Apotek Hjärtat Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde flera varor, varav 1 var slut i lager. Fick beskedet om det först samma dag som leverans. Trots detta går varan FORTFARANDE att beställa på hemsidan. Skriv istället "Slut i lager". Det... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Riktigt dåligt att de gång efter annan lovar leverans som sen alltid blir minst 2 vardagar försenade. Sen har de noreply i förseningsmailen, så det inte ska gå och besvara, så lågt!

Classificada 3 em 5 estrelas

En av varorna kunde inte levereras enligt besked jag fick angående ett onlineköp från Apotek Hjärtat. Jag fick dock aldrig något besked om kreditering utan beloppet jag betalt in blev ändrat i... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Sämsta kundbemötandet som finns. Jag får ut min smärtmedicin som extempore och mäste därför ringa och beställa. Jag ringer 11:00 och blir sittande i telefonkö i 1 och en halv timma. Apoteksper... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Farmácia
  2. Drogaria
  3. Farmácia online

Köp dina receptbelagda läkemedel på nätet och handla receptfria läkemedel online! Välkommen till apoteket med hjärta!

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

846 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 77% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

234 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Dåligt service när man beställer

Dåligt service när man beställer. Aldrig mer. 12 dagar inte skickat än.

Resposta da Apotek Hjärtat

Vi beklagar att din leverans tog längre tid än förväntat. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider och förstår att snabb leverans är viktigt. Dina synpunkter hjälper oss i vårt förbättringsarbete.
Om du vill får du gärna kontakta vår kundservice via mejl kundservice@apotekhjartat.se med ditt ordernummer, så kan vi se över vad som hänt i just ditt fall och hjälpa dig vidare.
Önskar dig en fin dag! Med vänliga hälsningar, Apotek Hjärtat

Classificada 5 em 5 estrelas

Det är inte svårt att bli stamkund på…

Det är inte svårt att bli stamkund på apoteket hjärtat ica maxi sandviken, det är en mycket lugn miljö, och personalen bjuder sannerligen på sig, och ger kunden all den viktiga information som behövs för de läkemedel jag som kund hämtar ut, och lite familjär känsla och trygghet med att de är verkligen skickliga och aldrig långt borta med ett varmt bemötande, ingen tvekan för mig vilket apotek jag tänker fortsätta som kund. Så tack alla ni som jobbar r och bjuder så mycket på er själva, trots många gånger mycket folk och köer!

5 de fevereiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Tack för ditt fina omdöme och stort tack för att du delar med dig av din kundupplevelse!

Önskar dig en fin torsdag!

Classificada 1 em 5 estrelas

They can't deliver medicine on time.

They can't deliver medicine on time.

Ordered first thing in the morning, was supposed to be delivered in my local pharmacy 5 days later. On that day, with a lot of waiting time and confused people in the pharmacy, it seems that it won't be delivered until 3 to 4 days later because "they have a new system".
No one even seem to know where it would be delivered, and of course there is no possibility to cancel the order and get it from somewhere else.

20 de fevereiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

We apologize that your delivery took longer than expected. We are continuously working to improve our delivery times and understand that fast delivery is important. Your feedback helps us in our improvement efforts.

If you wish, please contact our customer service via email kundservice@apotekhjartat.se with your order number, so we can review what happened in your particular case and help you further.

Have a nice day! Best regards, Apotek Hjärtat

Classificada 1 em 5 estrelas

Blev så dålig bemött idag av en…

OBS VARNING!

Dem levererar leveransen lite vart dem vill trots att man valt att få leveransen hem till dörren( enda anledning till beställning) då jag ligger hemma sjuk.

Blev så dålig bemött idag av en handläggare idag via telefon vid 12 tiden vid namn Birgitta som dessutom klickade mig i telefonen. Lyssnade inte överhuvudtaget. Och hotadecoch sa du har en vecka på dig att hämta ut paketet i vårby när jag bor i Hallunda.Mitt första e handel köp och sämsta upplevelsen nånsin.otrevlig och noll serviceinriktad.
Gäller: Ärendenummer: ACS0808488

Vill bli kontaktad av en chef

Mvh

En riktig missnöjd kund som aldrig kommer handla från Er igen.

20 de fevereiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Tack för att du delar din upplevelse och beklagar denna händelse. Jag har följt upp ditt ärende här internt och noterat att den är löst.

Classificada 1 em 5 estrelas

Försenad leverans och otydlig information

Jag beställde medicin för en vecka sedan och den skulle ha levererats senast den 17:e. Nu, en vecka senare, har den fortfarande inte kommit fram.

Dessutom har jag fått ofullständig och förvirrande information från Apoteket Hjärtat och PostNord om att leveransen inte kunde genomföras på grund av ”storlek”. Jag har svårt att förstå hur en tub eksemsalva kan vara för stor för leverans.

Som kund förväntar jag mig rimliga leveranstider och tydlig kommunikation när något går fel. Tyvärr har upplevelsen varit frustrerande och jag känner mig osäker på när – eller om – jag får min medicin.

19 de fevereiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Du får gärna kontakta vår Kundservice via mejl kundservice@apotekhjartat.se med ditt ordernummer, så kan vi se över vad som hänt i just ditt fall och hjälpa dig vidare.​

Med vänliga hälsningar, Apotek Hjärtat 💚

WARNING

WARNING: Do not order online, such a scam company.! Doesn't send an invoice, so when you want to make a return in one of the shops you can't. Impossible to reach customer support. After calling and being in line for 2 times over 15 minutes, the call breaks both times. When you finally reach customer support, they say one thing and the staff in the store another, so you stil can't do a return. This has soon been going on for over 2 weeks. Will never in my life, how good the price might be, shop from this idiot ICA-company again.

18 de fevereiro de 2026

Hi,

We’re sorry to hear about your experience and understand your frustration. It should not be difficult to reach us or to get clear information about a return.

We would like the chance to look into this properly and help you resolve it. Please contact us again with your order details, and we’ll review your case as soon as possible.

Best regards, Apotek Hjärtat 💚

Avesta - dåligt bemötande

Apotekschef Perjans i Avesta har mycket att lära vad gäller uppförande. Hämtade ut recept där för första gången och det är inte ofta (tack och lov) som jag blir så paff över ett så snorkigt bemötande! Jag förväntar mig inte mer än normal hyfs/folkvett men icke, något sådant hade hon inte till övers. Jag överlever, men tycker synd om de som kan ta illa vid sig, därav denna recension. Tur att Avesta har fler apotek, det blir inget mer uthämtat/inhandlat på Apotek Hjärtat på ICA i Avesta.

7 de fevereiro de 2026

Hej,​

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att ditt besök hos oss inte blev bra. Det du beskriver motsvarar inte våra riktlinjer för kundbemötande, och vi tar händelsen på allvar genom att föra detta vidare internt för att säkerställa att våra rutiner följs och att alla kunder får ett bra bemötande.​

Tack för att du uppmärksammar oss på detta.​

Önskar dig en fin helg! 💚

Betalar extra för hemleverans

Betalar extra för hemleverans, levererar till ombud

18 de fevereiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Tack för din feedback. Vi vill gärna undersöka detta närmare för att se vad som hänt med din leverans och varför du inte fick den hemlevererad. Vänligen återkom till vår Kundservice på mejl eller i chatt och bifoga ditt ordernummer.

Ha en fin helg!

Classificada 1 em 5 estrelas

Suraste apotekspersonalen i Sverige?

Verkar som personal på Apotek Hjärtat generellt har extremt dåligt kundbemötande. Vad kan det bero på tro? Jag var inne och skulle hämta ut recept men fick inte hämta det märket jag alltid har för hon fick för sig att det inte stod på receptet. Jag fick ringa läkaren och påpeka att de skrivit fel och bad dem ändra. För det fick jag betala 150kr för receptförnyelse. Gick tillbaka till apoteket glad i hågen, men då menade hon att det andra alternativet var billigare, 88öre, så hon måste välja det. Finns det verkligen någon mindre serviceminded personal än dessa i Bengtsfors? Har aldrig haft problem tidigare. På Kronans Apotek i Torsby har de alltid gett mig det valet jag ber om, dessutom beställer de extra från andra apotek om det inte finns. I Bengtsfors surar personalen och snäser åt mig. Vad är det för folk ni anställer egentligen?

9 de fevereiro de 2026

Hej,​

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att ditt besök hos oss i Bengtsfors inte blev bra. Det du beskriver motsvarar inte våra riktlinjer för kundbemötande, och vi tar händelsen på allvar genom att föra detta vidare internt för att säkerställa att våra rutiner följs och att alla kunder får ett bra bemötande.​

Tack för att du uppmärksammar oss på detta.​

Önskar dig en fin helg! 💚

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag besökte Apotek hjärtat Kalmar…

Jag besökte Apotek hjärtat Kalmar länssjukhus för att lämna in fullmakt för att kunna hämta ut medicin till min mamma. Hon var då inlagd på sjukhuset vilket underlättade lån av hennes id-kort mm. Fullmakten togs emot och båda id-handlingarna registrerades. Nu dryga 14 dagar senare kan jag inte hämta ut medicin och hon står inte med på min lista när jag loggat in på hemsidan eller i appen. Försökte nå dem via deras chatt som ska vara öppen nu. Det går dock inte att ens öppna den, varken i dator, på mobil eller i appen. Jag försöker då ringa. Efter att bli tvingad att göra varje moment tre gånger (bla annat knappa in personnr, logga in med bank-id mm mm). Detta tog ca 15 min. Då får jag plats 22 i kön. 20 min senare plats 17..... Nu ger jag upp och åker dit i stället. Om detta inte går att reda ut med det besöket kommer jag att undvika Apotek hjärtat i fortsättningen. Mycket dålig kompetens på det fysiska apoteket samt en otroligt svår hantering och bemötande av kundkontakt i telefon och på hemsidan (chatten mm).

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att det varit svårt att nå oss via chatt och telefon – det ska självklart inte behöva ta så lång tid att få hjälp.

Gällande fullmakten behöver fullmaktstagaren i vissa fall själv samtycka, till exempel med BankID, innan den blir aktiv och synlig på Mina sidor/i appen. Testa gärna logga in igen och se om det är något samtycke du missat godkänna. Det går även bra att godkänna samtycken direkt på ett lokalt apotek.

Vänligen, Apotek Hjärtat 💚

Classificada 1 em 5 estrelas

Se till att ha riktigt gott om tid!

Se till att ha riktigt gott om tid om du ska hämta ut läkemedel på Apoteket hjärtat vid universitetssjukhuset i Lund. Det måste vara det långsammaste apoteket i landet. När det var min tur pratade personalen nästan uteslutande med varandra, om möblering i butiken, inte med mig. Jag var luft. Det kanske är därför det tar så lång tid att få hjälp! Kunderna är luft så personalen ser inte dem.

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Tack för att du uppmärksammar oss på detta.
Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar, Apotek Hjärtat

Beställning upplevelse

Var försiktiga när ni beställer från dem. Jag vill dela min upplevelse eftersom servicen var väldigt dålig och villkoren kändes orimliga.

Jag beställde prylar från dem, och på hemsidan stod det att beställningen skulle vara klar inom 2 timmar. I stället tog det 4 dagar innan något hände. Efter 14 dagar åkte jag dit för att hämta mina saker, men då fick jag höra att prylarna inte fanns kvar.

När jag frågade om mina pengar sa de att jag skulle få tillbaka dem, men att de skulle dra av en avgift. Det gick ytterligare 4 veckor utan att jag fick något. Jag ringde dem och satt i telefonkö i 47 minuter innan jag kom fram. Då fick jag beskedet att jag inte skulle få tillbaka mina pengar alls.

Det här var sista gången jag handlar från dem.

7 de janeiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att bemötandet från vår Kundservice inte motsvarade dina förväntningar. Så ska det självklart inte vara, och vi tar till oss den här typen av feedback.
Vi vill gärna förstå mer om vad som hänt och följa upp ärendet. Om du har möjlighet får du gärna återkoppla till oss via mejl kundservice@apotekhjartat.se med mer information, så att vi kan se över situationen och säkerställa att du får det bemötande du har rätt att förvänta dig.

Önskar dig en fin helg! Vänliga hälsningar, Apotek Hjärtat

Katastrofal kundservice

Katastrofal kundservice. Varje gång jag ringer kan de inte ta emot samtalet pga av att många ringer. Chatten är digital och kan inte svara på frågor överhuvud taget. AI roboten hänvisar till att ringa Kundtjänst som aldrig svarar. Verkligen dåligt.

11 de fevereiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Tack för att du delade med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du inte fick den hjälp och det bemötande du förväntade dig från vår kundservice. Det är absolut inte den standard vi strävar efter, och vi tar din feedback på största allvar. Om du har möjlighet får du gärna återkoppla till oss via mejl kundservice@apotekhjartat.se med mer information, så att vi kan se över situationen och säkerställa att du får det bemötande du har rätt att förvänta dig.

Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar, Apotek Hjärtat

Classificada 2 em 5 estrelas

Behövde hjälp av kundtjänst i ett…

Behövde hjälp av kundtjänst i ett ärende. Otroligt otrevlig kvinna svarade efter jag stått i telefonkö 45 minuter !
Tog mig till butiken och fick hjälp där är de iaf trevliga !

Resposta da Apotek Hjärtat

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi uppskattar all feedback, eftersom det hjälper oss att bli ännu bättre på det vi gör.
Vi strävar alltid efter att ge våra kunder god service och tillgänglig rådgivning, och dina synpunkter är viktiga för oss i vårt arbete med att förbättra oss.
Tack igen för att du hörde av dig, och vi hoppas få fortsätta ge dig en bra upplevelse vid din nästa kontakt med oss.

Önskar dig en fin helg! Med vänliga hälsningar, Apotek Hjärtat

Classificada 5 em 5 estrelas

Apotek hjärtat i ICA maxi har hjärtat på rätta stället !!

Idag Tisdag så hade dom systemfel .
Men ringde upp mig , och berättade att dom hade lagt ut medicinen
Kanon och jätte bra service !.
Ett jätte fint gäng , som är snabba och effektiva !
Janne Karlsson Edholm

Dåligt!

Köpte en produkt för 1.100kr som var dåligt beskriven och efter elva dagar har jag inte fått svar på mitt mail.
Efter en halvtimmes väntan i telefonkö får jag tillslut besked att den inte kan bytas. 1.100kr bortkastade.
En gång i tiden var Apotek Hjärtat snabba och professionella. Men i fortsättningen kommer jag undvika dem.

24 de janeiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du haft svårt att komma fram till oss och att kötiderna på telefon varit längre än vanligt just nu.

För snabbare hjälp rekommenderar vi gärna vår chatt, där vi ofta kan svara betydligt snabbare och hjälpa till direkt i ärendet. Vi tar även till oss din feedback kring e-handeln och ser löpande över hur vi kan förbättra både funktionalitet och tillgänglighet.

Classificada 1 em 5 estrelas

Deras E Handel är det sämsta jag har…

Deras E Handel är det sämsta jag har sett i mitt liv, det går att beställa och betala men mera? Ändra/avbryta? Nope du måste ringa och stå i kö i 1 timme (jobb dag) för att höra det går tyvärr inte att ändra/anulera köpet.

1 de fevereiro de 2026

Önskar dig en fin vecka!

Classificada 2 em 5 estrelas

Skulle idag onsdag 4/2 hämta ut min…

Skulle idag onsdag 4/2 hämta ut min medicin på Apoteket Hjärtat Ica Maxi Oskarshamn som jag beställt på Apoteket hjärtats hemsida, men blev tyvärr illa bemött av den kvinnliga apotekaren, ( L..a) Jag tog ju för givet att min beställda medicin behövde ges ut av en farmaceut och tryckte på "receptknappen" och väntade på min tur i kön ( 20 min ) men det fick jag väldigt tydligt förklarat att det kunde jag minsann hämtat ut vid den vanliga kassan istället, det borde ju isåfall framgå tydligare att man kan hämta ut sin internetbeställning vid vanliga kassan. Dessutom hörde jag att hon använde en väldigt nedlåtande ton mot sin kollega.
Detta var nu andra gången jag stött på denna attityd från denna anställde så hädanefter blir det andra Apotek för min del

4 de fevereiro de 2026

Hej!​

Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme.​
Vi är verkligen ledsna över att ditt besök på Apotek Hjärtat ICA Maxi i Oskarshamn inte blev bra.​

Vi uppskattar om du vill kontakta vår Kundservice via mejl och berätta mer om ditt besök, så att vi kan följa upp detta med berörd personal och se till att det inte händer igen. Din feedback är viktig och hjälper oss att bli bättre.​

Önskar dig en fin dag!

Classificada 4 em 5 estrelas

Har alltid haft bra service och varorna…

Har alltid haft bra service och varorna kommer alltid fram i tid.

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Tack för ditt fina omdöme och vi är glada att höra att du alltid får bra hjälp av oss samt att dina paket alltid kommer fram i tid.

Önskar dig en fin vecka!

Classificada 1 em 5 estrelas

Otrevlig bemötande både i butik och…

Otrevlig bemötande både i butik och deras kundservice! Skickade paketet till fel apotek! De kunde inte ändra detta, fick åka 8 mil för att hämta ut mitt paket! Kommer aldrig välja detta apotek igen.

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Tack för att du delar din upplevelse. Det är tråkigt att höra att du upplevt både bemötande och leverans som bristfälliga — så ska det självklart inte vara.

Om det är vi som har skickat försändelsen till fel apotek hjälper vi alltid till med att ordna en ny leverans till rätt apotek. Vi vill därför gärna att du kontaktar vår kundservice igen så att vi kan titta närmare på ditt ärende och hjälpa dig på bästa sätt.

Ha en fortsatt fin dag!
Vänligen, Apotek Hjärtat 💚