Baktotaal Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Update: The manager contacted me and was very apologetic, explaining the whole process and promising to follow up on the issue. It was promised to refund the item. This is how customer service sho... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meerdere keren een bestelling gedaan en altijd netjes geleverd. Laatste keer zat er echter één beschadigd product bij. Een bakvorm was vervormd. Contact opgenomen per e-mail en het was snel en goed... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dit was mijn tweede bestelling bij Baktotaal en meteen de laatste. De stroopwafelstukjes kwamen in een simpele plastic zak in een doos, en die zak was óók nog beschadigd. Daarnaast had ik twee flessen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een geweldig bedrijf en wat een service. Pakket ontvangen maar de doos was kapot. Zoutbakje, bloem en een stokbroodhouder was beschadigd. Een mailtje gestuurd en ik kreeg als reactie “ Jammer dat... Ver mais

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

129 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super bak winkel!

Jullie zijn mijn favoriete winkel voor bak spulletjes. Alle dingen die ik al bij jullie besteld heb, en dat is voor mijn doen best véél, zijn van prima kwaliteit en snel geleverd.
Ook door jullie is bakken een heel leuke hobby.
Heel erg bedankt!

6 de abril de 2024

Slechte service

Maxima planeet menger binnen 2 weken al stuk , beschadigd en geen passende oplossing,en wel voor 360 euro verkopen

15 de março de 2024

Resposta da Baktotaal

Beste, bedankt voor uw review, spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent.
We begrijpen de frustratie, echter vallen beschadigingen door eigen toedoen helaas niet onder de garantie.
We hopen dat u desalniettemin veel plezier beleeft aan uw planeetmenger!

Geweldige webshop

Geweldige webshop! Ze hebben echt alles om te bakken. Ik koop hier graag mijn grondstoffen. En altijd snel in huis en prettige klantenservice. Echt een aanrader!

2 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

broodbak spullen cadeau voor de kerst

broodbak spullen cadeau voor de kerst, strooier van goedkoop blik, deksel schiet los -Broodzak droogt brood uit -insnijd mes goedkope plastic prul -meelbeker goedkoop blik .. nee niet tevreden

26 de dezembro de 2023

Resposta da Baktotaal

Goedemorgen, Allereerst de beste wensen voor 2024! Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over ons producten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Graag wil ik u de mogelijkheid geven om bepaalde items waar u niet tevreden over bent kosteloos te retourneren. Zou u hiervoor contact willen opnemen met mail@baktotaal.nl? U kan hierbij mijn naam (Robert) vermelden en refereren aan deze review. Dan zal ik ervoor zorgen dat alles in orde komt ;) Uiteraard adviseren wij u ook graag over bepaalde producten.

Classificada 1 em 5 estrelas

Misbruiken het webshop keurmerk logo

De link naar webshop keurmerk is niet aan te klikken.
Navraag bij deze organistatie heeft als antwoord op mijn mail dat ze helemaal geen lid zijn van deze organidsatie !!!
Ze misbruiken dus dit logo. Vragen hierover aan deze webshop hebben ze niet beantwoord.
Dus beste mensen denk hieraan als u besteld

18 de dezembro de 2023

Resposta da Baktotaal

Beste Eric, Uw review is niet terecht. We zijn sinds 2016 aangesloten bij Webshop Keurmerk (zie -> https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/webwinkel/?key=11565). Eerder dit jaar hebben wij onze naam en URL gewijzigd van www.bouwhuis.com naar www.baktotaal.nl. De pagina van Webshop Keurmerk was niet volledig up to date, bedankt voor het wijzen hierop. Dit wordt momenteel aangepast. Ik zou het op prijs stellen als u uw review aanpast. Alvast bedankt.
Bas

Classificada 5 em 5 estrelas

J'ai fait plusieurs commandes sur ce…

J'ai fait plusieurs commandes sur ce site et jamais je n'ai été déçue, j'ai eu un problème avec le livreur ( commande non reçue) et le service client à été à l'écoute et à super bien réagis,ils m'ont réexpédié la commande ! Jamais déçue et un très large choix de produits .

2 de dezembro de 2023

Top!

Top!
Al jaren fan en al heel wat mensen blij gemaakt met mijn zelfgemaakte bonbons.
Grote collectie chocolade merken.
Decoratie mogelijkheden plenty.
Voor je t weet heb je er een hobby bij.
Klantenservice is prima te bereiken !

28 de novembro de 2023

Super snel levering

Super snel levering, goede kwaliteit netjes verpakt ook de bloem enzo heel blij mee dat alles netjes is verpakt! Ik shop er graag!

7 de novembro de 2023

Mailtjes worden niet beantwoord

Mailtjes worden niet beantwoord, op hun site staat als we iets niet hebben of op voorraad vraag erna. 0,0 antwoord. Aleen een replay van we hebben u bericht in goede handevontvangen en gaan er mee aan de slag.

29 de setembro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Broodvorm alusteel

Mijn bestelling van 20 juli, kwam netjes op 21 juli binnen. Ik had 2 broodvormen van alusteel besteld. Ze zaten stevig in elkaar. Het duurde even voordat ik ze van elkaar los kreeg. Een tip om ervoor te zorgen dat deze losjes op elkaar worden gezet.

21 de julho de 2023

Klant onvriendelijk

Al een aantal jaren koop ik spullen bij Baktotaal. En nu gisteren een bestelling geplaatst, vanochtend kortingscode in de mail. Mijn vraag was of ik mss voor een volgende bestelling de korting kon toepassen. Maar nee: u heeft pech gehad. Erg klant-onvriendelijk.

19 de julho de 2023

Prima service.

Wij bestellen al jaren bij Baktotaal Bouwhuis. Deze keer wilden we Musketzaad wit 2 kg bestellen, maar dat was niet voorradig. Volgens één van de medewerkers zou het wel een paar weken duren voordat het weer voorradig zou zijn. We hadden het echter snel nodig. Daarom 2 x 750 gram besteld, dus dan ben je in verhouding duurder uit. De dag erop krijgen we echter een voorraadmelding van het artikel. De bestelling was voor zover wij konden zien nog niet verzonden. Gelijk gebeld en de medewerker zei dat de bestelling inderdaad nog (net) niet weg was. Hij zou naar betreffende afdeling gaan en de artikelen omruilen. Vandaag mijn bestelling ontvangen met alle gewenst artikelen. Ik vind dit zeker een compliment waard, vandaar mijn heel positieve review.

15 de junho de 2023

Super tevreden klant

Al jaren ben ik een tevreden klant van Baktotaal en nog nooit is er iets mis gegaan. Ik ontving van mijn vriendin de broodbakbol voor mijn verjaardag. Helaas was er een beschadiging te zien. Gemaild met een dame van de klantenservice en vandaag werd er een nieuwe broodbakbol bezorgd. Binnen 4 dagen is alles dus opgelost. Echt geweldig geregeld.

3 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte klantenservice, denkt niet aan werkdruk en milieu

Gisterenavond om 21.20 uur plaatste ik een bestelling om een taart te bakken voor Moederdag. PostNL zou mijn pakket vandaag leveren, maar dit is uitgesteld naar morgen. Daar kan Baktotaal niks aan doen, maar jammer is het wel. Echter vond ik vanmorgen een kortingscode in mijn mail, welke vandaag recht geeft op 10% korting. Dit voelt toch een beetje zuur, omdat ik gisteren voor ruim 160 euro aan spullen bestelde. Nu kan ik natuurlijk alles opnieuw bestellen en dit pakket retour sturen, maar in het kader van mensen niet onnodig aan het werk zetten en beter voor het milieu, mailde ik de klantenservice om te vragen of zij iets voor mij konden betekenen. Maar nee, de enige optie is om de huidige bestelling retour te sturen en alles opnieuw te bestellen. Als ik 40 minuten later had besteld, dan had ik wel recht op de korting gehad volgens de klantenservice. Meedenken om je klant toch enigszins tegemoet te komen, desnoods bij een volgende order, lijkt mij een kleine moeite. (Bak)totaal niet klantvriendelijk.

11 de maio de 2023

Meest voordelig

Als ik wat nodig heb, dan koop ik het bij Baktotaal Bouwhuis!
Ze hebben zoveel in het assortiment dat ik graag groot inkoop. Van bakbenodigdheden, tot aan ingrediënten.

Ik heb vergeleken met de supermarkt en andere kookwinkel, maar Baktotaal Bouwhuis is met de meeste producten het voordeligst.

De levering is ook altijd netjes op tijd.

30 de março de 2023