Jennifer är grym! Känner verkligen att hon vet vad hon snackar om och hon räddade mig från att göra ett rejält misstag på en annan klinik. Jag kör dermapen och kemisk peeling och är inne på 3/5 behand... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Innan jag kommer till Sveriges skönhet centrum hade jag lite hopp att kunna ta bort mina ärr på ansiktet men efter att Gorgiana började att jobba på min ansikte med laser jag tror inte resultatet. Hon... Ver mais
Cazzandra som utförde behandlingen var mycket professionell och informativ genom hela processen, rekommenderar varmt. Även tack till Vilma på Östermalm som under konsultationen för en annan behandling... Ver mais
Kontaktade er för hjälp med min sons acne problem, har blivit bemött på ett otroligt fint sätt, både början via telefon samt på plats, produkterna är jätte bra och vi ser en stor skillnad redan efter... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Clínica de dermatologia
- também em
- Centro de bem-estar
- Clínica de saúde
- Clínica especializada
- Loja de cosmética
- Salão de beleza
Det självklara valet mot problemhy.
AcneSpecialisten - Det självklara valet mot problemhy!
- Vi har alltid gratis hudkonsultation och kostnadsfri återbesök / Uppföljning
Informações de contacto
Sturegatan 32, 17231, Sundbyberg, Suécia
- 08296101
- info@acnespecialisten.se
- acnespecialisten.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Underbar service… Cecilia är så duktig…
Underbar service… Cecilia är så duktig och gullig. Jag är super nöjd
Sandra är otroligt duktig och noggrann…
Sandra är otroligt duktig och noggrann och jag är så nöjd med resultatet. Känner jag mig fin och fräsch. Jag går vanligtvis till en annan salong men nu byter jag -vill ju fortsätta gå till Sandra!
Trevligt och professionellt bemötande…
Trevligt och professionellt bemötande och mycket bra behandling.
Vilseledande reklam
På hemsidan står det: “Bli av med rosacea”. När man väl kommer till kliniken får man däremot besked om att behandlingen förväntas ge en förbättring på mellan 20 och 80 procent. Man rekommenderas dessutom dyra hudvårdsprodukter som eventuellt kan börja ge effekt först efter cirka 28 dagar – utan några som helst garantier. Även i bästa fall, om produkterna faktiskt lindrar besvären, behöver man lägga omkring 2 000 kronor i månaden för att hålla sjukdomen under kontroll.
Klart vilseledande reklam.

Resposta da AcneSpecialisten
Tack för din uppmärksamhet.
Hej: Tack för din uppmärksamhet. Kliniken är välutrustad och personalen är utmärkt.
Var på behandling hos Emma
Var på behandling hos Emma. Hon är så lyhörd och professionell!
Väldigt proffsigt och trevligt…
Väldigt proffsigt och trevligt bemötande. Kommer absolut komma tillbaka
Väldigt fint bemötande av personalen…
Väldigt fint bemötande av personalen Fick en behandling och råd för mogen hy, proffsigt ! Återkommer gärna .
Vilma är jätteproffsig
Vilma är jätteproffsig. Salongen är mycket trevlig. 😊👍
Nöjd
Kände mig så sedd och hörd! Fick en väldigt avslappnande behandling. Kommer definitivt tillbaka!
Proffsiga!
Har gått hos dem i ca 7 år nu och…
Har gått hos dem i ca 7 år nu och kommer aldrig sluta. Kan starkt reckomendera dem!
Mycket trevlig personal som gjorde att…
Mycket trevlig personal som gjorde att man kände sig omhändertagen. Fick massa bra tips och bättre förståelse för just min hudtyp. Kan varmt rekommendera ett besök!
Väldigt proffesionellt bemötande
Väldigt proffesionellt bemötande. Kände mig alltid hörd och förstådd.
Väldigt vänligt bemötande och väldigt…
Väldigt vänligt bemötande och väldigt proffsig. Suverän behandling kommer verkligen komma tillbaka.
Lyhörd och omtänksam personal
Lyhörd och omtänksam personal. Väldigt fin upplevelse i stort :)
Rekommenderas!
Bra personal, kunniga och har fått fantastiska resulat!