Bijzonder vriendelijke mensen! Mijn kraan wordt helaas later geleverd dan gepland, maar ze staan me fijn te woord en kunnen er ook niets aan doen dat er vertraging is bij de leverancier.
Leia as opiniões dos outros
Ik ben gisteren en vandaag heel goed geholpen vanuit bad en vloer. Ik had met spoed een douchegoot nodig voor mijn badkamer. Gebeld met de klantenservice waarbij ik uitstekend ben geholpen en vandaag... Ver mais
Ontzettend tevreden! We ontvingen snel een duidelijke offerte, de communicatie was vlot en helder en het contact altijd prettig. Er wordt echt met je meegedacht en ze doen hun best om voor elke vr... Ver mais
Had online een verkeerde douche goot besteld Gemaild dat hij verkeerd was , de volgende dag werd ik gelijk terug gebeld (top) De juiste hadden ze nog liggen ,kon hem gelijk ruilen in hoevelaken... Ver mais
Informações sobre a empresa
Welkom bij Bad en Vloer, jouw sanitair specialist voor al je badkamerbehoeften! Bij ons vindt je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige badkamerproducten die zijn ontworpen om jouw badkamer om te toveren tot een oase van rust en ontspanning. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, toilet, wastafel of accessoires, wij hebben het allemaal! Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, functionaliteit en esthetiek, zodat je altijd een product krijgt dat aan jouw eisen voldoet. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw badkamer. Bestel vandaag nog bij Bad en Vloer en ontdek ons uitgebreide assortiment badkamerproducten en uitstekende klantenservice! Tot snel!
Informações de contacto
Zuiderinslag 8B, 3871MR, Hoevelaken, Holanda
- 088 646 40 00
- Info@badenvloer.nl
- badenvloer.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Naast een scherpe prijs ook fijne
Naast een scherpe prijs ook fijne, pro-actieve afhandeling.
Top!

Resposta da Badenvloer
Uitstekende service en prijs/kwaliteit…
Uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding. Goed assortiment. Snel geleverd.

Concurrende prijzen
Concurrende prijzen. We hebben Hotbath Friendo Wastafelmengkraan gekocht. Helaas heeft GLS het pakket voor onze deur achtergelaten en is vertrokken.

Resposta da Badenvloer
Bad en vloer goed, transporteur zeer slecht.
Door drukte was het pakket vertraagd en niet binnen de termijn van 48 uur (als vermeld op de site) leverbaar. Dit werd mij verteld toen ik gebeld heb met de vraag naar de levertijd. Wat wel een probleem was, was de bezorging. Ik kreeg een melding dat het pakket was bezorgd maar heb niets ontvangen. Na bellen en vele mails op en neer is het pakket uiteindelijk met wat geluk gevonden in de schuur van de buren, ondertekend door de bezorger zelf! Dit kan nooit de bedoeling zijn met een pakket van 750 euro. Alle lof voor Bad en vloer overigens. Zij konden hier niets aan doen en reageerden per direct op mijn mails en hebben hun best gedaan om e.e.a. uit te zoeken. Gelukkig was eind goed al goed.

Resposta da Badenvloer
Scherpe prijs en snel geleverd
Scherpe prijs en snel geleverd. Werd ook nog even gebeld om de bestelling door te nemen. Keurig netjes allemaal, aanrader!

Prima service
Prima service, nog even nagebeld of de bestelling klopt. Mooie producten voor een goede prijs met een snelle levering !

Resposta da Badenvloer
Snelle levering. Na digitale bestelling een telefonische controle gehad op volledigheid. Daarnaast nog een extra korting voorstel gehad. Keurige zaak!

Mooi product
Mooi product. Echter summiere omschrijving, en pas na telefonisch contact bestelbevestiging gekregen.

Ik heb 2 kranen en een douche besteld
Ik heb 2 kranen en een douche besteld, ze belden netjes op dat ik van 2 series besteld had. Dat is nog eens service!

Erg fijne webwinkel
Erg fijne webwinkel, werd meteen persoonlijk contact gezocht en gevraagd wat we nog verder nodig hadden en werd met ons mee gedacht. Ook in de prijs. Snelle levering en deskundige medewerkers. Wij zijn erg tevreden!

Resposta da Badenvloer
Goede service bad en vloer
Denken mee
Komen afspraken na
Zeker aan te raden om hier iets te kopen

Super service en snel
Was zeer tevreden met de snelle service. Ik werd gebeld zodra de bestelling binnenkwam om te checken of alle gegevens juist waren voor de verzending. Ook kreeg ik advies over ander producten die ze konden leveren terwijl ze niet op de site stonden! dus een aanrader voor het kopen van badkamer spullen en advies en super goede service! Dankjewel Alex!

Top communicatie
Half februari 2023 een bestelling geplaatst. Men heeft mij aangegeven dat het een aantal maanden kon duren. Tussendoor op de hoogte gehouden en begin juni is het in goede orde gearriveerd. De producten waren precies zoals op de site. Top.

Toppers
Toppers! Uitgebreid assortiment en concurrerende prijzen!

Top bedrijf!
De verzending van mijn bestelling was vlekkeloos. De producten werden zorgvuldig verpakt en arriveerden binnen de verwachte levertijd. Alles was in perfecte staat en voldeed aan mijn verwachtingen.

Resposta da Badenvloer
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.