Apotek Hjärtat Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde flera varor, varav 1 var slut i lager. Fick beskedet om det först samma dag som leverans. Trots detta går varan FORTFARANDE att beställa på hemsidan. Skriv istället "Slut i lager". Det... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Riktigt dåligt att de gång efter annan lovar leverans som sen alltid blir minst 2 vardagar försenade. Sen har de noreply i förseningsmailen, så det inte ska gå och besvara, så lågt!

Classificada 3 em 5 estrelas

En av varorna kunde inte levereras enligt besked jag fick angående ett onlineköp från Apotek Hjärtat. Jag fick dock aldrig något besked om kreditering utan beloppet jag betalt in blev ändrat i... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Sämsta kundbemötandet som finns. Jag får ut min smärtmedicin som extempore och mäste därför ringa och beställa. Jag ringer 11:00 och blir sittande i telefonkö i 1 och en halv timma. Apoteksper... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Farmácia
  2. Drogaria
  3. Farmácia online

Köp dina receptbelagda läkemedel på nätet och handla receptfria läkemedel online! Välkommen till apoteket med hjärta!

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

845 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 77% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

234 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Apoteket hjärtat ICA Nacka - handla ej där

Apoteket hjärtat ICA Nacka kan ha den mest otrevliga personalen. Personalen kommer för sent vilket gör att bara en jobbar och det blir super lång kö. När personalen väl kommer så betjänar dem folk som precis kommit och menar att de inte har något kösystem. Kommer aldrig mer handla något där! Mycket otrevliga.

7 de março de 2026

Hej,​

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att ditt besök hos oss inte blev bra. Det du beskriver motsvarar inte våra riktlinjer för kundbemötande, och vi tar händelsen på allvar genom att föra detta vidare internt för att säkerställa att våra rutiner följs och att alla kunder får ett bra bemötande.​

Tack för att du uppmärksammar oss på detta.​

Classificada 1 em 5 estrelas

Över två veckor för leverans

Beställde produkter via nätet den 18 februari. Leverans flyttades fram till den 26 februari kl 22 (?!). Ingen leverans. Jag försökte kontakta kundtjänst, men kastades ur chatten så fort jag svarade. Gick inte att nå via telefon då det var för många i kö. Så höll det på i flera dagar. Till slut fick jag tag i en person via chatten. Lovades prioriterad leverans. Får mail dagen efter med fråga om jag ville annullera ordern eller ha prioriterad leverans? Ny kontakt, på nytt gick det inte att komma fram på telefon, på nytt kastades jag ur chatten flera gånger, men fick efter lång tid och många försök tag på en person. Lovades leverans 6 eller 9 mars. Fick det idag, 6 mars. Skulle ha hemleverans, inte heller det fick jag. Detta är verkligen under all kritik. Förra gången jag beställde låg paketet på apotek i fyra dagar innan jag till slut fick tag på kundtjänst och undrade om jag inte skulle få paketet och fick då veta att paketet väntade. Jag fick inget sms förrän två dagar efter att jag hämtat paketet. Inget har heller synts på "mina sidor".

6 de março de 2026

Hej,​

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi uppskattar all feedback, eftersom det hjälper oss att bli ännu bättre på det vi gör.​

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder god service och tillgänglig rådgivning, och dina synpunkter är viktiga för oss i vårt arbete med att förbättra oss.​

Tack igen för att du hörde av dig, och vi hoppas få fortsätta ge dig en bra upplevelse vid din nästa kontakt med oss.

Vänligen, Apotek Hjärtat 💚

Utebliven leverans av beställd medicin

Utebliven leverans av beställd medicin
uteblivna svar på skickade mail om var orern är när leverans kan ske
Inga svar på flera mailförfrågningar
Ännu inte erhållit beställd medicin
Beställnin g skedde och bekräftades 17/2

Detta är vad jag skrev till Apoteket Hjärtat utan respons från dem

Ordernummer PO2B65739D0CC84019 beställt 17 februari
Leverans från er skulle ske 27 februari fick då ett mail att leveransen var försenad 1-2 dar (vilket visade sig vara en lögn)
mailade då till er då även denna leverans uteblev fick ärendenummer ACS0813496 att ni skulle återkomma
Vilket ni ännu inte gjort så ännu en lögn
Skickade ytterligare ett mail men det besvarades inta alls
Efter mycket lång väntan i telefon på
att få komma fram (över 45 min ) får jag efter mycket ytterligare väntan i telefon då personen som svarade skulle kontrollera
Jag hade ju loggat in med bankid så mina uppgifter borde vara kända av er men skulle trots detta uppge mitt telnummer som jag använt
Fick efter väntan besked att leverans skulle ske idag!!! Men med passusen att det TROLIGEN skulle vara framme på måndag!!!
Som anledning till er mycket bristfälliga hantering får jag som skäl höra tt ni den 14 februari bytt system och att pga detta så kúnde inga ordrar utföras
Men trots detta fick jag beställningsbekräftalélse den 17 februari!! Märkligt i så fall om nu systemet inte fungerade fick dessutom förseningsmailet om 1 till 2 dagars försening
Vad är sanning i allt detta???
Är det så här ni tycker att kunder med behov av livsviktig medicin ska behandlas?

Verkar inte som ni hanterar medicinbeställningar på ett säkert och seriöst sätt
Kräver en ordentlig sanningsenlig förklaring till detta
har ännu inte fått skriftlig bekräftelse leveransen!!

Mycket besviken kund
Kommer i fortsättningen INTE handla av er då jag möts av nonchalans uteblivna leveranser uteblivna svar samt som det verka uppenbara lögner

5 de março de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Tack för att du delar din upplevelse.
Vi beklagar verkligen det som hänt – både förseningen, bristen på återkoppling och den frustration det orsakat, särskilt när det gäller så viktig medicin, det är självklart inte den service vi vill ge.

Vi önskar dig en fin dag!

Extremt besviken på Apotek Hjärtat

Extremt besviken på Apotek Hjärtat. Leveranserna strular gång på gång och man får ingen hjälp när det händer. Kundservicen ger bara standardsvar och inga lösningar, och som kund står man utan viktiga produkter i veckor utan möjlighet att avbryta eller hämta i butik. Hela processen känns oseriös och jag kommer undvika att beställa härifrån igen..

5 de março de 2026

Hej, ​

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att din beställning inte levererades som utlovat. En sådan försening är inte den nivå av service vi vill erbjuda, och vi förstår att det skapar både besvär och frustration.​

Vi ser över våra rutiner för att säkerställa att detta inte ska hända igen.​

Önskar dig en fin dag!
Med vänliga hälsningar, Apotek Hjärtat 💚

Gjorde en beställning on-line

Gjorde en beställning on-line. Fick en bekräftelse att det skulle hämtas ut på ett apotek 7 mil från mig.
Trots att jag angav mitt postnummer och fullständig adressinfo, dessutom var det recept i beställningen så då ser dom ju var jag bor och närmaste apotek är 2 mil bort, dessutom ville jag ju ha lev till mitt ICA ombud 8 km bort, men det valet syntes aldrig. Skickade ett email (för kundservicetel sa dom att dom inte kunde svara och chatten fungerade inte. Skrev då ett mail till kundservice och påtalade problemet och att jag vill annullera bestälningen, fick då ett mail att jag då var tvungen att RINGA eller använda CHATTEN!
Funkar ju inte då inget av de alternativen fungerar!
MOMENT 22, aldrig mer Apotek Hjärtat.

Resposta da Apotek Hjärtat

Tack för att du delar din upplevelse. Det låter verkligen som att något inte har blivit rätt i samband med din beställning, och det vill vi gärna titta närmare på.

Om du har möjlighet får du gärna mejla oss igen med dina uppgifter, så ska vi undersöka vad som kan ha gått fel i beställningen och hjälpa dig vidare.

Classificada 1 em 5 estrelas

Undvik Apotek Hjärtat online!!!

Beställningen har status "packad" (sedan 12 februari, det är nu 4 mars). Det står att beställningen tar längre tid än vanligt. Vad är det som tar tid om ni packat min produkt? Kan ni inte skicka varorna som beställts? Går jag in via mina sidor syns också statusen "avslutad" i översikten. Länken i bekräftelsemailet har slutat fungera. Den är alltså nu för gammal. Men några varor har jag inte fått. Inte heller kan de ta emot fler samtal eftersom telefonkön är för lång. Väldigt oseriös sida. Beställ inte från Apotek Hjärtat online.

Uppdatering (Senare under 4 mars): Efter ca 1 timme och 15 minuter i telefonkö vid tredje försöket kom jag fram. Inget otrevligt bemötande men Apotek Hjärtat är ett riktigt inkompetent företag. De nämnde att leveransen kunde ha skickats till fel terminal och att de inte kan upptäcka sådant själva. Jag kunde alltså förstå att något var fel bara genom att kolla på mina sidor på deras sajt och kontakta dem (vara packad - ja, vara skickad - nej). Men de kan inte sätta upp rutiner/processer för att upptäcka paket som skickas fel (varför de nu skickar de fel från början). Oavsett verkar de inte kunna bedriva en seriös e-handels sajt och ska nog hålla sig exklusivt till fysisk handel. Beställ inte från Apotek Hjärtat online. Hur kan ICA stå bakom detta?

Uppdatering 12 mars: Apotek Hjärtat har fortfarande inte skickat iväg varorna. De har alltså varken lyckats hitta varorna de slarvat bort eller kontaktat mig i ärendet för att lösa det på annat sätt. Beställ aldrig från Aptoket Hjärtat (online). Den mest oseriösa apoteksajten på nätet.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ju inte vara ett seriöst förtag

Kan ju inte vara ett seriöst förtag , efter ett antal värdelösa förfrågningar om att få rota i ditt liv, av en en mera värdelös AI, -vi kan för tillfället inte ta i mot ditt samtal ,var god kontakta oss igen.

Hej,​

Vi beklagar verkligen de långa kötiderna på telefon och de längre svarstiderna på mejl och chatt. Vi förstår att det kan vara frustrerande när man inte får hjälp direkt, och det är aldrig vår avsikt att skapa onödig väntan.​

Vi försöker besvara varje ärende så snabbt vi kan och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår tillgänglighet. Vi uppskattar att du tar dig tid att kontakta oss.​

Önskar dig en fin dag! 💚
Med vänliga hälsningar, Apotek Hjärtat

Beställt recept medicin

Beställt recept medicin. Efter 10 dagar får jag besked att det blir försenat. Idag efter 18 dagar skickas varorna ut och i samma meddelande meddelas allt inte är med. Så efter att ha väntat i tre veckor måste jag ändå gå till ett appotek för få all medicin. Länken för att följa order har gått ut pga att det tagit för lång tid och dom svarar inte på telefon eller mail. Handla inte på hjärtat.se om du vill ha din beställning.

2 de março de 2026

Hej,​

Vi beklagar verkligen att din order blev så pass försenad samt de långa kötiderna på telefon och de längre svarstiderna på mejl. Vi förstår att det kan vara frustrerande när man inte får hjälp direkt, och det är aldrig vår avsikt att skapa onödig väntan.​

Classificada 1 em 5 estrelas

Var precis på apotek hjärtat vid…

Var precis på apotek hjärtat vid citygross i Landskrona, blev riktigt förbannad vilket inte händer ofta. Först och främst gäller det öppet tiden, står det klockan 10:00 så är det inte ok att börja sätta ut skyltar mm 10;03, sen skulle jag hämta ut recept då var inte kassorna bemannade och när det kom en till sist så sa hon du ska snart få hjälp, klockan blev 10;10 innan jag var tvungen att gå pgr av buss, riktigt dålig service!!!!

28 de fevereiro de 2026

Hej!​

Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme.​
Vi är verkligen ledsna över att ditt besök på Apotek Hjärtat i Landskrona inte blev bra.

Vi uppskattar om du vill kontakta vår Kundservice och berätta mer om ditt besök, så att vi kan följa upp detta med berörd personal och se till att det inte händer igen. Din feedback är viktig och hjälper oss att bli bättre.​

Önskar dig en fin dag!

Katastrofal logistik och kundbemötande. ALDRIG MER APOTEKET HJÄRTAT

Beställde flera produkter online. Online går både fortare och är enklare enligt Apoteket hjärtat . Leverans skulle ske inom 2-3 dagar. Tystnad följde. Efter 8 dagar ringde jag till något centrallager varvid en extremt otrevlig och okunnig kvinna svarade att receptet kommit bort och hon bollade vidare mig till Apoteket hjärtat i Häggvik.Alla beställda läkemedel var inte med och de menade att jag inte beställt online trots uppvisat order nummer. Klarna svarade inte i tfn, så fick dubbeldebitering på en produkt så jag skrev till Klarna. Vilket bolag är inkompetent? Se diskussion med Klarna nedan:
Apoteket skulle lämna ut produkten så Klarna verka vara korrekta. Apoteket Hjärtat i Häggvik (el annan inom organisationen slarvade bort ett recept varav ett är livsviktigt. stämningen var trist och stundvis otrevlig.

Varför finns Klarna om jag ändå ska betala två gånger. Apoteket som slarvat bort receptet vägrade lämna ut en produkt trots att Klarna skulle debitera. Så blev dubbel taxa för mig. Så vilket bolag är okunnig och inkompetent i detta fallet?
Klarna; Apoteket Hjärtat,vilket jag tror är riktigt . Katastrofal logistik och kundbemötande. ALDRIG MER APOTEKET HJÄRTAT

27 de fevereiro de 2026

Hej,​

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att det blev problem med din beställning samt att bemötandet från vår Kundservice inte motsvarade dina förväntningar. Så ska det självklart inte vara, och vi tar till oss den här typen av feedback.​

Vi vill gärna förstå mer om vad som hänt och följa upp ärendet. Om du har möjlighet får du gärna återkoppla till oss via mejl kundservice@apotekhjartat.se med mer information, så att vi kan se över situationen och säkerställa att du får det bemötande och den hjälp du har rätt att förvänta dig.​

Classificada 1 em 5 estrelas

Har nog aldrig varit om att detta…

Har nog aldrig varit om att detta apotek någonsin har de varor som läkaren skriver ut. Man får alltid ta en ersättningsvara.

27 de fevereiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi beklagar att du flera gånger har behövt ta en ersättningsvara istället för den som skrivits ut. Tyvärr kan tillgången på vissa läkemedel variera beroende på leveranser från leverantörer och restnoteringar samt att vi följer systemet för generikautbyte, vilket innebär att vi i första hand erbjuder det likvärdiga läkemedel som för tillfället har det mest förmånliga priset inom läkemedelsförmånen.
Vårt mål är alltid att du ska få rätt behandling så snabbt och smidigt som möjligt.
Har du frågor kring din medicin eller vill att vi kontrollerar tillgängligheten i förväg är du alltid välkommen att kontakta oss på Kundservice.

Classificada 2 em 5 estrelas

Apotek hjärtats egna märken

Apotek hjärtats egna märken på mjukgörande krämer mm är rätt dåliga.

+Bra med fysiska butiker. Bra personal

18 de fevereiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Tack så mycket för att du delar med dig av din upplevelse! Vad fint att höra att du är nöjd med mina kollegor som jobbar ute i Apoteken.

Önskar dig en fin helg! Vänliga hälsningar, Apotek Hjärtat

Arrogant Personal

Apotek Hjärtat ICA Maxi Vasa, Södertälje.Unga personalen är arroganta , dåligt uppfostrad och nonchalalerar alla kunder.Aldrig mer handlar där.Man mår dåligt varje gång man handlar där.

19 de janeiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme. Vi är verkligen ledsna över att ditt besök inte blev bra.

Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar, Apotek Hjärtat

Varning för Apoteket Hjärtat

Varning för Apoteket Hjärtat. Jag gjorde en beställning på nätet. Jag fick ingen orderbekräftelse och inga varor. Däremot var de snabba med att skicka fakturan till Klarna. Betalt ville de ha. Kontakt med apoteket att de ska dra tillbaka fakturan. De vägrar.Trots de erkänner att de aldrig skickade mina varor. Kontakt med Klarna. De tar kontakt med apoteket. Jag tror i min enfald att nu drar de tillbaka fakturan direkt. Icke. De svarar inte på mail. Jag hoppas Klarna kan hjälpa mig..De har hjälpt mig en gång tidigare mot ett bedrägeri företag. Det trodde jag inte om Apoteket Hjärtat att de ägnade sig åt bedrägeri. För det är vad det är när de kräver betalning för icke skickade varor som de erkänner. Jag sa till Birgitta på apoteket att jag kommer aldrig handla av er igen.Inte brydde sig hon om det. Vad kan se på omdömen här så är inte apoteket intresserade av att ha service mot sina kunder. Jag bojkottar också butikerna .Ärligt så tror jag inte de bryr sig om vad vi skriver här Ikväll ligger ett paket utanför min dörr. Eftersom de inte hade min order måste de ha skickar den utifrån vad Klarna skrev om att jag inte fått min order. De har inte kontaktat mig att ny order är på väg. Ingenting. De borde de gjord. Men icke. Jag har beskrivit varför jag blev missnöjd. Naturligtvis har jag inte blivit det om jag fått ett bra kundbemötande. Jag tyckte det var fräckt att inte ens svara mig på mail efter Klarna kontaktat er. Läser man de negativa omdömen ni har så borde ni se över om ni har rätt kundbemötande. För mig är medlemsskapet i Apotek Hjärtat uppsagd. Mvh Christina Thor

Hej,​

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att bemötandet från vår Kundservice inte motsvarade dina förväntningar. Så ska det självklart inte vara, och vi tar till oss den här typen av feedback.​

Vi vill gärna förstå mer om vad som hänt och följa upp ärendet. Om du har möjlighet får du gärna återkoppla till oss via mejl kundservice@apotekhjartat.se med mer information, så att vi kan se över situationen och säkerställa att du får det bemötande du har rätt att förvänta dig.​

Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar, Apotek Hjärtat

Classificada 1 em 5 estrelas

Trodde att de var ett seriöst företag…

Trodde att de var ett seriöst företag men efter leverans av vitaminpiller med endast drygt 2 månaders hållbarhet är man rejält besviken. Det värsta är att de inte svarar när man skickar till deras kundservice. Har skickat påminnelse utan svar. Kommer aldrig köpa mer hos dem. Finns bättre alternativ.

13 de fevereiro de 2026

Jag skulle köpa Samarin

Jag skulle köpa Samarin, men jag avstod då de hade ockerpriser på detta.

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Hej, tack för att du kontaktar oss på Apotek Hjärtat!

Vi rekommenderar dig att kika även via vår e-handeln.
Prissättningen är på många produkter lägre på webben.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har en icke fungerande kundtjänst

Har en icke fungerande kundtjänst. Fick svar först 1 vecka och skickade meddelande både per mail och i deras eget meddelande system. De verkar i princip inte svara på mail. Man måste ringa in och vänta i telefonkö ca. drygt 1 timme. För att få kontakt.
Dessutom har de personal som inte kan hantera kunder, de är både arroganta och oförskämda.

Värsta jag varit med om

Värsta jag varit med om. Kommer aldrig mer beställa från apotek hjärtat! Min beställning skickades aldrig. Långa kötider och när man väl pratar med någon på kundtjänst så lägger hon på? Dessutom ifrågasatte hon det jag berättade. Helt fruktansvärt kundservice, aldrig varit med om sån dålig upplevelse av kundtjänst personal tidigare.

Resposta da Apotek Hjärtat

Vi beklagar att din leverans tog längre tid än förväntat. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider och förstår att snabb leverans är viktigt. Dina synpunkter hjälper oss i vårt förbättringsarbete.
Om du vill får du gärna kontakta vår kundservice via mejl kundservice@apotekhjartat.se med ditt ordernummer, så kan vi se över vad som hänt i just ditt fall och hjälpa dig vidare.

Classificada 3 em 5 estrelas

Mycket dålig upplevelse.

ärendenummer ACS0809388
Mycket dålig upplevelse. Jag fick fel tandkräm levererad trots att jag beställde en specifik produkt. Jag kontaktade kundservice direkt, och nu har det gått över 10 dagar utan något svar alls.

Det är oacceptabelt att ignorera kunder på det här sättet, särskilt när felet ligger hos er. Man förväntar sig bättre service från ett apotek. Brist på återkoppling och ansvar ger ett väldigt oseriöst intryck.

Jag ser att många andra kunder också har haft problem, och tyvärr kan jag bara instämma i kritiken. Jag rekommenderar inte att handla här om ni förväntar er korrekt leverans och fungerande kundservice.

edit. Jag fick pengar retur, 3 stjerner

8 de fevereiro de 2026

Resposta da Apotek Hjärtat

Vi beklagar återkopplingen tog längre tid än förväntat och tack att du delar ärendenummer med oss. Du kan förvänta dig en återkoppling innan lunch.
Tack återigen!

Classificada 1 em 5 estrelas

Dåligt service när man beställer

Dåligt service när man beställer. Aldrig mer. 12 dagar inte skickat än.

10 de fevereiro de 2026