Åhléns Opiniões 1008

TrustScore: 2.5 em 5

2,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Varning!!! Skulle reklamera en tröja idag vars dragkedja fastnat. Det fick jag ej! Detta är tydligen ett förstag som kan bortse från våra regler och lagar. Fy! Kvinnan i butiken i Täby var dessutom vä... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Ingen prismatchning, dålig reklamations- och fraktpolicy. Jag skulle reklamera en vara men beslutet tas först när det nått lagret, och av andra omdömen här att döma så kan det bli så att de nekar. Var... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Att handla under tidig eftm tilltalar mig då det är färre kunder, lättare att få överblick och det finns då alltid personal tillgänglig som kan hjälpa till. Att mötas av leende personal som ser mig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var personal Ella på Åhléns i Nordstan som utan krumbukter eller ifrågasättande bytte min väska som gått sönder. Det var rimligt på ett plan men hela fina bemötandet gjorde att jag kände mig extr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Plataforma de comércio online
  2. Grossista de produtos de beleza
  3. Loja de moda feminina

Hos oss hittar du det senaste inom mode, skönhet och inredning. Fri frakt och retur till ditt varuhus. Poäng på alla dina köp. Betala enkelt med Swish.

Informações de contacto

2,6

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 1% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Fick inte reklamera

Jag beställde ett par byxor från Part Two, hann använda 2 gånger innan dessa blev helt noppriga. Jag kontaktade Åhléns och bad om en reklamation, de menade på att detta inte var tillräckligt för att få göra en reklamation. När man väljer att köpa ett par byxor för lite dyrare peng förväntar jag mig bättre kvalitet. När detta förekommit hos andra kedjor har det godtagits så besviken tyvärr…

26 de setembro de 2025

Positivt bemötande vid köp

Att mötas av leende personal som ser mig och ger mig tid är viktigt vilket jag fick uppleva vid mitt köp av Björn Borgs kalsonger till min vuxna son. Positivt bemötande av mig som kund är lika viktigt som det är från personal. Vi fick ett bra och trevligt möte som resulterade i fler köp än kalsongerna 😊

13 de setembro de 2025
logótipo da Åhléns

Resposta da Åhléns

Vad härligt att höra, tack Eva! 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Kass returprocess med misinformation på…

Kass returprocess med misinformation på hemsidan som inte stämde.

21 de agosto de 2025
logótipo da Åhléns

Resposta da Åhléns

Hej Johan,

Det var tråkigt att höra. Vi vill gärna rätta till om det finns felaktig information på hemsidan. Vi skulle bli glada om du kunde skicka ett mejl till kundservice@ahlens.se med vad som inte stämmer så ska vi se över det.

Med vänlig hälsning,
Åhléns

Brett sortiment

Brett sortiment, trevlig affär, och ganska ofta rabatter och bra medlemserbjudanden.

21 de julho de 2025

Extremely Disappointed with Åhlens Website and In-Store Stock Accuracy

I had a very frustrating experience with Åhlens recently. During their sale period, I tried to buy a couple of items online, but the website showed them as “not available for online purchase” while claiming they were in stock at specific physical stores.

Trusting the information provided, I drove twice a total of around 120 km to two different Åhlens branches (City and Skanstull), only to be told both times that the items had not been in stock for quite a while.

- Åhlens City: Weekend bag in leather – Fredrik
- Åhlens Skanstull: Laptop bag in leather – Fredrik

Their website claimed there were at least 5 items in stock in the City and a few at the Skanstull location at the time, but store staff told me these had been gone for a long time. The online stock information is completely unreliable and misleading.

This shows a lack of respect for customers’ time and effort. Åhlens needs to take responsibility and either fix their online system or stop advertising incorrect availability. This kind of experience makes me seriously question shopping with them again.

31 de julho de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Vad har hänt med Åhléns City butiken i…

Vad har hänt med Åhléns City butiken i Malmö? Förut älskade jag att handla där, det var mysigt och man fick en lyx feeling när man strosade runt i butiken.
Nu är det enda som jag fortfarande gillar sminkavdelningen, som för övrigt har helt underbar personal. Men kommer man upp på kläder, så är allt en enda röra. Mycket av allt och väldigt trångt. Känns som man är i en Outletbutik.
Där kommer jag inte att handla igen, förrän de ändrar tillbaka till som det var förut. Gör om och gör rätt!

12 de julho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Fel förpackning och smutsig produkt

Jag beställde en limited edition parfym från varumärket Jo Malone. Enligt Åhléns hemsida ska den komma i limited edition förpackning. Det gjorde den inte och rosetten som satt på parfymflaskan var smutsig. Tydligt tecken på att personal på lagret öppnat för packningen och med största sannolikhet flyttat över parfymen till en standard förpackning o sen skickat iväg det. Var rätt förpackning är vet varken jag eller kundservice. Väldigt tråkigt att få felaktig förpackning och dessutom smutsig produkt, kan inte reklamera för då riskerar jag att inte få parfymen alls då den (som sagt) är limited edition. Väldigt besviken!

Vill dock berömma kundservice för hjälpen, han skulle kolla upp mitt ärende på lagret. Hoppas det löser sig så jag får det jag beställt.

24 de julho de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Dåligt förpackat

Dyr hudvård låg och skramlade runt i stor låda utan bubbelplast eller dylikt. Flaskan låg halvvägs ute ur förpackningen (ej blomberad)

1 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nu har jag fått nog av Åhlens

Nu har jag fått nog av Åhlens, kvaliteten på varorna har blivit sämre de sista åren och vid min senaste beställning händer det som inte händer i någon annan onlinehandel men gång på gång hos Åhlens: varor jag beställt/köpt finns inte lager och jag meddelas att delar av köpet makuleras. Hur svårt kan det vara att synkronisera lagersaldo år 2025?Betalade med presentkort så delar av ett presentkort brann inne. Kundtjänst är dessutom inte mån om att behålla kunder genom att vara tillmötesgående, långa svarstider osv. Handla inte på Åhlens.se!

25 de junho de 2025

Undermåliga reklamationsrutiner

Köpte en spegel på hemsidan som jag hämtade upp i butik, kom hem och packade upp den men inser då att det är stora märken i finishen på silverramen. Skickar in tydliga bilder till kundtjänst som beskrivet att man skulle göra och får då till svar att jag behöver GÅ TILLBAKA med den för att de i butik ska bedöma om jag får göra en reklamation eller ej. Otroligt dålig rutin kring reklamation!

23 de junho de 2025

Ett besvärligt företag

Jag har några problem med Åhlens.

1. Långa leveranstider: Det tar normalt 3-4 arbetsdagar innan en orderplockare på Åhlens plockar varor och skicka ut paketet. Därmed tar detta ytterligare 3-4 dagar för “problembarnet PostNord” att leverera paketet. De orderplockare på Åhlens är så jäxla sega och oproduktiva. Nej, det ska inte ta 6-7 dagar att få hem ett paket. Normal leveranstid för paket inom Sverige är oftast 1-2 arbetsdagar.

2. Åhlens webbsida är dåligt skött. Jag antar att de har aldrig inventerat sina varor, för att gamla varor som inte längre är aktuella ligger fortfarande kvar på deras hemsida och det är väldigt vilseledande marknadsföring. Detta har retat mig i många år.

3. Kundtjänsten är generellt dåligt. Personalen på Åhlens Lund är helt okej, men personalen på Åhlens City Malmö är inte kundvänliga och de är alltid så jäxla sura. De har attitydproblem!

4. Åhlens tvingade nyligen mig att ändra en negativ recension, men jag gjorde så klart inte det.
Jag vill också påpeka att Åhlens har ett externt företag som sköter recensioner på sin hemsida. De rensar även bort negativa recensioner, något som enligt lag är förbjudet. Detta beteende är vidrigt!!!
Ja, fascism har väl en stark begränsning av yttrandefriheten.

Åhlens får en stjärna för att de har ändå ett stort utbud och ibland bra erbjudanden. Men jag föredrar Kicks för att Kicks har bättre personal i sina fysiska butiker (i alla fall i Lund & Malmö). Kicks erbjuder också möjlighet att hämta varor i butik samma dag.

19 de junho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.