Ons bed moet nog geleverd worden, hopelijk zal dit allemaal goed verlopen. Maar: Wij willen graag een compliment geven aan Yvonne van de Beddenreus in Roosendaal. Wij zijn heel blij met de hulp d... Ver mais
Erg vriendelijk geholpen door Keziban vandaag! Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en toen liet ze mij diverse matrassen “passen”. Open houding er werd geen druk uitgeoefend. Ook toen ik daarna... Ver mais
Beddenreus eigen merk middelhard Topmatras Dream HR gekocht in de winkel, helaas blijkt deze niet middelhard maar zo hard als een plank. 2 halve nachten een kans gegeven, nek in de kramp, ribben in ee... Ver mais
Heel goed snel geholpen door Lars, we zijn bij bedden reus terecht gekomen na een ander bedrijf 2 keer fout geleverd heeft aan ons. We liepen de winkel binnen en daar stond Lars in Maastricht on... Ver mais
Linie 27, 5405 AR, Uden, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Beddenreus
erg leuke en enthousiaste vrouw die me heeft geholpen. ze luisterde goed naar mijn wensen en heb zo een mooie set kunnen samen stellen. erg leuke omgang ook met collega’s.

Resposta da Beddenreus
Ben uitgebreid geholpen en geinformeerd door een medewerker in Cruquius. Helemaal geen aanbetaling nodig. Betaling na assemblage.
Goede bezorg partners( beter bed).
Helemaal naar 4e verdieping gesjouwd , geassembleerd en geinformeerd.

Resposta da Beddenreus
Bij binnenkomst zijn wij vriendelijk ontvangen. Wij kregen prima de gelegenheid om onze reden van ons bezoek te vertellen. Ook werd ons koffie aangeboden. Na een rondgang hebben wij onze interessen laten blijken. de medewerker heeft daarna op een zeer deskundige wijze hierover tekst en uitleg gegeven. Hij had alle tijd voor ons. Elk alternatief werd uit de kast gehaald, konden wij uitproberen en het comfort ervaren. De keuze is groot en combinaties eindeloos, waarbij de verkoper geen details over het hoofd zag en adviezen kon brengen die voor ons als aandachtspunt golden.
bij de afronding hebben wij ons kopje koffie genuttigd en zijn met duidelijke afspraken, tevreden naar huis gegaan.

Resposta da Beddenreus
Vriendelijk personeel, goede uitleg en erg behulpzaam.

Resposta da Beddenreus
Fijne medewerkster, vriendelijk, behulpzaam en vekwam in advies geven, overzichtelijke winkel, wel wat vol. Goed advies gekregen. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed.
Wat een drama. Na de levering ontbreekt de montageset waaronder de poten.
Het bed is niet in elkaar te zetten zonder deze set.
Advies is om gewoon op de grond te gaan slapen want over meer dan 2 weken komt er wel iemand langs om het probleem op te lossen.
De losse onderdelen kunnen niet opgestuurd worden.
Hoofdkantoor is onbereikbaar.
Dit was de laatste bestelling bij de Beddenreus.
Beter controleren van de bestelling ik heb nu het verkeerde gedeelte van me bed en de tijk is stuk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.