Anotherclassic Opiniões 1480

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kvalitet læder og lækkert produkt. Jeg købte læderbetræk til safari- Stol. Det er virkelig lækkert og i god kvalitet. Jeg giver min bedste anbefaling

Classificada 4 em 5 estrelas

På trods af lang leveringstid, er vi meget tilfredse. Virkelig flot polstring på vores stole. God service med levering lige til døren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde tidligere fået leveret seks Syv`ere med og uden armlæn til vores Pit Hein spisebord - og drømmen var nu en Børge Mogensen sofa og to H.W.Klein lænestole til TV hjørnet. Det hele skulle til h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg sendte et par fotos af min slidte BM 2208, og fandt en tilsvarende på hjemmesiden som var restaureret. Vi aftalte en byttepris og ugen efter var det hele på plads. Jeg er imponeret over hvor flot... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Handel med brugte design møbler.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Super god service

Super god service, flotte produkter, meget tilfreds.

20 de novembro de 2025

Hej Birgit

Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du føler du har fået en god service hos os og at stolene lever op til forventningerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Afleverede vores 7’er stole til…

Afleverede vores 7’er stole til ompolstring hos Another Classic og 3 uger efter hentede vi de flotteste stole jeg ikke troede var muligt. Super lækkert med cognac anilin læder. Super god service hele vejen igennem, og vi er super tilfredse med den service og vejledning vi har fået. Vi kommer helt sikkert igen. 5 velfortjente stjerner herfra.

20 de novembro de 2025

Hej Jacob

Mange tak for anmeldelsen. Det er godt at høre, at I er tilfredse med ompolstringen af jeres stole samt vores service i den forbindelse. Vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

En behagelig og professionel…

En behagelig og professionel behandling, med god indsigt i branchen.
Jesper

15 de novembro de 2025

Hej Jesper

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en behagelig samt professionel behandling i forbindelse med dit køb hos os.

Venlig og hurtig betjening

Venlig og hurtig betjening – også i forbindelse med en returvare. Kan uforbeholdent anbefales.

9 de novembro de 2025

Hej Joakim

Mange tak for anmeldelsen samt anbefalingen. Det er godt at høre, at du føler du har fået en venlig og hurtig betjening hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service pr. telefon, da jeg havde bestilt varene.

Hej Rita

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service i forbindelse med køb af stole hos os.

Another Classic kan bestemt anbefales

Another Classic kan ubetinget anbefales. Der findes mange klassiske møbler i en flot kvalitet, og vores køb var ingen undtagelse. Vi havde forelsket os i en Jetson stol, og der var èn til salg i webshoppen, men da vi telefonisk ville høre nærmere om denne stol, var beskeden, at den var reserveret til til en køber af en sofa. Jeg gav så udtryk for, at det burde fremgå af websiden eller at varen burde fjernes fra websiden, når den ikke var til direkte salg. Man beklagede mange gange , og kunne godt forstå mine frustrationer, men i samme åndedrag fik jeg besked om, at der var en tilsvarende stol på vej ind i butikken, hvis reservationen resulterede i et køb.
Det gjorde det så, men meget hurtigt kom der besked om den nye stol, og efter at have set billeder af den, valgte vi øjeblikkeligt at købe den, selvom vi blev lovet at den var reserveret til os - ikke mere reservation her!
Bortset fra historien om reservationen fungerede alt perfekt, så vi kan sagtens se os i at handle hos Another Classic en anden gang, ligesom vi bestemt kan anbefale andre at benytte Another Cklassic.

Hej Erling

Mange tak for anmeldelsen og anbefalingen. Vi håber I bliver glade for stolen.

Virkelig god service

Meget venlig og hurtig respons fra kundeservice, og da varen blev leveret hjalp de med at bære den op på 1. Sal og jeg fik et gratis plejeprodukt med. Kæmpe anbefaling herfra

Hej Rikke

Mange tak for din anmeldelse samt anbefalingen. Vi håber du bliver glad for stolen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin service hele vejen igennem

Fin service hele vejen igennem.
Kan så afgjort anbefales :-)

14 de novembro de 2025

Hej Susanne

Mange tak for din anmeldelse og anbefalingen. Det er godt at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med køb af sofa.

Et stort udvalg

Et stort udvalg i butikken og en hjemmeside, som er nem at manøvrere i.

13 de novembro de 2025

Hej Peter

Vi takker for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes vi har et godt udvalg.

Helt reelt og god service

Helt reelt og god service

12 de novembro de 2025

Hej Rikke

Vi takker for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med køb af bord hos os.

God personlig betjening

14 de novembro de 2025

Hej Jakob

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en god og personlig betjening i forbindelse med reparation af din stol.

Kvaliteten af mit PH Bord overstiger langt mine forventninger

Jeg har købt et brugt Piet Hein spisebord igennem Another Classic. Jeg bor i København og var derfor nødt til at købe bordet ubeset. Jeg kan med lige dele glæde, lettelse og overraskelse sige at resultatet langt overstiger mine forventninger.
Restaureringen er så flot at bordet fremstår nyt og det er endnu ikke lykkedes mig at finde det mindste brugsspor. Jeg er virkelig imponeret.
Den eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner er processen omkring selve købet. Det var nemt at bestille og meget betryggende at betale en faktura. Informationen fra sælgers side angående levering kunne dog godt have været mere proaktiv eventuelt med en autogeneret besked om hvordan den videre proces er når man har betalt fakturaen.
Jeg ringede selv firmaet op og fik den fornødne information, så jeg følte mig i rigtig gode hænder men det er altså grunden til at jeg ikke giver 5 stjerner.

11 de novembro de 2025

Hej

Vi takker for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er glad for bordet. I forbindelse med din ordre, skrev vi til dig, at vi ringede dig op mht. levering, hvilket vi føler er den fornødne information i første omgang. Beklager det ikke var mere udførligt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har endnu engang haft en enestående…

Har endnu engang haft en enestående kundeoplevelse hos familien Tanggaard.

Holder så meget af at være kunde dette sted, fordi service, kvalifikationer og indlevelse i mig som kunde er så unik og så kundefokuseret.

Skulle bytte sofa, lænestole og skammel - eller det endte det med, fordi det gav god mening alene grundet i pris, faglighed og service. Kunne ikke drømme om at handle mine møbler andre steder.

10 de novembro de 2025

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du igen har haft en god oplevelse i forbindelse med køb af møbler hos os. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Keine Hexerei nur behändigheit

Det hele skulle til huset på Læsø som ikke er brofast, men "Keine Hexerei nur behändigheit".
Another Classic løste opgaven til UG og vi nyder nu vores flotte nye TV afdeling.

Flotte møbler og god service. Det hele spiller bare.

18 de novembro de 2025

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med jeres køb hos os samt vores service.

De holder hvad de lover

De holder hvad de lover
Ganske enkelt

4 de novembro de 2025

Hej Niels

Mange tak for din anmeldelse. Vi håber du bliver glad for stolen.

Kvalitet og pris balancerer

Kvalitet og pris balancerer
Service og levering i top

3 de novembro de 2025

Hej

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service i forbindelse med køb af stol og skammel.

En god oplevelse

Fin kommunikation. Alle aftaler blev holdt. Meget dygtige unge mænd der byttede to sofaer om.
Og den ‘nye’ Børge Mogensen sofa er så smuk.

Opinião espontânea

Hej Marianne

Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du føler der har været en god kommunikation i forbindelse med køb og salg af sofa.

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig fint og hurtigt arbejde

Virkelig fint og hurtigt arbejde; vi er meget tilfredse kunder og handler helt sikkert gerne hos Antoher Classec igen

3 de novembro de 2025

Hej Gitte

Vi takker mange gange for anmeldelsen. Det er godt at høre, at I er tilfredse med polstringen af jeres syver stole. Vi håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Dbh. Another Classic

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais