Bedrijf is gestopt Opiniões 107

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Enorme oplichtersbende met ondeskundig personeel. Veroorzaakten een enorme overstroming. Medewerker weigerde het pand te verlaten voor ik €350 euro betaald had. Heb de politie erbij gehaald Toen ver... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Lang moeten wachten op de bestelling en na een aantal keren contact opgenomen te hebben eindelijk te horen gekregen dat er wat mis was gegaan in hun magazijn. Gelukkig werd het toen meteen in werking... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Babynestje, dekentjes en Aankleedkussen hoes besteld voor me schoonzusje dr babyshower. Ze is er super blij mee. De kwaliteit is goed en staat geweldig in de babykamer! We hadden niet zo goed opge... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Begin juli een bestelling geplaatst, nu bijna midden oktober en nog NIKS ontvangen. In september contact opgenomen en we zouden eind september onze bestelling ontvangen. Helaas was dit niet het geval.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja

Babylizz is per April 2022 gestopt met de verkoop van producten.

Informações de contacto

2,7

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

107 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor een babyshower had ik een…

Voor een babyshower had ik een babynestje besteld. Ik ontving het babynestje op tijd en het resultaat is super! Ik zou deze shop zeker aanraden als je een beetje geduld hebt.

18 de agosto de 2020

Goedemorgen Kim,

Wat leuk dat je blij bent met je bestelling! Hopelijk tot ziens!

Jammer

Op 26 mei een babynestje besteld. Uit de algemene voorwaarden las ik al dat het ongeveer een maand zal duren. Prima. Maar na een maand nog niks ontvangen. Gemaild waar het bleef. Het zou in week 28 worden opgestuurd. Week 28 niks ontvangen. Wederom een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wou als het niet deze week (wk29) zou worden opgestuurd.
Ik kreeg een mail terug dat het deze week zou worden verzonden.
Weer een week gewacht, maar wederom niks ontvangen.
Afgelopen weekend een mail gestuurd dat ik de bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil. Daar heb ik geen reactie op gekregen....

Aanvulling: een aantal dagen later reactie gekregen dat de bestelling wordt geannuleerd en dat ik binnen enkele dagen het geld terug zal ontvangen. Daar moest na 8 dagen vN mij nog 1 mail overheen dat ik nog niks had terug ontvangen. Zelfde avond een mail terug dat ze het hing nakijken en de belofte dat het binnen enkele uren op mijn rekening zou moeten staat. Volgende dag inderdaad mijn geld terug.

Al met al wel geld terug maar dus geen babynestje, na 2,5 maand.

28 de julho de 2020

Goedemorgen Sanne,
Jammer dat je een negatieve ervaring hebt met onze webshop. Gelukkig hebben we het inmiddels opgelost door de bestelling te annuleren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was blij verrast door het pakket wat…

Ik was blij verrast door het pakket wat wij ontvingen van Babylizz. Wat een mooie handgemaakte spullen leveren jullie. Ik ga hier zeker vaker bestellen, onze kleine en natuurlijk wij zijn er helemaal blij mee.

24 de julho de 2020

Goedemorgen,

Wat leuk dat je blij bent met de bestelling, en zien een eventuele volgende bestelling graag tegemoet!

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte bereikbaarheid en vertraagde bestelling

3 weken te laat bezorgd & 20 dagen lang geen reactie op mail of facebookmessenger.
18 mei heb ik een bestelling geplaatst met levertijd van circa 21 werkdagen, 17 juni mailde Babylizz dat ze het na het weekend zouden versturen, 24&25 juni nogmaals een mail gestuurd maar nooit een reactie op gekregen. Een week later een Facebook bericht gestuurd en toen pas 5 juli reactie gekregen dat “er intern iets is misgegaan”. Zo werd de bestelling te laat bezorgd! Mooie spullen maar een klantenservice van niets..

10 de julho de 2020

Goedemorgen Esmee,

Jammer dat je een slechte ervaring hebt met onze webshop. Gelukkig hebben we het inmiddels opgelost en heb jij je bestelling reeds ontvangen.

Babynestje ontvangen

Het babynestje ledikant deken wiegendeken en Boxkleed gekregen van vriendinnen! Wat een mooi kwaliteit en het ziet er ook nog eens super leuk uit! Het heeft wat langer geduurd voordat het er was maar dat is de moeite waard geweest! Nog advies gevraagd ivm wassen van het babynestje bij de klantenservice en hier kreeg ik heel snel een reactie op!

7 de julho de 2020

Goedemorgen Wendy,

Wat leuk om te horen dat je blij bent met je bestelling!

Super mooi babynestje

Super mooi babynestje!
Maken er super veel gebruik van

30 de junho de 2020

Goedemorgen Robin,
Wat leuk dat je blij bent met je bestelling! Hopelijk heb je er veel plezier van.

Classificada 2 em 5 estrelas

Het pakketje valt me heel erg tegen…

Het pakketje valt me heel erg tegen voor het geld wat ik ervoor moest betalen

20 de junho de 2020

Goedemorgen Linda,

Jammer dat je een slechte ervaring hebt met onze webshop. We proberen door middel van foto's en productomschrijvingen zo duidelijk mogelijk aan te geven wat je kunt verwachten als je iets besteld.

Super mooi babynestje

De levertijd is, zoals aangegeven op de website, 21 werkdagen maar het is het wachten dubbel en dwars waard! Een super mooi baby nestje ontvangen 😍. Vragen die ik tussendoor had werden snel en correct beantwoord, zeker een aanrader!

Goedemorgen Vanity,
Wat leuk dat je zo blij bent met je babynestje, bedankt voor je leuke review!

Wikkeldoek

De wikkeldoek is echt geweldig!! Heerlijk zacht en super mooi. Daar kan de kleine straks heerlijk in liggen. Is de prijs zeker waard!

Hi Priscilla,
Super bedankt voor je leuke review! Hoop dat jij en de kleine veel plezier zullen hebben van de wikkeldoek!

Babynestje

Het is zeker een heel mooi product en goede kwaliteit. Helaas is de verzendtijd echt vreselijk en was het personeel niet zo vriendelijk via de mail.

Goedemorgen Willemieke,

Classificada 4 em 5 estrelas

Heel blij met het babynestje

Heel blij met het babynestje van babylizz. Super mooi en en stevig gemaakt.

15 de junho de 2020

Hi Cheryl,
Super bedankt voor je leuke review! Veel plezier met het babynestje!

Veel te lange levertijd

Veel te lange levertijd, totaal geen communicatie. Ik had schijnbaar een stof uitgekozen die niet meer voorradig was, maar dit kreeg ik pas te horen op het moment dat het babynestje eigenlijk al geleverd had moeten worden en ik zelf maar eens contact heb gezocht over de status vd bestelling. Vervolgens zouden ze het nestje z.s.m. maken en leveren (2x een belofte niet nagekomen), maar uiteindelijk kreeg ik het nestje pas toen onze dochter al 2 weken oud was. 3 weken later dan afgesproken. Toen ik het nestje kreeg hadden ze ook nog de verkeerde geleverd (zonder strik), maar dit werd dan gelukkig wel snel opgelost. Kortom ik zou niet snel meer iets bestellen bij dit bedrijf.

15 de junho de 2020

Goedemorgen Kylie,

Classificada 2 em 5 estrelas

Het duurde lang voordat het pakje…

Het duurde lang voordat het pakje verstuurd werden de communicatie per mail liep noet zo soepel, meerdere beloftes die niet nagekomen werden helaas.
En de inhoud ziet er niet zo uit als op de foto, het slabbetje is bijvoorbeeld bedrukt ipv geborduurd, er staat wel bij dat er doritos OF autodrop bij zit, verder niet dat de rest afwijkt.

13 de junho de 2020

Hi Miranda,
We hebben uitgelegd per e-mail waarom het wat langer duurde. Tevens stond er duidelijk bij het product omschreven dat niet ieder pakket hetzelfde was.

Babynestje

We hebben hier een heel leuk babynestje gekocht. Zag er prima uit en weten zeker dat het cadeau echt gewaardeerd gaat worden.

8 de junho de 2020

Goedemorgen,
Wat leuk dat je zo blij bent met het babynestje! Bedankt voor je leuke review!

Classificada 2 em 5 estrelas

De bestelling kwam laat en incorrect

De bestelling kwam later dan de maximaal aantal dagen levertijd. Daarnaast was de bestelling ook nog eens niet correct. De helft was in een verkeerde kleur. Erg jammer, want er zitten leuke artikelen tussen.

7 de junho de 2020

Goedemorgen Laura,

Classificada 1 em 5 estrelas

Pakket was eerder opgestuurd dan…

Pakket was eerder opgestuurd dan gepland, netjes gedaan. Helaas was mijn pakket kwijt geraakt, kan gebeuren. Een mail gestuurd, toen werd er gezegd het is afgeleverd met een mail terug gezegd van niet, toen moest ik bij de buren gaan kijken, ik had voordat ik de mail had gestuurd al heel de straat gehad. Dinsdag gingen ze een onderzoek opstarten, helaas nooit gehoord of dit daadwerkelijk is gebeurd.

Ik ga hier nooit meer bestellen, heel erg jammer.

5 de junho de 2020

Beste,
Wat een vervelende review, terwijl jouw bestelling nog steeds in onderzoek is bij MyParcel, wij hebben dinsdag gelijk een onderzoek opgestart, maar zolang wij niets horen, kunnen we ook niets terugkoppelen. Wij hebben in de e-mail aangegeven, dat volgens PostNL het pakket is afgeleverd, en hebben vriendelijk gevraagd of je wilde kijken in het pand of bij eventuele buren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie deken van wafelstof en fleece

Mooie wikkeldeken van wafelstof en fleece. Is al veel gebruikt! De kleine man kan er heerlijk in liggen chillen! En was snel bezorgd!

Hi,!
Bedankt voor je leuke review! Veel plezier met je bestelling :).

Classificada 5 em 5 estrelas

Super blij met ons babynestje

Erg blij met ons babynestje. Nog eventjes wachten voor ons kleintje er straks in mag liggen :)
Goede kwaliteit en super netjes gemaakt! Top!

Hi Roxanne,
Wat super leuk om te lezen! Bedankt voor je leuke review & veel plezier met je babynestje :).

Super mooi babynestje!

Lang moeten wachten op de bestelling, maar ben er echt super blij mee!! Heel mooi gedaan!

Hi Els,
Bedankt voor je leuke review! Veel plezier met je bestelling! :)
^Angela

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.