I have not been able to return the sandals I purchased as I cannot get clear return information such as address etc. I have phoned the number on the site, sent emails but no proper response or inform... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde ondt i mit knæ efter en knæoperation med nyt knæ, og en fysioterapeut anbefalede mig at prøve indlæg i skoene. Dette hjalp dog ikke, og efter godt 1½ måneds brug valgte jeg at bruge ret... Ver mais
Indlægssålen har jeg brugt on and off gennem flere år. Efter en længere pause, begyndte jeg igen med nyindkøbte indlægssåler. Sålerne har 100% rettet op på de udfordringer jeg havde (iskiassmerter/n... Ver mais
Det er livsforandrende at bruge disse såler. Jeg er skeptiker men var blevet desperat efter lindring i fødder, ankler, knæ og hofter så prøvede at købe sålerne. Slut med smerte og ømhed, bum. Jeg var... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Med mange års forskning i vores tre-punktsteknologi, har vi udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32 % og en evt. pronation – skæv gang – falder op til 27 %. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40 %. Denne indstilling af ankel og skinneben giver nøglen til at reducere pronation og supination. Ved at støtte foden på siden bibeholder vi også den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnå, hvis vi blot bygger en støtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en svangstøtte.
Informações de contacto
Siriusvej 1, 7430, Ikast, Dinamarca
- +45 22 833 733
- kontakt@alignfootwear.dk
- alignfootwear.dk
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fantastiske såler
Fantastiske såler . både min mand og jeg har brugt dem i flere år
Altid hurtig betjening
Altid hurtig betjening. Får pakken hurtigt
De har hjulpet med mine knæproblemer
De har hjulpet med mine knæproblemer
Hurtig levering uden problemer
Hurtig levering uden problemer. Er igang med at prøve sålerne, de fylder måske for meget i skoene, men nu ser vi.
De såler er fantastiske
De såler, har taget min hælspore på venstre fod, så tak for det..
De her såler gør min hverdag SÅ meget…
De her såler gør min hverdag SÅ meget bedre. Allerede efter en uge er jeg fri for smerter.
Virkelig god service
Virkelig god service. Perfekte indlæg. Var nærmest smertefri efter første dags brug. Kan stærkt anbefales!!!

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition . Jeg har brugt og købt produktet gennem mange år. Er meget tilfreds

Meget hurtig levering.
Meget hurtig levering.
Jeg har brugt Align Footwear i en del år nu for faldne forfødder og i sin tid en voldsom hælspore. Hælsporen forsvandt efter en måneds tid.
Jeg bruger også Align Footwear for større komfort for fødderne generelt og for mit bækken og min lænd som giver afregning ved kasse 1, hvis jeg "sløser" med mit fodtøj. Jeg bruger Align Footwear i både arbejdssko og hverdagssko.

Ich habe am 30.07.2025 Sohlen bestellt
Ich habe am 30.07.2025 Sohlen bestellt.
Das Geld ist auch am selben Tag abgebucht worden.
Aber bis heute 17.08.2025, sind die Sohlen nicht bei mir angekommen.
Auf eine Mail meinerseits an Align Footwear kam bis heute keine Antwort.
Echt traurig, wie hier mit Kunden umgegangen wird.
Weder das Geld zurückbuchen lassen.
Dann hat sich diese Firma für mich erledigt 😖😤

Super god
Super god! Jeg ee så glad jeg fik dem indlægssåler. Instant pain relief
Pengene værd. En god ide: køb 2 eller flere for at undgå skiftning fra par til par sko.

Er ikke førstegangsbruger
Er ikke førstegangsbruger. De gamle var blevet for slidte, så jeg har brugt sålerne i mange år med stor tilfredshed
Super hurtig levering og flot service 🌞🌹
De gør virkelig en forskel!
Jeg har brugt align indlægssåler igennem flere år og skulle nu have et nyt par.
De fungerer så godt for mig, jeg kan gå uden smerter i fødderne.
De er også rimelige i pris.

Resposta da Align Footwear
Fantastisk hurtig levering og…
Fantastisk hurtig levering og indlæggene er så gode for mine fødder, tak

Resposta da Align Footwear
Virkelig gode såler, gode rabatter og lynhurtig levering.
Det er altid en fornøjelse at bestille såler hos Align Footwear. Der er gode rabatter og lynhurtig levering.
Vi er flere i familien, der er afhængige af sålerne, - de er virkelig gode og kan varmt anbefales.

Resposta da Align Footwear
Deres varer svare fint til beskrivelsen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.