Anotherclassic Opiniões 1480

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kvalitet læder og lækkert produkt. Jeg købte læderbetræk til safari- Stol. Det er virkelig lækkert og i god kvalitet. Jeg giver min bedste anbefaling

Classificada 4 em 5 estrelas

På trods af lang leveringstid, er vi meget tilfredse. Virkelig flot polstring på vores stole. God service med levering lige til døren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde tidligere fået leveret seks Syv`ere med og uden armlæn til vores Pit Hein spisebord - og drømmen var nu en Børge Mogensen sofa og to H.W.Klein lænestole til TV hjørnet. Det hele skulle til h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg sendte et par fotos af min slidte BM 2208, og fandt en tilsvarende på hjemmesiden som var restaureret. Vi aftalte en byttepris og ugen efter var det hele på plads. Jeg er imponeret over hvor flot... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Handel med brugte design møbler.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Kan klart anbefales.

2 dage fra modtagelse af bestilling til levering. Fremragende kommunikation på telefon og mail. Venlig og forsvarlig levering. Vil helt sikkert anbefale videre til andre.

4 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Hej Niels

Mange tak for anmeldelsen samt anbefalingen. Vi er glade for at høre, at du føler du har haft en god kommunikation med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og rigtig god kundeservice

Købte en Hans Wegner
Kunne ikke køre til Jylland og vi aftalte at facetime så jeg kunne se stolen.
Helt igennem en fantastisk service og oplevelse
Lene er virkelig sød og hjælpsom.
Kan varmt anbefales.

4 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Hej Karina

Mange tak for din anmeldelse samt anbefalingen. Det var godt vi kunne klare det via FaceTime. Håber du er glad for stolen.

Hurtig ved telefonen

Hurtig ved telefonen
Forstår hvad man gerne vil bestille
Mvh Egon

16 de janeiro de 2026

Hej Egon

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vi svarer opkald hurtigt, og at vi fandt frem til hvad du skulle bruge.

17 de janeiro de 2026

Hej Rikke

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en god service hos os. Vi håber du er glad for sofabordet.

Et forkert valg

Et forkert valg , fik vi pengene tilbage for unden vrøvl, og vi fik anbefalet et andet som vi glæder os til at modtage.
Venlige folk.
Tak Kirsten sommer christiansen

14 de janeiro de 2026

Hej Kirsten

Vi takker for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds og føler du har fået en venlig betjening.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig behandling af mine møbler

Hurtig behandling af mine møbler, til rimelig pris

16 de janeiro de 2026

Hej Ingrid

Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du er tilfreds med renoveringen af hynderne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Så de flotteste stole på nettet

Så de flotteste stole på nettet - de ankom problemfrit få dage efter.
Tak

13 de janeiro de 2026

Hej
Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du er glad for stolene.

Stort udvalg

Stort udvalg, nemt at bestille, og hurtig levering. Sms updates undervejs i leveringen.

15 de janeiro de 2026

Hej Janie

Mange tak for anmeldelsen. Det er godt at høre, at du er tilfreds med dit køb af stol hos os.

God Handel og god service 😊

5 de janeiro de 2026

Hej Birgithe

Mange tak for anmeldelsen. Det er godt at høre, at du føler du har gjort en god handel samt fået en god service i forbindelse med køb af sofaer hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Så imponeret af det kom dagen efter jeg…

Så imponeret af det kom dagen efter jeg bestilte det.
Og meget flotte stole. Så jeg er meget tilfreds

5 de janeiro de 2026

Hej Gitte

Vi takker for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du er tilfreds med stolene samt leveringstiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og god snak om møblerne

Flink personale god oplevelse

30 de dezembro de 2025

Hej

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse i forbindelse med køb af stole hos os.

Classificada 2 em 5 estrelas

Stort og flot udvalg

Stort og flot udvalg
Meget nærværende betjening

29 de dezembro de 2025

Hej Gunnar

Tak for anmeldelsen. Det er godt at høre, at du synes, vi har et stort og flot udvalg samt er tilfreds med betjeningen. Vi vil dog gerne høre, hvorfor du tænker vi skal have 2 stjerner?

Tak for God handel

Tak for God handel. Kan klart anbefales.

27 de dezembro de 2025

Hej Brian

Mange tak for anmeldelsen samt anbefalingen. Vi takker også for handlen.

Classificada 5 em 5 estrelas

behagelige og god service ved køb af…

behagelige og god service ved køb af stole

12 de dezembro de 2025

Hej Kurt

Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at I føler I har fået en god service i forbindelse med køb af stole hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service fra start til slut og…

Super god service fra start til slut og fik svar på vores spørgsmål hele vejen igennem, stor anbefaling herfra.

17 de dezembro de 2025

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse samt anbefalingen. Det er godt at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med køb af stole hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og tjekket betjening og en fin…

Hurtig og tjekket betjening og en fin stol:)

19 de dezembro de 2025

Hej

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du er glad for syverstolen samt leveringstiden og betjeningen hos os.

Dbh. Another Classic

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais