Fået nye skabe til Soveværelset
Super betjening hurtig levering
Kom den dag det var aftalt
AUBO leverer kjøkken, bad, vaskerom og garderobe i alle prisklasser, og med vårt store utvalg av elementer oppfyller vi stort sett alle drømmer. Fra store luksus-løsninger som binder hele huset sammen, til små prisbevisste forbedringer. Ingenting er for stort og ingenting er for lite. Det skal bare passe for deg.
Vævervej 19-23, 7490, Aulum, Dinamarca
Não respondeu a opiniões negativas
Fået nye skabe til Soveværelset
Super betjening hurtig levering
Kom den dag det var aftalt
Fik for år tilbage Aubo Køge ved Morten Wieland til at indrette vores lejlighed i Køge med garderobeskabe overalt til vores store tilfredshed.
Derfor skulle de selvfølgelig også denne gang stå for nye køkkenelementer samt bordplade og vask i badeværelse.
Endnu engang en super god oplevelse fra vejledning og ideer til rigtig flot udført arbejde. Deres montører og tømrer er i en klasse for sig. Vi kan endnu engang varmt anbefale Morten, Cem og Nicklas.
Christian Gerstrøm
Jeg er veldig skuffet over kvaliteten til Aubo kjøkkenfronter. Etter kun 4 år med normalt bruk flasser flere fronter av på kantene. De tåler ikke vann i det hele tatt selv om vi passer på å tørke overflatene hver gang vi bruker kjøkkenet.
God oplevelse 👍🏽Bo hjælper med at får rettet de små ting som jeg var utilfreds med da køkkenet stod færdig
Vi har købt et nyt badeværelse i Aubo Næstved, super flot butik med mange flotte udstillinger og servicen var helt i top af Jacob
AUBO Østerbro har haft hele entreprisen på et nyt køkken hos mig. Alt er forløbet fantastisk. Søde mennesker, der altid havde tid til hjælpe, hvis jeg havde spørgsmål. Nu står mit nye køkken super flot og lige som jeg ønskede det. Jeg vil absolut anbefale at handle hos AUBO Østerbro.
Har vært innom montering av mange en merker i min levealder, alt fra IKEA, SIGDAL, DRØMMEKJØKKEN m.f. Aldri før har jeg montert et Aubo kjøkken, før nå! Og jeg er imponert. Alle detaljer på plass. Enkelt og montere, fantastisk flott finish, og prisen på Aubo kjøkkenet var utrolig god i sammenligning med andre merker.
Tipp topp tommel opp.
Superfornøyd med mitt kjøkken, vaskerom og to bad👍 Høy kvalitet til en fin pris✨
Etter å ha kjøpt Aubo kjøkken flere ganger opp igjennom årene må jeg si at jeg er meget fornøyd med Aubo og deres kjøkkenleveranser.
Aubo har mange muligheter i både fronter, benkeplater og skaptyper.
Handler gjerne Aubo kjøkken igjen :-)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.