bebovloeren.nl Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede hulp ontvangen bij het uitzoeken van het juiste laminaat. De service was vriendelijk en de medewerker had haar best gedaan met regelen van een mooie deal en nette prijs. Helaas bleken niet a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De service was zeer professioneel en prettig. Vooral de dame achter de bar! Wat een geweldig lief en klantvriendelijke dame. Ze heet Lianne :-). Deze vloer was voor mijn vader. Wij hebben zelf ook al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Beble Vloeren! Vanaf het eerste moment werden we ontzettend vriendelijk ontvangen en nam het personeel alle tijd voor ons. Omdat dit ons ee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

3 jaar geleden ook al een fijne vloer gehaald bij Bebo. Maar voor ons nieuwe huis nu op zoek naar een nieuwe vloer. Bij binnenkomst wordt je hartelijk ontvangen met een drankje naar keuze van het hui... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de pisos

Meer dan 100 soorten PVC Vloeren in ons assortiment. U bent ook welkom in onze showroom! Bekijk onze vloeren, bereken het aantal m2 en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

445 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Wat een ervaring!

Bij binnenkomst heel warm en vriendelijk ontvangen. Heerlijk bakje koffie gehad en op het gemak lekker rond kunnen kijken. Goed advies gehad van het personeel. Vloer gelijk mee kunnen nemen. Je word er als klant, echt in de watten gelegd. Een hele positieve ervaring en dat voor een hele leuke prijs!

9 de maio de 2026

Resposta da bebovloeren.nl

Bedankt voor je geweldige review Deborah!
Wat leuk om te horen dat jullie bezoek aan onze showroom zo positief is ervaren. Fijn dat jullie rustig hebben kunnen rondkijken, goed advies hebben gekregen én de vloer direct mee konden nemen.

We doen ons best om klanten echt een fijne dag te bezorgen, dus mooi dat jullie dat ook zo hebben gevoeld. En natuurlijk helemaal top dat dit ook nog voor een leuke prijs kon!

Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe vloer en bedankt voor jullie bezoek aan BeBo Vloeren.

Classificada 5 em 5 estrelas

The customer service was really great

The customer service was really helpful and friendly, got fast help and workers sounded like they know what they are doing. They treat you like friends with plenty knowledge. Will definitely come back if I need to lay more floor.

9 de maio de 2026

Resposta da bebovloeren.nl

Thank you for your wonderful review Amanda!
Great to hear that you felt so welcome and well helped by our team. We always try to give honest advice, take the time for our customers and make everyone feel comfortable in our showroom.

Lovely to hear you would come back to us in the future. Enjoy your new floor and thank you for choosing BeBo Vloeren!

Kind regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Een hele fijne winkel met fijne…

Een hele fijne winkel met fijne medewerkers. Wij stapten de winkel binnen met een idee, maar wisten nog niet precies hoe en wat. Even praten met een vriendelijke medewerker en wij waren al een stuk wijzer! Wij zijn zo blij met de aankoop van onze vloer en met de prijs zijn we misschien nog wel blijer 😉 In 1 woord een top winkel!! V-ORD128209

Resposta da bebovloeren.nl

Bedankt voor je fantastische review Marit!
Wat leuk om te horen dat jullie met een idee binnenkwamen en uiteindelijk met een goed gevoel én een mooie vloer naar huis zijn gegaan. Fijn dat onze collega jullie goed op weg heeft kunnen helpen.

En dat jullie misschien nóg blijer zijn met de prijs, dat horen we natuurlijk ook graag 😉
Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe vloer en bedankt voor het vertrouwen in BeBo Vloeren!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel geholpen en zeer vriendelijk…

Snel geholpen en zeer vriendelijk personeel,merci

Resposta da bebovloeren.nl

Bedankt voor je leuke review Ineke!
Fijn om te horen dat je snel bent geholpen en tevreden bent over ons vriendelijke personeel. Merci voor de mooie woorden 😊

Veel plezier gewenst met je aankoop en bedankt voor je bezoek aan BeBo Vloeren!

Classificada 5 em 5 estrelas

Keus in alle soorten en prijzen

Keus in alle soorten en prijzen. Natuurlijk is het mooiste ook het duurste. Maar met het uitstekende advies kun je daar toch een wijs besluit in nemen. Ook nog eens een hartelijke ontvangst, wat wil je nog meer?

Resposta da bebovloeren.nl

Bedankt voor je mooie review Bas!
Fijn om te horen dat jullie het ruime assortiment en het advies zo positief hebben ervaren. Er is inderdaad veel keuze in verschillende stijlen en prijsklassen, dus mooi dat jullie daardoor een keuze hebben kunnen maken die goed bij jullie past.

En natuurlijk leuk dat ook het ontvangst in de smaak viel. Daar doen we het voor!

Veel plezier gewenst met jullie nieuwe vloer en bedankt voor het vertrouwen in BeBo Vloeren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Topservice, mooie prijzen en een geweldige ervaring!

Wij zijn super goed en vriendelijk geholpen bij Bebo Vloeren. Bij binnenkomst kregen we meteen koffie aangeboden en er werd echt met ons meegedacht. We kregen goed advies, alle tijd om te kijken en uiteindelijk hebben we samen een hele mooie deal gesloten.

Eerlijk gezegd dachten we eerst: te mooi om waar te zijn, maar ze hebben echt een ruime keuze en hele mooie prijzen. De complete ervaring, service en gastvrijheid vind je naar onze mening nergens anders terug. Zeker een aanrader!

Resposta da bebovloeren.nl

Wat een geweldige review Carol, bedankt voor de mooie woorden!
Fantastisch om te horen dat jullie bezoek aan onze showroom zo goed is bevallen. We vinden het belangrijk dat klanten rustig kunnen kijken, eerlijk advies krijgen en zich echt welkom voelen. Mooi dat jullie dat ook zo hebben ervaren.

Leuk dat jullie uiteindelijk een mooie deal hebben kunnen sluiten en positief verrast zijn door het assortiment en de prijzen. Daar doen we het elke dag voor!

Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe vloer en bedankt voor de aanbeveling. Jullie zijn altijd welkom bij BeBo Vloeren!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben Via mijn aannemer N van dijk…

Ik ben Via mijn aannemer N van dijk bouwservice die hier al jaren zijn vloeren koopt terecht gekomen. Super fijn geholpen door trudie , de catering is ook goed verzorgd al met al gewoon een top zaak !

Hi J Van Reenen,

Mooi dat je bij ons terecht bent gekomen en dat je zo prettig bent geholpen door Trudie.

Goed om te horen dat ook de catering in de smaak viel. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot ziens.

Classificada 4 em 5 estrelas

Zeer vriendelijk ontvangst bij…

Zeer vriendelijk ontvangst bij binnenkomst, daarna een rondje gelopen door de showroom. Ik liep toen naar de balie of er iemand was die mij kon helpen. Helaas was deze jonge man minder vriendelijk en geïnteresseerd. De dame achter de bar zeer vriendelijk. Wel een mooie vloer gekocht..!

Hi Mike,

Fijn om te horen dat je goed bent ontvangen en een mooie vloer hebt gevonden.

Vervelend dat je daarna minder prettig bent geholpen, dat is niet de bedoeling. We nemen dit intern mee. Goed om te horen dat je wel vriendelijk bent geholpen bij de bar.

Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je nieuwe vloer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijk en goed geadviseerd en…

Vriendelijk en goed geadviseerd en geholpen.
Prijzen die op de site staan hebben wij ons wel in vergist maar blij met de gekozen vloer

Hi Mirjam,

Fijn om te horen dat je goed bent geadviseerd en geholpen.
Mooi dat je tevreden bent met de gekozen vloer.
Dank ook voor je feedback over de prijzen. We proberen dit zo duidelijk mogelijk te communiceren, maar nemen dit zeker mee.
Graag tot ziens.

Super toffe zaak

Super toffe zaak. Door Angela de gastvrouw werden we lekker verzorgd met wat drinken en eten.
Maar de klapper van de avond, Trudie, wat een topper. Ze heeft ons heel goed geholpen en super vriendelijk. Zij verdiend een worstenbroodje 😉

Nu alleen nog even zelf de vloer leggen en dan is het feest compleet

Resposta da bebovloeren.nl

Bedankt voor deze geweldige review! 💥 Wat leuk om te lezen dat jullie zo’n gezellige avond hebben gehad bij ons in de showroom 😊

Angela zal blij zijn dat het ontvangst goed bevallen is en Trudie geven we de complimenten zeker door. En dat worstenbroodje… die heeft ze nu officieel verdiend 😉

Succes alvast met het leggen van de vloer en daarna lekker genieten van het eindresultaat!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed ontvangen door de gastvrouwen en…

Goed ontvangen door de gastvrouwen en goed geholpen!

Resposta da bebovloeren.nl

Bedankt voor je leuke review! 💥 Fijn om te horen dat jullie goed ontvangen zijn door onze gastvrouwen en goed geholpen zijn 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijk personeel en goede service!

Resposta da bebovloeren.nl

Bedankt voor je leuke review Sanne! 💥 Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons vriendelijke personeel en de service 😊

Heel veel plezier met je nieuwe vloer!

Was vriendelijk personeel

Was vriendelijk personeel

Resposta da bebovloeren.nl

Bedankt voor je review Hrisi! 💥 Fijn om te horen dat je ons personeel vriendelijk vond 😊

Heel veel plezier met je nieuwe vloer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Gastvrouw Angela en specialist Chris…

Gastvrouw Angela en specialist Chris hebben ons fantastisch geholpen, de mannen van het magazijn Sander, Kevin & Thijs evenzo, hartstikke bedankt 10/10!

Resposta da bebovloeren.nl

Bedankt voor deze geweldige review Max! 💥 Wat leuk om te lezen dat Angela, Chris én onze magazijnmannen Sander, Kevin en Thijs jullie zo goed hebben geholpen 😊

We geven de complimenten zeker door aan het hele team. Bedankt voor de mooie 10/10 en heel veel plezier met jullie nieuwe vloer!

Een BeBo vloer

De ontvangst is erg welkom, personeel staat graag voor je klaar!

Resposta da bebovloeren.nl

Bedankt voor je leuke review Stan! 💥 Fijn om te horen dat jullie je welkom voelden en dat ons personeel voor jullie klaarstond 😊

Heel veel plezier met jullie nieuwe BeBo vloer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer overzichtelijke winkel, ruim aanbod

Zeer overzichtelijke winkel, ruim aanbod, goede prijzen en vriendelijk personeel!

Resposta da bebovloeren.nl

Bedankt voor je mooie review! 💥 Wat fijn om te horen dat je onze winkel overzichtelijk vond en tevreden bent over het ruime aanbod, de prijzen en ons vriendelijke personeel 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service en mooie vloeren

Wij hebben een prachtige vloer gekocht, en waren bij de keuze erg goed geholpen door Trudie. En als afsluiter een lekker drankje en koeken gekregen van Angela.
Dankje Bebo voor goeie service

Resposta da bebovloeren.nl

Bedankt voor deze mooie review Marianne! 💥 Wat fijn om te horen dat Trudie jullie goed heeft geholpen bij het uitzoeken van een prachtige vloer 😊

En natuurlijk leuk dat Angela de ervaring compleet maakte met een drankje en wat lekkers erbij. We geven de complimenten zeker door aan beide collega’s!

Heel veel plezier met jullie nieuwe vloer en bedankt voor het vertrouwen in BeBo Vloeren.

Topservice!

We werden enorm hartelijk ontvangen door Angela die ons een drankje en een snackje aanbood. Bij de keuze van de vloer werden we ook zeer goed geholpen door Naomi. Topservice en altijd gezellig om hier te vertoeven!

Resposta da bebovloeren.nl

Bedankt voor deze super leuke review! 💥 Wat fijn om te horen dat jullie zo hartelijk ontvangen zijn door Angela en goed geholpen zijn door Naomi bij het uitzoeken van de vloer 😊

Leuk om te lezen dat jullie het altijd gezellig vinden bij ons in de showroom, daar doen we het voor! Heel veel plezier met jullie nieuwe vloer.

Top ervaring gehad

Top ervaring gehad. Vriendelijke mensen en goede uitleg. Ook een goede prijs!

Resposta da bebovloeren.nl

Bedankt voor je mooie review Joost! 💥 Wat fijn om te horen dat jullie een top ervaring hebben gehad en tevreden zijn over de uitleg, de service én de prijs 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een erg fijne ervaring gehad

We hebben een erg fijne ervaring gehad. Nadat we even rond hebben gekeken heeft Trudy ons goed geholpen en hebben we voor een goede prijs een prachtige vloer uitgekozen en wordt het bij ons geleverd en gelegd. Wij zijn erg blij!

Resposta da bebovloeren.nl

Bedankt voor deze mooie review Eva! 💥 Wat fijn om te horen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad en goed geholpen zijn door Trudy 😊

Super leuk dat jullie geslaagd zijn voor een prachtige vloer voor een mooie prijs én dat wij deze straks ook mogen leveren en leggen. Heel veel plezier alvast met het eindresultaat!