Auto Hopper Breda. Vier dagen na de reservering kreeg ik een mail dat deze is geannuleerd omdat er geen auto beschikbaar is .Dit ben ik totaal niet gewend van Autohopper, huurde altijd bij Autohopper... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wij hebben onlangs bij Autohopper Barendrecht een Opel Vivaro 9-persoonsbusje gehuurd en alles is werkelijk perfect verlopen. Het busje was schoon, netjes en reed heerlijk. Ik ben zelf 2 meter lang... Ver mais
Ff bellen gewoon iemand aan de telefoon die antwoorden geeft en netjes de telefonische afspraken nakomt. Bij ophalen stond de auto netjes klaar. En bij terugkomst gewoon op zondag in de straat neer ze... Ver mais
Zowieso de klantvriendelijkheid die er was . Zelfs toen wij de auto ingeleverd hadden en onderweg naar huis waren toen er een personeelslid langs kwam gereden die topte en vroeg hoe het was gegaan.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Ben je op zoek naar een nieuwe, luxe huurauto of bestelbus? Wij kenmerken ons door onze duidelijke prijzen en voorwaarden. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 130 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een Autohopper bij jou om de hoek. Auto huren? Ga dan hophop, naar Autohopper!
Informações de contacto
Boogschutterstraat 1-43, 7324 AE, Apeldoorn, Holanda
- service@autohopper.nl
- autohopper.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Zeer vriendelijk allemaal mooie schone…
Zeer vriendelijk allemaal mooie schone bus mee, reageren snel kortom gewoon zeer tevreden

Resposta da Autohopper
Had auto nodig voor Wintersport vanaf…
Had auto nodig voor Wintersport vanaf 26-12. Ze waren echter niet op op 25 en 26. Kon kostenloos auto 24e al ophalen. Volledige afhandeling ook lekker no nonsens.
Top service
Goed bereikbaar, dacht goed met me mee en gaf me een goede prijs !
Simpelweg uitstekend
Simpelweg uitstekend. Er was voldoende parkeerruimte om mijn eigen auto tijdens de huurperiode achter te laten. Binnen 5 minuten zat ik in de gehuurde wagen. Bij terugkomst was ik ook binnen enkele minuten geholpen, en binnen 24 uur heb ik mijn borg teruggestort gekregen.
Zeer professioneel
Zeer professioneel. Denken mee. Zijn zeer bereidwillig om ervoor te zorgen dat jij goed beslagen ten ijs komt.
Heel goede ervaring!
Makkelijk om in contact te komen. alle vragen werden altijd beantwoord. Check-in and Check-out procedures waren simpel. Prijzen waren niet slecht.

Resposta da Autohopper
Ik word altijd op een nette en…
Ik word altijd op een nette en vriendelijke manier geholpen.
Ze denken met je mee als een voertuig niet beschikbaar is.
Het is een schoon en goed lopend bedrijf.
Goede autoverhuurbedrijf met aardige…
Goede autoverhuurbedrijf met aardige mensen en scherpe tarieven
Autohopper locatie Hilvarenbeek
Autohopper locatie Hilvarenbeek was top. Goede en klantgerichte service, zeer duidelijke communicatie

Snel en professioneel
Snel geregeld. Duidelijke opties op de website. Auto stond netjes klaar op de aangegeven tijd. Duidelijke afspraken. Borg werd bij inleveren dezelfde dag nog verrekend met de extra gereden kilometers en teruggestort.

Resposta da Autohopper
Onze ervaring met Autohopper Zwolle was positief.
We hadden op korte termijn een bestelbus nodig in verband met een verhuizing. Het contact verliep prettig en duidelijk, er werd snel gereageerd en er werd met ons meegedacht over de praktische invulling. De afspraken waren helder en werden correct bevestigd.
Bij het ophalen van de bus werden we vriendelijk ontvangen en kregen we een duidelijke uitleg. Alles verliep soepel en zonder verrassingen.
Een betrouwbare en professionele ervaring.

Personenbus
Dit weekend heb ik een personenbus gehuurd bij Van As in Apeldoorn. Bij het ophalen kreeg ik een duidelijke en uitgebreide uitleg. De bus was zeer schoon en in uitstekende staat. Al met al een erg prettige ervaring en absoluut een aanrader.
Garagebedrijf Harold Arendsen te s-Heerenberg
Goed advies gekregen in het huren van een verhuis bus. Klantvriendelijk. Service is uitstekend.

Resposta da Autohopper
Na 12 werkdagen nog steeds geen borg…
Na 12 werkdagen nog steeds geen borg terug gekregen. Meerdere malen met de vestiging gebeld en telkens hetzelfde excuus.

Resposta da Autohopper
Terugstorten borg is een drama
Verhuisbusje bij Autohopper Nijmegen gehuurd en alles was prima in orde. Vriendelijke meneer die alles netjes uitlegt. Wel een grote ster in de voorruit, maar die was volgens de verhuurder stabiel en bleek inderdaad geen probleem te geven.
Maar het terugstorten van de borg is een drama. We zijn nu ruim twee weken verder, twee keer gebeld en gemaild, maar helaas geen actie terwijl het volgens de website binnen drie dagen teruggestort zou zijn.
Jammer, want voor de rest was het allemaal goed in orde.

Vriendelijke ontvangst
Vriendelijke ontvangst, en vakkundig persoon. De bus zag er netjes en schoon uit.
Borg wordt niet gestort.
Per mail bevestiging ontvangen dat huur correct is afgerond en we de €1000 borg terug zouden krijgen. Drie weken later, meerdere mailtjes en belletjes verder, nogsteeds niks ontvangen. Belachelijk.

Resposta da Autohopper
Ontzettend vriendelijk en goed geholpen…
Ontzettend vriendelijk en goed geholpen door Autohopper! Zeker een aanrader.
Aanrader voor het huren van een (verhuis)bus!
Overzichtelijke mogelijkheden op de website. Snel en heel eenvoudig online geregeld. Communicatie was bijzonder goed. Autohopper was telefonisch ook goed bereikbaar. Vriendelijke, behulpzame mensen.

Gemakkelijk te boeken
Gemakkelijk te boeken, snel en correct geholpen in Cuijk door Dominique. Fijne Bakwagen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.