Limburgsbakwinkeltje Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd goede kwaliteit van de producten, goed verpakt. De site is eenvoudig en alles goed te vinden. Jammer dat de bezorgdienst heel slecht is, krijg het vaak pas een week later thuisbezorgd. Maar... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Als ik iets bestel wat bij ons koolhydraat arm dieet past dan heeft limburgs bakkerij winkeltje altijd volkoren mix en of koolhydraat arm broodbakmix op voorraad zodat onze voorraad vliegensvlug aang... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos para padaria
  2. Equipamento para padaria
  3. Grossista de confeitaria

Het Limburgs Bakwinkeltje is een familieverhaal dat al in 1983 begint, wanneer Rob Peters in Zuid-Limburg start met het leveren van bakkerijgrondstoffen. Wat toen klein en nuchter was, groeide stap voor stap uit tot een vaste waarde in de regio: in 1992 verhuisde het bedrijf naar de Wijngaardsweg 16 in Heerlen en in 2005 kwam er een tweede hal bij. De lijn is sindsdien hetzelfde gebleven: doen wat werkt, met degelijke producten en service die je merkt. In de loop der jaren schoof de volgende generatie naar voren. Sanne van Prooijen-Peters nam per 1 januari 2015 officieel het bedrijf over en bouwt samen met Dennis van Prooijen voort op het fundament dat Rob legde: korte lijnen, eerlijke informatie en consequent goede kwaliteit. Die continuïteit is zichtbaar in alles wat we doen, van de manier waarop we adviseren tot hoe we bestellingen afhandelen en is precies waarom klanten al zo lang bij ons blijven. Vanuit diezelfde familiewaarden ontstond Limburgs Bakwinkeltje: onze toegankelijke winkel en webshop voor thuisbakkers die professionele ingrediënten zoeken zonder poespas. Waar je ook staat in je bakreis, je eerste witbrood of je vertrouwde vlaaibodem, je vindt bij ons meel, bloem, broodmixen en bakbenodigdheden die gewoon kloppen, met uitleg waar je direct mee verder kunt. En wil je liever even binnenlopen voor persoonlijk advies? Dan ben je welkom aan de Wijngaardsweg 16, 6412 PJ Heerlen. Vandaag blijven we trouw aan dat vertrouwde ritme. We houden het assortiment scherp, leggen helder uit wat werkt in oven of broodbakmachine en zorgen dat je bestelling netjes en op tijd in huis is. Zo verbinden we het beste van toen aan de wensen van nu met een familie die klaarstaat, en een traditie die verdergaat.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

104 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

99 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Kom al jaren bij het Limburgs…

Kom al jaren bij het Limburgs bakwinkeltje in Heerlen en ben nog steeds super tevreden. Altijd vriendelijk en behulpzaam, en de kwaliteit van de producten is gewoon goed. Er is ook genoeg keuze, dus je vindt eigenlijk altijd wel wat je nodig hebt. Bestellingen worden snel geleverd, wat het helemaal afmaakt. Fijne winkel waar ik graag blijf komen.

16 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Produkt snel ter verzending gekomen

Produkt snel ter verzending gekomen. Kwaliteit van de produkten is ook prima . Limburgs bakwinkeltje is nog een van de weinig webshops waar je ook makkleijk mee in kontakt komt ,mocht je vragen hebben. Het enige wat deze misging was de levering door Post.nl die er 4 dagen langer overdeed,dan normaal. Maar dat zijn we helaas al gewend van deze vervoerder.

17 de julho de 2026

Goede winkel

Jammer dat de bezorgdienst heel slecht is, krijg het vaak pas een week later thuisbezorgd. Maar daar kunnen jullie niets aan doen. Is het onbetrouwbare Postnl.
Maar met Limburgsbakwinkeltje alleen maar goede ervaringen.

23 de junho de 2026

Klasse bakkertje

Bij bezoek op de site loop je voor je beleving een dorpsbakkertje binnen. Leuk. Sfeervol. Op de site wordt het ruime aanbod uitstekend gepresenteerd. Mooie producten van goede kwaliteit. Relevante verhouding prijs-kwaliteit. Na bestelling snel en keurig thuis bezorgd.

18 de julho de 2026

Geweldig

Geweldig assortiment en snelle levering! Goeie (bakkers)kwaliteit grondstoffen en producten. Zeer zeker een aanrader.

16 de julho de 2026