Beställde flera varor, varav 1 var slut i lager. Fick beskedet om det först samma dag som leverans. Trots detta går varan FORTFARANDE att beställa på hemsidan. Skriv istället "Slut i lager". Det... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Riktigt dåligt att de gång efter annan lovar leverans som sen alltid blir minst 2 vardagar försenade. Sen har de noreply i förseningsmailen, så det inte ska gå och besvara, så lågt!
En av varorna kunde inte levereras enligt besked jag fick angående ett onlineköp från Apotek Hjärtat. Jag fick dock aldrig något besked om kreditering utan beloppet jag betalt in blev ändrat i... Ver mais
Sämsta kundbemötandet som finns. Jag får ut min smärtmedicin som extempore och mäste därför ringa och beställa. Jag ringer 11:00 och blir sittande i telefonkö i 1 och en halv timma. Apoteksper... Ver mais
Informações sobre a empresa
Köp dina receptbelagda läkemedel på nätet och handla receptfria läkemedel online! Välkommen till apoteket med hjärta!
Informações de contacto
Kolonnvägen 20, 169 70 , Solna, Suécia
- apotekhjartat.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 77% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
drog in rabatt
bestämde att hag inte skull få min medicin med rabatt trots att min läkare kryssat i "med rabattrutan"

Undvik Sveriges sämsta apotek
Undvik Sveriges sämsta apotek
Ett par timmar efter lagd order bad jag om att få annullera min order. Statusen var att detta ej hade packats. Efter några timmar kom ett mail som sa att varorna är skickade.
Detta har inte hänt 1 gång, det har hänt minst 5 gånger.
De skyller på hög arbetsbelastning (det har vi hört X antal gånger). Om de skulle orka besvara mailen, skriver de att det är för sent att avboka ordern.
Tur att det finns andra apotek som är seriösa.

Dålig support
Apoteket Hjärtat skickade inte ut någon orderbekräftelse på nätbeställningen. Efter samtal med supporten kunde dom varken tillhandahålla orderbekräftelse eller kvitto. Beställningen var gjord som en hembeställning på receptfria läkemedel men skickades till butik i en annan kommun. Det gick varken att returnera eller vidarebefordra orden. Mao. helt handlingsförlamat företag.

Apoteket levererar fel medicin
Apoteket Hjärtat Odenplan har bra service och kundbemötande när det gäller receptfria varor.
När det gäller läkemedel på recept är personalens attityd arrogant, oflexibel och har allt annat än ett kundperspektiv. Man är helt inriktad på att bara lagerhålla och sälja de billigaste fabrikaten av läkemedel trots att skillnaden i pris ibland bara är några kronor.
Jag tar varje dag 4 olika läkemedel. Tabletterna har alla olika form vilket underlättar när de ska portioneras ut i en dosett.
Senast när jag skulle hämta ut en av mina mediciner var det sista uttaget på detta recept.
Jag säger uttryckligen att jag vill ha samma läkemedel från det fabrikat som står på receptet.
När jag kommer hem upptäcker jag att medicinen är från ett annat fabrikat och tabletterna har ett annat utseende som liknar en annan av mina mediciner.
Jag går tillbaka till apoteket för att lämna tillbaka medicinen och ber dem korrigera uttaget som en felregistrering så mitt recept ligger kvar och jag kan hämta rätt medicin på ett annat apotek som har det i lager.
Receptarien vill inte göra något byte eller korrigering. Hon och
anser att det är mitt ansvar att kolla att rätt medicin har lämnats ut. När jag ber att få tala med Apotekschefen säger receptarien att hon inte vill.
Önskar man lyhördhet och förståelse för ens behov ska man välja ett annat apotek än
Apoteket Hjärtat Odenplan.

Resposta da Apotek Hjärtat
Min beställning skickades fel, jag ombads skicka ett bud.
Jag gjorde en bestälning på recept belagda varor, med leverans till mitt lokala postombud (min bil är trasig och jag bor på landet). Dagarna går och jag hade ännu inte fått någon beställningsbekräftelse när jag plötsligt får ett sms. ”Din medicin finns nu att hämta på dit apotek på lasarettet” jag kontaktade kundservice ” jag gjorde en beställning med leverans till mitt postombud, men den har skickats fel. Och jag kan inte hämta ut det” Till svar fick jag att jag skulle använda ett bud för att hemta ut medicinen. Och att beställningen inte går att avbryta eller ångras eftersom den redan skickats och innehåller receptbelagda varor ” vadå skicka bud? Ska ja skicka en taxi? Nä gör om och gör rätt, jag har inte ens fått min beställningsbekräftelse” säger jag irriterat.
Några dagar senare får jag svar igen: ”Med bud menas att någon annan hämtar ut din beställning. Den som hämtar ut ska endast ha sitt egna legitimation och SMS:et med referenskoden med sig.
Som vi har nämnt tidigare kan vi inte makulera din beställning.” …..jag har ingen jag kan skicka som bud. Jag kommer vägra betala den extra frakten de kommer begära när tiden för paketet går ut, och jag kommer aldrig använda deras online tjänster igen!

Resposta da Apotek Hjärtat
Det borde vara olagligt att lova att…
Det borde vara olagligt att lova att man ska få receptbelagd medicin ett visst datum och sedan ÄNDRA LEVERANSDATUM och inte ens kunna lösa det när man kontaktar kundtjänst trots att det står i orderbekräftelsen att man ska kontakta er när detta händer.

Företaget uppfyller inte…
Företaget uppfyller inte leveransvillkoren de gav när jag beställde min medicin. Nu är jag utan min receptbelagda medicin 4dagar och kan inte hämta den nån annanstans eftersom receptet är använt. För mig ett under att detta företag får finnas kvar. Kommer gå vidare med detta. Lawyer up.

Leverans och support
Den absolut sämsta, otrevliga support jag varit med om. Noll intresse av att hjälpa till, människorna som jobbar där hatar uppenbarligen sina jobb

Köpte Apotek Hjärtats egen mungel
Köpte Apotek Hjärtats egen mungel. Då jag blir torr i munnen, när jag sover. Står mild fruktsmak på den. Tog en klick av gelen innan jag skulle sova. Det visade sig, att den var äckligt söt!! Kändes inte alls bra. Var som om jag ätit godis och inte borstat tänderna.
Tillägg: Första gången jag återvände till Apotek Hjärtat. Ingen hjälp.
Andra gången när jag refererade till svaret jag fick på min mail. Så fick jag hjälp på samma Apotek, vänligt bemötande och pengarna tillbaka.

Resposta da Apotek Hjärtat
Det här är det sämsta jag varit med om
Det här är det sämsta jag varit med om. Jag beställde ett schampo online, och först efter sex dagar fick jag meddelande om att paketet är på väg till apoteket. Jag ville ångra köpet, men det gick inte att göra via hemsidan. När jag ringde kundtjänst och väntade i 45 minuter fick jag till svar att det inte går att ångra beställningen – jag måste ändå hämta ut paketet och sedan returnera det. Annars måste jag betala för varan *plus* en extra avgift på 150 kr!

Resposta da Apotek Hjärtat
Hörde farmaceuten göra narr av mig
Hörde farmaceuten göra narr av mig till en kollega när jag var påväg ut. Hade även förklarat min situation i början av mötet. Ville bara ha hjälp med ett intyg som endast apotek kan lämna ut

Expressleverans
Har gjort en beställning via hemsidan, jag valde express leverans då behövde jag produkten snarast. Den valda leverans adressen var Älmhult och då bör man få produkt inom 2 timmar men dessvärre fick jag meddelande om att jag ska hämta varan från Olofström som är 49 min härifrån med bil. Blir varan inte upphämtad då betalar jag 150 kr avgift!!! Aldrig mer beställa hos Apotek Hjärtat, systemet lurar!!!

Resposta da Apotek Hjärtat
Skulle beställa receptbelagda medeciner…
Skulle beställa receptbelagda medeciner online. Stod att det fanns på ett apotek. Men sen visade sej att det inte stämde alls. Fick vänta på medicinerna i 5 dagar. Jätte dåligt fungerar inte alls.

Resposta da Apotek Hjärtat
Extremt undermålig hantering av försenad order
Jag beställde varor med leveransdatum den 9:e december. Efter beställningen fick jag besked om en försening på 1–2 dagar, vilket jag accepterade. Därefter stoppades hela ordern eftersom en vara plötsligt var slut i lager – trots att allt visades som lagerförda vid köptillfället. Det är först efter er egen försening på grund av hög belastning som lagersaldot ändrades.
Kommunikationen har varit bristfällig och jag har fortfarande ingen tydlig information om när leveransen sker. Att hänvisa till en spårningslänk som inte ger ny information är inte acceptabelt.
Ni erbjuder 15 % kompensation, vilket är en symbolisk summa och löser inte det grundläggande problemet. Jag förväntar mig bättre transparens och att ni håller vad ni lovar. Detta har skapat stor irritation och jag kommer att överväga framtida köp hos er.

Hittills är allt bra
Brukar beställa online då det är billigare. Under mina ca 3 år som kund har allt fungerat bra. Som ica medlem får jag även extra bonus-poäng när jag handlar där.

Resposta da Apotek Hjärtat
Gjorde en beställning den 8/12 på ett…
Gjorde en beställning den 8/12 på ett recept. Beräknad leverans var den 10/12. Kontaktade kundtjänst den 11/12 men ännu inget svar och ingen uppdatering på leveransen. Får bli ett annat apotek nästa gång.

Resposta da Apotek Hjärtat
Sista gången man beställer härifrån.
Beställde från webbutiken, skulle få paketet på Fredag 12/12 men ser att instabox inte ens mottagit varan från Apotek Hjärtat. Ser att det är Postnord Logistic som har hand om stora E-handels lagret och då inser man snabbt att det troligtvis tar 5-7 dagar längre än utlovat med leveransen.
Man kan ju tycka att det är rätt så komiskt att en vara beställd från mellaneuropa kommer fram snabbare än en vara beställd i Sverige.
Detta var sista gången jag beställer något från Apotek Hjärtat E-handelsbutik.

Resposta da Apotek Hjärtat
Gjorde en beställning på websidan
Gjorde en beställning på websidan, bla receptbelagd medicin som jag börja få slut på, beställningen gjordes den 30/11 och leverans skulle ske den 4/12, endast hämta på apotek fanns som leveransval... Jag har ännu inte fått min leverans (10/12) och har mejlat kundtjänst i går utan svar. Aldrig mer kommer jag att handla på detta apotek.

Resposta da Apotek Hjärtat
Seg kundtjänst och nästan omöjlig komma…
Seg kundtjänst och nästan omöjlig komma i kontakt med. Att ringa inte att tänka på. Bara meddelande att "Vi kan inte ta emot fler samtal nu, försök senare" Samma meddelande hela dagen. Inte heller deras kontaktformulär gick att få fram. Hittade så en mailadress och skickar meddelande om att flaskan med Blutsaft läckt i kapsylen som verkar för stor. Allt är blött och nersölat i paketet och jag skickar bilder och ber att man ska snabbhantera detta då jag måste ha Blutsaft. Vågar ju inte ta ur denna flaska som verkar har varit öppnad. Har någon blandat i något farligt. Jag vill ha en ny flaska snabbt. Ett dygn går och inget svar och ännu idag inget svar. Jag beställer en flaska Blutsaft från annan leverantör som kan leverera till fredag den 12 dec. Apotek Hjärtat borde när dom fick bilder ha sett att flaskan inte kan anses vara i gott skick och drickbar och skicka ny med snabbleverans. Tillägg den 11/12. Ni svarade kvickt på mitt omdöme på trustpilot men det ärende jag har hos er sedan 2 dagar och mer angående trasig flaska blutsaft har ni inte haft tid att besvara än så att jag skulle kunna få ny flaska. Jag har därför idag på eget bevåg skickat den flaskan som läcker Blutsaft till Er då ni inte bevärdigat mej med svar. Ni borde välja att svara på mitt bokförda ärende Ärendenummer: ACS0786044 först så jag fick hjälp och sedan ägna er åt att svara på Trustpilot. Jag har ännu inte fått den för mej viktiga produkten ersatt eller krediterad. Jag fick idag gå ut och köpa den här på en hälsokost fast jag redan har betalt en flaska hos Er..??????? Påskynda nu ärendet och kreditera mej och önska mej lycka till i framtiden för vi kommer inte att ses på Er sida mer i alla fall. Uppdatering: Jag skickade tillbaka den felaktiga läckande flaskan till Apotek Hjärtat via Posten och anmälde till Klarna att jag gjort retur och bad om kreditering. Klarna stoppade min faktura men nu dyker den upp igen då Apotek Hjärtat ber om betalning för den flaska jag returnerat och som var läckande??????????? Det låter som en skojarbod detta....jag är både arg och förtvivlad.....Har dom så dåliga rutiner och hantering att dom inte klarar av att kreditera en retur fast dom får postens kvitt och allt. Den drabbade är jag som kund...förlåt före detta kund.....Då jag inte orkar hålla på längre så betalade jag idag den flaska jag skickade tillbaka också. 174 kr var det ju värt att få lära sig hur Apotek Hjärtat beter sig. Aldrig mer. Och mitt ärendenummer finns inte ens noterat på Mina Sidor hos Er...????????????

Resposta da Apotek Hjärtat
Sämsta Apoteket någonsin mycket dyra än…
Sämsta Apoteket någonsin mycket dyra än andra Apotek . När jag betsällde online och ska få sms vid leverans så är det fel telefonnummer detta har hänt flera gånger. Lätt att skylla på andra . Nu var det absolut sista gången jag handlar av er. Aldrig mera