Gemakkelijk, duidelijk, zoekfunctie, goede website. Ik mis functie en duidelijkheid over evt. annuleren. Dat is tussen huurder en verhuurder. Maar zou wat zakelijker kunnen en via website. Ook inlogge... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Makkelijk zoeken maar een verbeterpunt zou zijn om te kunnen zien op de kalender of de accommodatie beschikbaar is. Volgens de kalender was een accommodatie nabij Sneek beschikbaar maar een dag later... Ver mais
Il sito Bedandbreakfast.nl ci è stato molto utile per organizzar eil nostro soggiornao ad Amsterdam. Abbiamo trovato diverse soluzioni molto interessanti ed economicamente alla nostra portata, visto a... Ver mais
Mooi ingericht en uitgerust met van alles om het de gast naar de zin te maken. Koffie, thee en fris beschikbaar, kleine extra's zoals een paaseitje of een koekje. Ruime tuin met meerdere plekjes om... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bedandbreakfast.nl is dé B&B-specialist van Nederland.🌷 Al ruim 25 jaar zijn we thuis in de wereld van B&B's. Op onze vernieuwde website vind je eenvoudig de leukste adresjes waar je zorgeloos kunt genieten. Wij geloven in persoonlijke service. Zo boek je de B&B's in direct contact met de B&B-eigenaar en neem je eenvoudig contact op met onze klantenservice bij vragen.
Informações de contacto
Zandkasteel 43, 5658 BE, Eindhoven, Holanda
- 0031407620600
- info@bedandbreakfast.nl
- bedandbreakfast.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
top B&B
zeer leuke B&B met vriendelijke eigenaars en een zeer nette en propere kamer, klein maar alles is aanwezig en dit midden in het centrum, gewoon de deur buiten en je bevindt je in het hartje van Deventer
Overzichtelijk en duidelijk
Overzichtelijk en duidelijk. Wel mis ik bij sommige B&B wat informatie, zodat vergelijken lastig is. Maar ik neem aan, dat dat aan de B&B's zelf ligt.
Fijne site maar beschikbaarheid niet altijd actueel
Fijne site, maar een nadeel is dat de info over beschikbaarheid soms niet up to date is. Wat omslachtig om eerst een adres te mailen, te wachten op antwoord en dan te horen dat het niet beschikbaar is. De tip is om B&B’s aan te sporen de gegevens actueel te houden.
Die Anfrage ist zügig weitergeleitet…
Die Anfrage ist zügig weitergeleitet und beantwortet worden. Vielen Dank.

Resposta da Bedandbreakfast.nl
Prettig ontvangst
Prettig ontvangst. Schone kamer en badkamer en gebruik van keuken met magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Heerlijk en goed verzorgd ontbijt met verse broodjes
Prima
Op deze website vind je de meeste b& b .
Al vaker via geboekt, duidelijk allemaal
Heerlijk tot rust gekomen
De B&B is schitterend gelegen, naast Schagen - op 6 minuten rijden.
De ontvangst was goed en duidelijk uitgelegd. Het ontbijt was heerlijk en de kamer zeer, zeer ruim!
Goed tot rust gekomen!
Aanrader!
Nette website waarop wensen en data goed aan te geven zijn
Nette website waarop wensen en data goed aan te geven zijn. Het enige verbeterpunt is dat er staat dat je een vrijblijvende reserveringsaanvraag doet, maar dat je na de aanvraag meteen een reserveringsbevestiging krijgt: de aanvraag is dus toch min of meer een reservering.
Warme ontvangst in nostalgische sfeer
Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen, niet alleen door de gastheer en -vrouw, maar ook door hun gezellige dieren: schapen, honden, poesjes en zelfs een ezel! Een heel leuk begin van ons verblijf.
We verbleven in kamer Isabeau, met een gedeelde badkamer. Dat ging verrassend goed; de badkamer werd netjes gedeeld met slechts één andere gast, dus dat was prima te doen.
De B&B ademt nostalgie – van het interieur tot de sfeer – dus als je daarvan houdt, ben je hier helemaal op je plek. Mijn man vond het fantastisch, hij genoot volop van alle ouderwetse details en voelde zich helemaal thuis.
Het ontbijt was goed verzorgd. Wel vond ik het jammer dat er duidelijk stof lag in de hoeken van de kamer, en zelfs op het dressoir, achter het kleedje. Dat vond ik toch echt minder. Als de kamer echt goed schoon was geweest, had ik me wat meer op mijn gemak gevoeld.
Al met al een bijzondere plek, zeker als je houdt van nostalgie en dierenliefde – maar hopelijk wordt er in de toekomst nét iets meer aandacht besteed aan de schoonmaak.
Fijne website
Fijne website, zoeken makkelijk. Betrouwbaar, geen verborgen kosten en prettige communicatie met verhuurders.
Easy to use
The website is quite easy to navigate.
The only downside experienced is that you cant go directly to the page of a particular B&B to reserve dates, you first have to go to the home page, search for the city, then select that particular B&B
unkomplizierte Buchung eines Kurztrips
Die Seite ist übersichtlich gestaltet, gut ist das man dierekt bei den Vermietern die Buchungsanfrage stellen kann falls etwas unklar ist oder es besondere Wünsche gibt kann man direkt alles abstimmen.
Der Check in - out ist immer unkompliziert.

Resposta da Bedandbreakfast.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.