Lidt ventetid på kundeservice, blev ringet op, og hurtig og venlig hjælp, så ros til linienette. Det var blevet 5 stjerner, hvis der ikke havde været ventetid . Mvh Torben
A empresa respondeu
Kom hurtigt igennem telefonslusen. Jeg havde modtaget mails med værdibeviser til et arrangement. Var i tvivl om, jeg havde bestilt "dobbelt". Dette blev på den venligste måde forklaret og jeg blev... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var i panik over ikke at ha modtaget billetter til et arrangement, jeg skulle til samme aften. Ringede tre gange om formiddagen, der var ingen ud over en robot!!! der tog telefonen. Over mi... Ver mais
A empresa respondeu
Konstruktiv dialog!!! Dags dato modtog vi en pakke med defekt figur Efterfølgende kontaktede vi Henrik hos avisfordele og fik en positiv oplevelse med efterfølgende vejledning til handling. Kons... Ver mais
A empresa respondeu
VI SÆTTER TILFREDSHED HØJT: Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Skulle du dog opleve vanskeligheder, hører vi meget gerne fra dig. Vores vigtigste opgave er hurtigt at hjælpe dig videre og sikre brugervenlighed og tilfredshed. ____________________________________________ KUNDESERVICE ER TIL FOR DIG: Har du spørgsmål, er vores kundeservice klar til at hjælpe alle hverdage mellem kl. 9-14. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har kommentarer eller feedback, som kan hjælpe os til at blive endnu bedre. Henvend dig gerne til kundeservice på mail: avisfordele@jfm.dk eller tlf.: 65 45 58 59. ___________________________________________ DIN FORDELSKLUB - DIN AVIS: Mere end 100.000 modtager vores nyhedsbrev med gode tilbud til dig som abonnent. Som abonnent på én af vores aviser har du ekstra fordele hos Avisfordele. I vores oplevelsesunivers finder du et stort udvalg af rejser, ophold, foredrag, koncerter, busture, produkter til din bolig og meget mere. Få ekstra gode rabatter på udvalgte tilbud eller kom gratis med til eksklusive oplevelser med avisen. Vi ønsker at tilbyde det bedste udvalg af oplevelser og produkter til dig. Derfor samarbejder vi med forskellige, udvalgte virksomheder og sammensætter de særlige fordelstilbud, som du finder på Avisfordele. ___________________________________________ Find os også på Facebook: https://www.facebook.com/avisfordele Avisfordele er drevet af: JFM P/S.
Bugattivej 8, 7100, Vejle, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Det var blevet 5 stjerner, hvis der ikke havde været ventetid .
Mvh Torben

Resposta da Avisfordele
Jeg købte en varmepude den 16. marts, og pengene blev trukket dagen efter. I dag den 30 marts har jeg stadig ikke modtaget varen. Hvad gør avisen mon for at sikre at man som kunde ikke bliver snydt? Jeg fik endelig kontakt til firmaet, som skrev til mig at jeg “ skisme” skulle bevise, at jeg havde købt varen! Når man har fået et værdibevis, står der at man ikke skal foretage sig noget, varen er hos kunden efter en uges tid!

Resposta da Avisfordele
Jeg havde en forespørgsel på mail og modtog hurtigt et meget fyldestgørende svar. Thumbs up herfra.

Resposta da Avisfordele
Havde problemer med mine varer jeg havde bestilt.
Et hurtig opkald til avisforside så var det klaret.
Super god service👍

Resposta da Avisfordele
Fik venlig og stor hjælp til køb af billetter
der blev også givet god tid til hjæl
ringede to gange venlig samtale

Resposta da Avisfordele
Altid en meget fin og venlig service, hvor man får hjælp til køb fra Avisfordele.

Hurtig opringning.
Hjælpsom, lyttende medarbejder. god oplevelse.
Tak. Marie Madsen13

Resposta da Avisfordele
En dårlig oplevelse. Ingen svar på mail, når køb ikke bliver leveret, men pengene kunne de hurtig trække

Resposta da Avisfordele
Var i tvivl om, jeg havde bestilt "dobbelt". Dette blev på den venligste måde forklaret og jeg blev klogere på
"problemet". Tusind tak for hjælpen.
Hilsen Jytte Marie Kristensen, Viby J

Resposta da Avisfordele
Jeg spurgte til en hengemt gevinst, som kunne anvendes ved Avisfordele. Der kom højtid i mellemtiden og det blev der gjort opmærksom, så det positive svar kom efter jul.

Resposta da Avisfordele
Kundesuporterens venlighed og hjælpsomhed .. det var en positiv oplevelse.

Resposta da Avisfordele
Fik en rigtig god service af en meget hjælpsom medarbejder

Resposta da Avisfordele
Jeg snakkede med en meget venlig og imødekommende medarbejder. Hun var hurtig til at svare på min forespørgsel, og bad mig vende tilbage, hvis jeg havde yderligere spørgsmål.

Resposta da Avisfordele
Venlig og kompetent medarbejder. Mit problem blev løst hurtigt og tilfredsstillende

Resposta da Avisfordele
Over middag fik jeg et menneske i tale.
Den sødeste, venlige, hjælpsomme og imødekommende Henrik.
Det endte med at jeg fandt billetterne i min indbakke!
Tak for hjælpen til Henrik

Resposta da Avisfordele
FS Havde bestilt en bus til dagen efter vi skulle hjem fra krydstogt. Var ikke til at komme i kontakt med. Efterfølgende blev vi tilbudt kr.500 pr. ordre, uagtet vi var 4 på vores ordre, alle andre var 2. Hvor herre bevares

Resposta da Avisfordele
Manden var flink og venlig. Vi fik den hjælp vi havde brug for.

Resposta da Avisfordele
Jeg ringede til kundeservice for at annullere en ordre på en nødgenerator, han løste opgaven mens jeg ventede højst 2min.
Virkelig service 🤗

Venlig og imødekommende medarbejder,
som havde den tilstrækkelige kompetence
Ikke lang tids ventetid.

Resposta da Avisfordele
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.