Anotherclassic Opiniões 1480

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kvalitet læder og lækkert produkt. Jeg købte læderbetræk til safari- Stol. Det er virkelig lækkert og i god kvalitet. Jeg giver min bedste anbefaling

Classificada 4 em 5 estrelas

På trods af lang leveringstid, er vi meget tilfredse. Virkelig flot polstring på vores stole. God service med levering lige til døren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde tidligere fået leveret seks Syv`ere med og uden armlæn til vores Pit Hein spisebord - og drømmen var nu en Børge Mogensen sofa og to H.W.Klein lænestole til TV hjørnet. Det hele skulle til h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg sendte et par fotos af min slidte BM 2208, og fandt en tilsvarende på hjemmesiden som var restaureret. Vi aftalte en byttepris og ugen efter var det hele på plads. Jeg er imponeret over hvor flot... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Handel med brugte design møbler.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og virkelig flotte…

Hurtig levering og virkelig flotte sæder til Y stole

Hej Dorthe

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med hynderne samt leveringstiden.

God restaurering til pengene

Hej Elin

Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at I er tilfredse med stolen.

Stor hjælpsomhed og kompetence

Hej Knud

Vi takker for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du føler du har mødt stor hjælpsomhed og at du er tilfreds med renovering af stolen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt afstemt personlig betjening / rådgivning

Hos Anotherclassic er der en perfekt afstemt personlig betjening / rådgivning ved valg af livslange møbler. Tak for det. Renovering af vores stol blev helt perfekt og blev som vi fik stillet i udsigt.
Mvh.
Erik

Hej Erik

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med renoveringen af jeres stol.

Classificada 4 em 5 estrelas

Møblet super fint og servicen i top.

Møblet super fint og servicen i top.

9 de outubro de 2025

Hej Mikkel

Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du er tilfreds med bordet samt vores service.

Sød og venlig betjening

Sød og venlig betjening. God pris.

Hej Inger

Vi takker for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en god betjening i forbindelse med køb af bord.

Flot og hurtigt arbejde

Flot og hurtigt arbejde. God service.

Hej Birgitte & John

Mange tak for anmeldelsen. Det er godt at høre, at I er tilfredse med polstringen af jeres Børge Mogensen stol og føler I har fået en god service.

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt. Meget fin behandling og meget hurtig tilbagemelding på spørgsmål. Kan ikke gøres bedre.

Hej Erland

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb af stole hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Utmärkt service och smidig leverans…

Utmärkt service och smidig leverans till Sverige.

Hej Uffe

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service samt leveringen til Sverige.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kevistole med læderbetrækDårlige hjul

Kevistole med læderbetræk har hjul af meget dårlig kvalitet hvor gummiet går i opløsning - begrundelse ved reklamation var at hjulene var til bløde gulve ????? er aldrig blevet oplyst om hjul til forskellige typer gulv. firmaet burde naturligvis have tilbudt nye hjul gratis

jeg ved godt der er gået 4 år, men de er dog kun brugt lidt og hjul burde holde mede end 4 år - jeg har privat 20 år gamle kevi stole hvor hjulene stadig holder - så det er ikke et spørgsmål om reklamtionstid med om faglig stolthed og ønske om at sælge kvalitet

20 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Hej Tine

Måske skal det lige nævnes, at det er mere end 4 år siden du har købt stolene. Vi yder altid 2 års garanti.

Smukt håndværk

Virkelig flot resultat - smukt håndværk! Vi fik betrukket vores gamle og slidte sortlakerede 7’er spisebordsstole med vintage anilin læder - både stole med og uden armlæn. Resultatet er blevet SÅ flot! Alle stole er som nye :)
Og så har det været supernemt, at stolene bare blev hentet og leveret til Nordsjælland (af firmaets deres egen chauffør). 5 stjerner og de største anbefalinger fra os 🤩

Opinião espontânea

Hej TD

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med polstringen af jeres stole samt afhentning og levering af dem.
Også mange tak for anbefalingen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, og fantastisk god kvalitet kan kun anbefales at handle med

3 de outubro de 2025

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med hynderne til Y stolen samt leveringstiden.

Alt gik som lovet

Alt gik som lovet. Der var forsinkelser på leveringen men hele tiden fik vi besked om hvor vi var i forhold til tidsplanen. Og nu står stolene i vores stue👏

25 de setembro de 2025

Hej Inga

Mange tak for din anmeldelse. Vi beklager at leveringen blev forsinket, pga. problemer med vores varevogn. Men godt stolene nu er nået frem. Vi håber I bliver glade for dem.

Flink betjening

Flink betjening

25 de setembro de 2025

Hej Lone

Mange tak for anmeldelsen. Det er godt at høre, at du føler du har fået en god betjening.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er utrolig tilfredse med jeres…

Vi er utrolig tilfredse med jeres service af vores stol "Ægget".
Flot vejledning og fin pris.
Vi deler vores gode erfaringer med jer og anbefaler jer i vores vennekreds og bekendtskabskreds.
Tak for det.
Ingen tvivl om at vi vender tilbage, hvis vi skal købe "nye" møbler.
Bjarke Overgaard & Kirsten Bisgaard

23 de setembro de 2025

Hej Kirsten og Bjarke

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at I føler I har fået en god vejledning samt pris her hos os.
Også tak for anbefalingerne.

Beskriver varerne korrekt

Beskriver varerne korrekt

19 de setembro de 2025

Hej Eric

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes vi beskriver vores varer korrekt. Vi håber du bliver glade for hynden til Y stolen.

Dbh. Another Classic

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais