Beddenreus Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ons bed moet nog geleverd worden, hopelijk zal dit allemaal goed verlopen. Maar: Wij willen graag een compliment geven aan Yvonne van de Beddenreus in Roosendaal. Wij zijn heel blij met de hulp d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg vriendelijk geholpen door Keziban vandaag! Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en toen liet ze mij diverse matrassen “passen”. Open houding er werd geen druk uitgeoefend. Ook toen ik daarna... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beddenreus eigen merk middelhard Topmatras Dream HR gekocht in de winkel, helaas blijkt deze niet middelhard maar zo hard als een plank. 2 halve nachten een kans gegeven, nek in de kramp, ribben in ee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goed snel geholpen door Lars, we zijn bij bedden reus terecht gekomen na een ander bedrijf 2 keer fout geleverd heeft aan ons. We liepen de winkel binnen en daar stond Lars in Maastricht on... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Casa e jardim

Sobre Beddenreus

Beddenreus. Slaap voordelig!

Waar jij nog blijer van wordt? Beddenreus heeft veel artikelen op voorraad. Staat jouw nieuwe bed ook nog eens snel in je slaapkamer. Beddenreus is goed slapen zonder fratsen en gedoe. Vinden wij zonde van jouw geld en tijd. En ook van de onze ;-).

• Goed slapen voor de laagst mogelijke prijs

Beddenreus 24/7 bereikbaar

Bezoek Beddenreus in een van de 32 winkels of 24/7 online. • Goed slapen voor de laagst mogelijke prijs

Beddenreus 24/7 bereikbaar

Bezoek Beddenreus in een van de 32 winkels of 24/7 online. Slaap heb je nodig. Met Beddenreus slaap jij goed voor de laagste mogelijke prijs. Geen cent te veel betalen dus, waarom zou je? Wie slim is, kiest voor Beddenreus. Voor die laagst mogelijke prijs. En ook voor het eenvoudige, maar complete aanbod. Zo is het altijd snel, simpel en precies goed kiezen. Beloofd. En anders? Geld terug.

• Goed slapen voor de laagst mogelijke prijs

Beddenreus 24/7 bereikbaar

Bezoek Beddenreus in een van de 32 winkels of 24/7 online.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

371 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

prima geholpen

prima geholpen, goede keus kunnen maken

28 de março de 2026

Resposta da Beddenreus

Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen bij uw keuze. Dank voor uw feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, ik kreeg een flinke korting.

31 de março de 2026

Resposta da Beddenreus

Fijn om te horen dat onze service en de korting in de smaak vielen. Bedankt voor de positieve feedback!

enthousiast

erg leuke en enthousiaste vrouw die me heeft geholpen. ze luisterde goed naar mijn wensen en heb zo een mooie set kunnen samen stellen. erg leuke omgang ook met collega’s.

31 de março de 2026

Resposta da Beddenreus

Wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de samengestelde set en de prettige omgang met ons team. Dank voor je feedback!

Hele Positieve ervaring

Ben uitgebreid geholpen en geinformeerd door een medewerker in Cruquius. Helemaal geen aanbetaling nodig. Betaling na assemblage.

Goede bezorg partners( beter bed).
Helemaal naar 4e verdieping gesjouwd , geassembleerd en geinformeerd.

24 de março de 2026

Resposta da Beddenreus

Wat fijn te horen dat een medewerker u goed heeft geholpen en geïnformeerd. We zijn blij dat de bezorging en assemblage naar wens zijn verlopen. Dank voor uw positieve feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed werk en prima service in Maastrichtse vestiging

Bij binnenkomst zijn wij vriendelijk ontvangen. Wij kregen prima de gelegenheid om onze reden van ons bezoek te vertellen. Ook werd ons koffie aangeboden. Na een rondgang hebben wij onze interessen laten blijken. de medewerker heeft daarna op een zeer deskundige wijze hierover tekst en uitleg gegeven. Hij had alle tijd voor ons. Elk alternatief werd uit de kast gehaald, konden wij uitproberen en het comfort ervaren. De keuze is groot en combinaties eindeloos, waarbij de verkoper geen details over het hoofd zag en adviezen kon brengen die voor ons als aandachtspunt golden.
bij de afronding hebben wij ons kopje koffie genuttigd en zijn met duidelijke afspraken, tevreden naar huis gegaan.

29 de março de 2026

Resposta da Beddenreus

Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk bent ontvangen en deskundig advies heeft gekregen. We zijn blij dat onze medewerker alle tijd voor u heeft genomen en u tevreden met duidelijke afspraken naar huis bent gegaan. Dank voor uw positieve feedback!

Te vreden

Ben goed geholpen en advies gekregen

28 de março de 2026

Resposta da Beddenreus

Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en adviseren! Bedankt voor uw feedback.

Betrouwbaar

Prima site, snelle levering, doen wat beloofd is

21 de março de 2026

Resposta da Beddenreus

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw positieve feedback, dit waarderen wij enorm.

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een drama na aflevering incompleet bed.

Wat een drama. Na de levering ontbreekt de montageset waaronder de poten.
Het bed is niet in elkaar te zetten zonder deze set.
Advies is om gewoon op de grond te gaan slapen want over meer dan 2 weken komt er wel iemand langs om het probleem op te lossen.
De losse onderdelen kunnen niet opgestuurd worden.
Hoofdkantoor is onbereikbaar.
Dit was de laatste bestelling bij de Beddenreus.

17 de março de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.