afgehandeld. Zo hoort het

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij levering ontbrak één product, na mailcontact werd alles tip top afgehandeld. Het mailcontact verliep vlot en zeer klantvriendelijk.

Classificada 3 em 5 estrelas

In het verleden 2x een afstandbediening besteld zonder enige problemen. Nu heb ik weer een afstandbediening besteld en die werkt niet, kan gebeuren natuurlijk. Nu inmiddels een contact formulier ing... Ver mais

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

452 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

60 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Door een misverstand had ik niet gezien…

Door een misverstand had ik niet gezien dat het bedrijf gesloten was vanwege vakantie. Ik had een afstandsbediening besteld, maar omdat hij niet op tijd aankwam, wilde ik hem retourneren. Na contact te hebben opgenomen (wat eigenlijk mijn eigen fout was), kreeg ik een supervriendelijke reactie: ik mocht het product houden én het aankoopbedrag werd teruggestort.
Echt top service – dankjewel!

31 de julho de 2025

Resposta da 123afstandsbediening

Wat fijn om te horen dat onze service je zo goed heeft geholpen, ondanks het misverstand! Bedankt voor je positieve terugkoppeling, dat waarderen we enorm. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag voor je klaar!

Afstandsbediening gekocht

Op mijn vragen werd snel en adequaat gereageerd

20 de julho de 2025

Resposta da 123afstandsbediening

Bedankt voor uw positieve reactie. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie. We streven ernaar om vragen snel en duidelijk te beantwoorden, en waarderen het dat u dit benoemt.

Snelle bediening

Snelle bediening - prima naservice

7 de julho de 2025

Resposta da 123afstandsbediening

Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat zowel de levering als de service naar tevredenheid zijn verlopen. We staan graag weer voor u klaar.

Classificada 4 em 5 estrelas

Eerst waren we enigszins ongeduldig dat…

Eerst waren we enigszins ongeduldig dat we het bestelde niet ontvingen. Hier kon afstandsbediening123 echter niks aan doen….koerier in de war🤩
Na enig geduld toch ontvangen!
Dank voor het snel reageren op onze vragen!

23 de junho de 2025

Resposta da 123afstandsbediening

Dank voor uw begrip en uw vriendelijke woorden. Jammer dat de bezorging vertraging opliep door omstandigheden buiten onze invloed, maar fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service na een kapotte afstandsbediening

Ik had 2 nieuwe afstandsbedieningen besteld, en werden snel geleverd. Helaas begaf één van de twee afstandsbedieningen het al na enkele weken. Even contact opgenomen, en er werd meteen een nieuwe opgestuurd. Echt super, wat een service!

17 de junho de 2025

Resposta da 123afstandsbediening

Hartelijk dank voor uw positieve review. Vervelend dat één van de afstandsbedieningen defect raakte, maar fijn om te horen dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is mooi om te zien dat dit wordt gewaardeerd.

Classificada 3 em 5 estrelas

beetje misleidend maar het kwam wel goed

Eerst een afstandsbediening gekocht op bol van een of ander bedrijf belife. Totaal de verkeerde geleverd gekregen. OK, dan maar naar een ander bedrijf, dacht ik. Blijkt echter hetzelfde bedrijf te zijn, belife=123afstandsbediening.

Deze keer wel de juiste gekregen.

Claim op de website, volgende werkdag bezorgd, halen ze echter niet. Bij ons was het zaterdag besteld, woensdag geleverd.

4 de junho de 2025

Resposta da 123afstandsbediening

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als producten via verschillende platforms besteld worden, maar uiteindelijk van hetzelfde bedrijf afkomstig blijken te zijn. Fijn dat u dit keer het juiste product heeft ontvangen.

Wat betreft de levering: we streven ernaar om bestellingen binnen de aangegeven termijn te bezorgen, maar helaas is dat in uw geval niet gelukt. Onze excuses daarvoor. We nemen uw opmerking mee om onze processen verder te verbeteren.

Afstandsbediening werkt goed.

Afstandsbediening werkt goed.
Fijne service van dit bedrijf

16 de maio de 2025

Resposta da 123afstandsbediening

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat de afstandsbediening naar wens werkt en dat u tevreden bent over onze service. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te delen.

Afstandsbediening terug gestuurd…

Afstandsbediening terug gestuurd genoeg gefrankeerd

Nu blijkt dat jullie het niet hebben ontvangen staat nergens dat ik het met track en trace terug moet sturen

Vind d it niet netjes nu krijgen wij ons geld niet terug gemiste kans

Ik ga hier zeker niets meer kopen

15 de maio de 2025

Resposta da 123afstandsbediening

Dank voor uw bericht. Vervelend om te horen dat de retourzending niet is aangekomen. We begrijpen dat dit frustrerend is. Helaas kunnen wij retouren zonder track & trace helaas niet traceren en daardoor niet verwerken bij verlies.

Vriendelijk en behulpzaam

2 jaar geleden bakjes poort besteld. Omdat ik er 1 verloren had, heb ik voor de zekerheid alles gereset maar wist niet meer hoe de code opnieuw in te stellen. Na 1 mailtje de volgende dag al antwoord met de juiste instructies. Top service!

29 de abril de 2025

Resposta da 123afstandsbediening

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat we u snel hebben kunnen helpen met het opnieuw instellen van de code. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard weer voor u klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was al een tijdje op zoek naar een…

Ik was al een tijdje op zoek naar een vervangende afstandsbediening en ben uiteindelijk bij 123afstandsbediening terechtgekomen. Super blij dat ik hier besteld heb! De afstandsbediening werkt perfect, alsof het de originele is. Bestellen ging makkelijk, ik kreeg snel een bevestiging en de levering was vlot

3 de abril de 2025

Beste Niels,

Hartelijk dank voor uw review en fijn te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop.

123afstandsbediening.

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte voorlichting en bereikbaarheid.

Slechte voorlichting via de site. De informatie op de site klopt niet. Vervolgens kun je nergens geen handleiding vinden. Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. Zij reageren ook niet op de mail.
Waardeloos!

9 de abril de 2025

Beste heer Albert Mulders,

Bedankt voor uw review.
Wij kunnen geen informatie vinden met uw naam of achternaam.
Vriendelijk vragen wij u een mail te sturen naar info@123afstandsebdiening.nl

Edit: U heeft het product via BOL gekocht, derhalve komen uw gegevens niet voor hebben wij zojuist van u vernomen, derhalve kome uw gegeven dan ook niet voor in ons systeem. Gaarne contact leggen via het platform waar u het product heeft gekocht. Bij voorbaat dank.

Classificada 1 em 5 estrelas

Niet werkend product, slechte klantenservice

Afstandsbediening gekocht, werkt niet op de receiver die onder de ondersteunde producten staat. Proberen te retourneren. De klantenservice reageert zo traag, 1 reactie per dag, dat over wat een kort heen en weer gesprek zou moeten zijn 7 dagen heen zijn gegaan. Waarna de afstandsbediening niet meer onder de bedenktermijn viel en de klantenservice niet meer reageert.

De reactie hieronder wekt de indruk dat ik na de bedenktermijn pas contact heb opgezocht met de klantenservice, op de 9e dag heb ik contact gezocht en op de 14e dag heb ik aangegeven het product te willen retourneren.

3 de abril de 2025

Beste Pelle de Greeuw,

Bedankt voor uw review. Graag lichten we de situatie toe.

De afstandsbediening is bij ons aangeschaft en vervolgens via Marktplaats doorverkocht aan u. U heeft ons na ongeveer twee weken benaderd met de melding dat de afstandsbediening niet werkte in combinatie met de receiver die u via Marktplaats heeft aangeschaft. Op dat moment was de bedenktermijn helaas al verstreken.

Wij reageren doordeweeks altijd binnen 24 uur op e-mails. Helaas biedt ons e-mailadres geen live-chatfunctionaliteit.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima prijs kwaliteit verhouding, snelle klantenservice

De afstandsbediening was binnen een paar dagen in huis. Maar werkte in eerste instantie niet. Na een vraag gesteld te hebben op de website kreeg ik snel antwoord met een mogelijke oplossing. Na de knoppen combinatie ingevoerd te hebben werkte de ab perfect.

30 de março de 2025

Beste Andy,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de afstandsbediening nu perfect werkt en dat we u snel hebben kunnen helpen. We streven altijd naar de beste service en zijn blij dat alles naar wens is opgelost.

Universele handzender

Universele handzender ontvangen en via YouTube filmpje zeer eenvoudig kunnen programmeren. Zeker een aanrader. D. B.

28 de março de 2025

Resposta da 123afstandsbediening

Bedankt voor je positieve review!

Fijn om te horen dat het programmeren van de universele handzender zo eenvoudig was en dat alles naar wens werkt. We waarderen je aanbeveling!

Classificada 2 em 5 estrelas

Slechte Afstandsbediening

Afstandsbediening besteld ter vervanging van de originele samsung. Voor de s95C 77 inch oled. De Afstandsbediening werkt veel slechter als de originele. Je moet hem echt goed richting de tv mikken anders werkt hij niet. Hij reageert ook echt veel trager als de originele. Een oude samsung Afstandsbediening van de slaapkamer tv werkt nog beter. Slechte kwaliteit absoluut geen originele.

27 de março de 2025

Bester Corné van Berlo,

Bedankt voor je review. We willen graag benadrukken dat de afstandsbediening die je hebt ontvangen een originele Samsung afstandsbediening is, die specifiek bedoeld is voor je TV-model. Het spijt ons te horen dat deze niet naar verwachting werkt.
U kunt contact met ons opnemen via info@123afstandsbediening.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden na 2 verkeerde via…

Zeer tevreden na 2 verkeerde via bol.com.

In eerste instantie heb ik via de mail gevraagd naar de afstandsbediening voor mijn wensen en hierop mijn tv-serie nummer opgestuurd. Ik kreeg de link van de afstandsbediening die ik kon bestellen. Het werkt perfect.

20 de março de 2025

Beste Volkan,

Fijn om te horen dat alles nu naar wens werkt! We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen en dat de afstandsbediening perfect werkt voor jouw TV. Bedankt voor je vertrouwen en je feedback!

Snelle service

A.B. deed het eerst niet, na een mailtje heel snel verholpen.

25 de fevereiro de 2025

Beste Ruud,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de afstandsbediening goed werkt en snel geleverd is. We zijn blij dat alles naar wens functioneert!

Keurig geholpen

Keurig geholpen. Nieuwe handzender werkt zoals het hoort. Fraaie behuizing, handzaam en 50% voordeliger dan een origineel.

7 de fevereiro de 2025

Beste Pieter,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat de nieuwe handzender perfect werkt. We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en de prijs. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Gewoon prima ervaring, alles goed gegaan

Gezocht op afbeelding die overeen kwam met mijn originele afstandsbediening. Besteld, prima prijs, er was ook een goedkiper alternatief gegeven, maar toch voor de originele gegaan. Met een paar dagen was die binnen, gewoon lekker in de brievenbus. Track and trace was netjes ontvangen. Gewoon prima ervaring.

5 de fevereiro de 2025

Beste Mathieu,
Dank je wel voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je de afstandsbediening hebt gevonden die je zocht en dat alles goed verlopen is, van het bestelproces tot de bezorging. We doen ons best om zowel originele producten als goede alternatieven aan te bieden. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe afstandsbediening! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.