Autohopper Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Auto Hopper Breda. Vier dagen na de reservering kreeg ik een mail dat deze is geannuleerd omdat er geen auto beschikbaar is .Dit ben ik totaal niet gewend van Autohopper, huurde altijd bij Autohopper... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ff bellen gewoon iemand aan de telefoon die antwoorden geeft en netjes de telefonische afspraken nakomt. Bij ophalen stond de auto netjes klaar. En bij terugkomst gewoon op zondag in de straat neer ze... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zowieso de klantvriendelijkheid die er was . Zelfs toen wij de auto ingeleverd hadden en onderweg naar huis waren toen er een personeelslid langs kwam gereden die topte en vroeg hoe het was gegaan.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de aluguer de carros
  2. Agência de aluguer de camiões
  3. Agência de aluguer de vans

Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Ben je op zoek naar een nieuwe, luxe huurauto of bestelbus? Wij kenmerken ons door onze duidelijke prijzen en voorwaarden. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 130 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een Autohopper bij jou om de hoek. Auto huren? Ga dan hophop, naar Autohopper!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

441 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

167 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Vertrouwd adres in mijn eigen regio

Bij JTS Auto (Van Steyn) voor de tweede keer een bus gehuurd. Online besteld en op afgesproken datum/tijdstip opgehaald. Na gastvrije en professionele ontvangst rij je na 5 minuten van het terrein af met een bus die aan de verwachting voldoet. Wel nadat we samen even de bus bekeken hebben en er een goede uitleg is geweest. Ook weer bij het inleveren, dat is toch prettig. Aanrader.

6 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle en vriendelijke service, zeer nette auto

De medewerker was vriendelijk en deed echt zijn best om mij te helpen met het op korte termijn vinden van een auto voor de vakantie die onze caravan mocht trekken. Hij heeft onze vakantie gered. De tarieven zijn relatief goed en de afspraken zijn duidelijk. Als ik weer een huurauto nodig heb kom ik hier zeker terug.

25 de agosto de 2025

Hoi Peter,

Fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien je graag de volgende keer terug!

Classificada 3 em 5 estrelas

Snel geregeld

Snel geregeld, heldere prijzen maar huur nooit een EV je betaald belachenlijk bedrag per gereden KM voor stroom, zeker als je langer dan enkele dagen huurt.

30 de agosto de 2025

Goede kwaliteit

De verhuurder was aardig en gastvrij en had duidelijk kennis over de auto's. De auto zelf was ook erg fijn, goede kwaliteit en het voelde veilig om er in te rijden.
Het zelf bijtanken vond ik jammer, ik had liever gezien dat het tankbedrag van de borg afging, maar dat is een persoonlijke voorkeur. Als ik nogmaals een auto nodig heb, zal ik zeker weer voor autohopper kiezen!

25 de agosto de 2025

Borg boeven

We wachten inmiddels al meer dan een maand op het terugstorten van de borg, op geen enkele mail komt reactie.
Vestiging ridderkerk

26 de agosto de 2025

Hoi Patricia,

Wat vervelend om te horen dat jullie al zo lang wachten op de borg, dat is zeker niet de bedoeling! Zou je een berichtje naar service@autohopper.nl willen sturen? Dan zorg ik er voor dat het intern opgepakt gaat worden.

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een bakwagen gehuurd

We hebben een bakwagen gehuurd, in Houten, voor onze verhuizing. De auto welke we mee kregen reed lekker en zag er netjes uit. De laadklep was erg fijn om de zware dingen in de bak te krijgen.
Bij het ophalen werden we zeer vriendelijk behandeld en er werd fijn meegedacht over de nodige spullen. Ook het inleveren ging erg prettig. Autohopper, super bedankt!!

23 de agosto de 2025

Hoi Ron,

Wat fijn om te horen dat jullie een fijne verhuizing hebben gehad, daar worden we blij van!

op 19 juli 2 verhuiswagens gehuurd, geen borg terug

Op 19 juli 2 verhuiswagens gehuurd, alles goed gegaan tot de borg terug betaald moest worden, al 2 keer telefonisch contact gezocht met de vestiging (Ridderkerk) en die geven de administratie de schuld, maar nog tot op heden nog steeds geen geld terug en je praat wel over 1000 euro!! slechte service wat dat betreft van autohopper en ook de laatste keer dat ik er wat gehuurd heb.

14 de agosto de 2025

Beste Roy,

Wat vervelend om te horen dat je de borg niet op tijd terug hebt gekregen, dat is zeker niet de bedoeling! Als het goed is heeft mijn collega je verder geholpen via de service mail. Als dit niet het geval is neem dan gerust contact met ons op via service@autohopper.nl, we helpen je graag verder.

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte ervaring met Autohopper Arnhem.

Slechte ervaring met Autohopper Arnhem.
Vorige week woensdag heb ik een aanvraag gedaan voor een auto. Bijna 7 dagen lang geen bevestiging ontvangen, alleen zelf gebeld en gehoord dat ze “zouden kijken”. Pas op dinsdag 12 augustus om 10:47 uur, minder dan 24 uur voor de geplande huur, kreeg ik een e-mail dat de auto niet beschikbaar was. Toen wij persoonlijk langskwamen om dit te bespreken, reageerde de medewerker kortaf met alleen “nee” en leek het hem totaal niet te interesseren. Door dit late bericht was het onmogelijk om nog op tijd een andere auto te regelen. Zeer slechte communicatie, onvriendelijk personeel en onbetrouwbaar proces.

14 de agosto de 2025

Hoi Ivan,

Wat vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten, dat is zeker niet de bedoeling! We nemen dit mee en gaan ons best doen om te voorkomen dat het nog een keer gebeurd!

Topservice en comfortabel busje bij Autohopper Barendrecht

Wij hebben onlangs bij Autohopper Barendrecht een Opel Vivaro 9-persoonsbusje gehuurd en alles is werkelijk perfect verlopen. Het busje was schoon, netjes en reed heerlijk. Ik ben zelf 2 meter lang en was positief verrast dat de stoel zowel naar achteren, omhoog en omlaag verstelbaar is, en dat ook het stuur instelbaar is. Hierdoor kon ik zeer comfortabel rijden, zelfs op langere afstanden.

De bus had cruise control en airco, wat het rijden nog relaxter maakte. De borg stond binnen 2 werkdagen weer op mijn rekening, precies zoals beloofd. Kortom: topservice, fijne communicatie en een busje dat perfect aan onze wensen voldeed. Zeker een aanrader!

8 de agosto de 2025

Hoi Marcio,

Wat fijn om te horen dat ons 9-persoonsbusje en de service van Autohopper Barendrecht zo goed bevallen zijn, daar worden we blij van! 🚐💨

Geweldige service

Geweldige service. Prima communicatie

9 de agosto de 2025

Hoi Chiel,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent, tot een volgende keer!

Team Autohopper

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.