Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Aldrig varit med om så dåligt bemötande som från personalen på Åhléns i Kalmar ! Undrar vilken charmkurs den personal fått gå?! Någon personal som verkligen borde lära sig om bemötande och servic... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Usel kundservice. Beställde varor och var inloggad på mitt konto för att ta del av medlemsrabatt. Ser i efterhand att rabatten ej gått in. Kontaktar kundservice angående detta och det finns ingenting... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Ingen prismatchning, dålig reklamations- och fraktpolicy. Jag skulle reklamera en vara men beslutet tas först när det nått lagret, och av andra omdömen här att döma så kan det bli så att de nekar. Var... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Att handla under tidig eftm tilltalar mig då det är färre kunder, lättare att få överblick och det finns då alltid personal tillgänglig som kan hjälpa till. Att mötas av leende personal som ser mig... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Plataforma de comércio online
  2. Grossista de produtos de beleza
  3. Loja de moda feminina

Hos oss hittar du det senaste inom mode, skönhet och inredning. Fri frakt och retur till ditt varuhus. Poäng på alla dina köp. Betala enkelt med Swish.

Informações de contacto

2,6

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 1% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Fanns bara på Åhlens

Letade efter en specifik brun kappa som var slut överallt , men fann den i rätt storlek och till ett rabatterat pris (tack vare mitt medlemskap) på Åhlens. Jag är så nöjd!

5 de novembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Vad har hänt med Åhlens

Vad har hänt med Åhlens. Gick förbi City häromdagen, hjälp skyltfönstret?? Massa prisskyltar som lyste i rött såg hemskt ut. Fönster skall locka och inspirera människor in i varuhuset. Och butiken i Sickla så rörig, såna högar. Kläder som man ej får ut då går galgen av. Och dessa oändliga skyltar som ingen människa förstår. Inte ens personalen. Får Rusta att framstå som NK.Frågade en tjej om råd, hon va helt tyst. Frågade en annan tjej om en concealer, sa inte mkt och gick och hämtade den mörkaste av de mörkaste, jag e tokblek??

14 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi köpte en jacka för över tusenlappen…

Vi köpte en jacka för över tusenlappen och kommer till kassan men bemötandet av tjejen som står där var under all kritik. Hon sa inte hej, fortsatte prata med sin kollega vid andra kassan och är allmänt otrevlig. Inte en bra upplevelse alls. Trodde bättre om Åhléns!

18 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag beställde några varor online

Jag beställde några varor online, de passade inte så jag skickade tillbaka genom att åka till Åhlens i Skärholmen. Jag fick hjälp direkt, jätte trevligt bemötande och pengarna kom tillbaka samma dag. Super nöjd.

7 de outubro de 2025

Åhléns Malmö

Jag upplever att butiken blivit lite rörigare på senare tid men uppskattar ändå sortimentet så pass att det får 5 stjärnor. Sen är personalen nästan alltid trevliga och hjälpsamma.

15 de outubro de 2025

Bemötandet

Bemötandet! Vilken Åhléns du än kommer till så har de samma trevliga bemötande!Andra affärer borde lära av er!!!!

7 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Kuddarna i lågprisklassen är dem bästa

Beställde en dyr kudde och en lågpriskudde till sovrummet och kan å det varmaste rekommendera lågpriskudden som var superskön att sova på medans den dyrare varianten var hård och inte alls formade sig efter huvudet.

26 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dåligt bemötande och dålig kundservice

Köpte en tröja till sonen på Åhléns Frölunda Torg i herravdelningen. Efter én dags användning ser vi att sömnaden har spruckit ytterst på ärmen. En otrevlig kvinna konstaterar att ”det har hänt något” och att tröjan inte var så när vi köpte den. Det spelade ingen roll att jag sa att det inte har hänt något, tydligen är de experter på sömnad i kassan på Åhléns. De vägrar ta den i retur, och genom det lämnar de skuld och ansvar på kunden och gömmer sig bakom ”policy”. Ingen kundservice alls på detta stället, otroligt besviken.

1 de outubro de 2025

VARNING!!!

VARNING!!!
Kommer aldrig mer att beställa något från Åhléns. Otroligt dålig kundtjänst som ej bryr sig om att man får hem trasiga produkter.

29 de agosto de 2025

Fick inte reklamera

Jag beställde ett par byxor från Part Two, hann använda 2 gånger innan dessa blev helt noppriga. Jag kontaktade Åhléns och bad om en reklamation, de menade på att detta inte var tillräckligt för att få göra en reklamation. När man väljer att köpa ett par byxor för lite dyrare peng förväntar jag mig bättre kvalitet. När detta förekommit hos andra kedjor har det godtagits så besviken tyvärr…

26 de setembro de 2025

Positivt bemötande vid köp

Att mötas av leende personal som ser mig och ger mig tid är viktigt vilket jag fick uppleva vid mitt köp av Björn Borgs kalsonger till min vuxna son. Positivt bemötande av mig som kund är lika viktigt som det är från personal. Vi fick ett bra och trevligt möte som resulterade i fler köp än kalsongerna 😊

13 de setembro de 2025
logótipo da Åhléns

Resposta da Åhléns

Vad härligt att höra, tack Eva! 😊

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.