Ik kwam gewoon even wat LED-panelen halen, maar ene Ercan of Airkan?(ik weet niet meer hoe die heet) dacht blijkbaar dat ik me had aangemeld voor een wandelvakantie. Wat begon bij de balie eindigde... Ver mais
Na de bestelling kreeg ik een mail met de vraag of ze nog ergens mee konden helpen. Later bleek een ledlampje defect te zijn, er werd meteen een nieuwe verzonden plus een persoonlijke mail met excuus... Ver mais
Mooie spots tegen een eerlijke prijs.En zeer snel verstuurd. Ik had eerder elders spots gekocht, maar zowel qua constructie als qua afwerking zijn de spots van BESLED aanmerkelijk beter. En ze zijn oo... Ver mais
BES LED is een webwinkel gespecialiseerd in hoogwaardige LED verlichting voor zowel bedrijven als particulieren. Omdat wij een nieuw en innoverend bedrijf zijn zorgen wij ervoor dat u als klant een ruime keuze heeft uit onze brede assortiment zodat u altijd de juiste LED verlichting zult vinden waar u naar op zoek bent. Bij ons zult u altijd de juiste verlichting vinden die perfect bij uw interieur en persoonlijke smaak aan zal sluiten. Op al onze producten ontvangt u 1 jaar garantie, heeft u 100 dagen retourrecht en bent u gegarandeerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ervaar het zelf en bekijk onze webshop!
Corkstraat 11, 3047 AC, Rotterdam, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Na een week heb ik nog geen bestelling ontvangen en ook geen bericht ontvangen wanneer de bestelling geleverd zou worden. Ik heb telefonisch contact opgenomen en kreeg een onbeschoft persoon aan de telefoon . Deze persoon vroeg wat ik besteld had, ik gaf aan dat het om lampen gaat. Meneer was gelijk zwaar geiriteerd en zei dat ik maar een email moest sturen. Vervolgens werd de verbinding verbroken. Daaropvolgend werd ik geblokkeerd. Ik heb eerder bij Besled besteld zonder problemen maar na deze ervaring nooit meer bij dit bedrijf !

Resposta da BES LED B.V.
Levering was erg snel. Het product was precies zo als om schreven en de prijs was netjes.

Resposta da BES LED B.V.
Iedere bestelling is snel en correct geleverd, artikelen zijn zeer goed verpakt, zodat beschadiging quasi niet mogelijk is; Een firma het vertrouwen waard

Resposta da BES LED B.V.
Het ging maar over één driehoek-sleutel voor een schakelkast. Maar was supersnel geleverd.

Resposta da BES LED B.V.
Unseriöses Unternehmen! Nachdem ich eine Spiegellampe in Edelstahl matt bestellte, erhielt ich die Lampe in Edelstahl glänzend. Es hieß, nach Rücksendung auf eigene Kosten erhalte ich die Kosten für den Artikel und die Versandkosten zurückerstattet. Der beauftragte Paketdienst bestätigte die Abgabe der Rücksendung. Dies wurde von BES LED B.V. geleugnet. Nach Kontakt mit dem Paketdienst war dieser bereit, mir die Kosten für Versand und Artikel zu ersetzen. Dafür benötigt wird eine rechtsverbindliche Erklärung von BES LED B.V., dass meine Rücksendung nicht ankam. Seit 8 Monaten bitte ich BES LED B.V. wiederholt um die Unterzeichnung und Rücksendung dieser von mir übersandten rechtsverbindlichen Erklärung. Ohne eine Antwort zu erhalten.

Resposta da BES LED B.V.
Commande composée de deux colis, dont un seul a été livré.
Depuis, plusieurs relances ont été envoyées afin d’obtenir des informations simples : localisation du colis manquant et délai de livraison. À ce jour, aucune réponse précise n’a été fournie.
Ce manque de suivi pose un réel problème, d’autant plus que la commande est destinée à un chantier en cours, désormais impacté.
Je peux comprendre un incident logistique, mais pas l’absence totale de communication ni de solution proposée.
Dans ce type de situation, un fournisseur fiable doit être capable de réagir rapidement, informer clairement et proposer une alternative. Ici, ce n’est malheureusement pas le cas.
Dans l’attente soit d’une livraison rapide, soit d’un remboursement.

Resposta da BES LED B.V.
netjes in gepakt snelle gelever.keuring op tijd

Resposta da BES LED B.V.
super snelle levering en goede kwaliteit ik ben er blij mee!

Resposta da BES LED B.V.
Prijs prima en snelle correcte levering.

Resposta da BES LED B.V.
Nach einer Woche keine Lieferung, auf Anfrage wird mitgeteilt, das Paket sei bei DPD verloren gegangen. Im Tracking ist aber zu sehen, dass das Paket kurz vor Ankunft bei mir an den Verkäufer retourniert wurde. Auf Mails mit der Bitte um schnelle Ersatzlieferung oder Aufklärung wird nicht reagiert. Termin mit dem Elektriker musste nun abgesagt werden.

Resposta da BES LED B.V.
Ich kann diesen Shop leider nicht empfehlen.
Ich habe im April 2024 eine LED-Badlampe bei BES LED gekauft. Laut Produktbeschreibung ist diese mit einer Lebensdauer von 30.000 Stunden angegeben. Nach weniger als zwei Jahren ist die Lampe jedoch bereits defekt (flackert dauerhaft).
Der Kundenservice verweist ausschließlich auf eine abgelaufene 1-jährige Garantie und lehnt jegliche weitere Unterstützung ab. Auf meine Hinweise zum niederländischen Verbraucherrecht („conformiteit“) und der zu erwartenden Lebensdauer wurde nicht eingegangen.
Besonders enttäuschend: Nach mehreren sachlichen Anfragen wurde die Kommunikation schließlich komplett eingestellt mit dem Hinweis, dass keine weitere Korrespondenz erfolgen wird.
Ich hätte mir hier zumindest eine faire und kundenorientierte Lösung gewünscht, insbesondere bei einem so früh auftretenden Defekt.
Sehr schade.
Antwort auf die Aussage des Händlers:
Dies stimmt, allerdings war das Angebot die Lampe erneut zu kaufen und am übernehme die Versandkosten. Die sie sowieso ab einem Warenwert von 100€ übernehmen. Ist für mich keine Lösung.
Zu dem hat das nichts mit der Garantie zu tun, sondern ist ein Fall mit europäischen Verbraucherrecht.
Ich habe den Fall bereits beim European Consumer Centre gemeldet, da eine Lebenserwartung einer LED Lampe unter 2 Jahren nicht dem niederländischen Verbraucherrecht entspricht, zu mal das Produkt auch mit 30.000 Stunden ausgeschrieben ist.

17-03: iets met een klok en een klepel 😂
17-03: Reageren met "Alles gaat binnen de lijntjes" om vervolgens een telefoonnummer van een klant te plaatsen.........
Trustpilot: Als een bedrijf op Trustpilot uw privégegevens (zoals telefoonnummer, e-mailadres, adres of volledige bankgegevens) plaatst in een reactie op een review, is dit in strijd met de richtlijnen van Trustpilot en de AVG (GDPR).
Ik heb jullie gerapporteerd!
KOEKOEK!
17-03: "Dan had deze hele situatie niet gehoeven..." Netjes dat jullie toegeven dat jullie de boel saboteren! Dat siert jullie dan wel weer!
17-03 Verkeerde producten naar een klant toesturen en het dan niet zo snel mogelijk willen oplossen... Ik zeg niks 🤐
17-03: Afpersen??? Ik denk dat jullie echt niet begrijpen dat jullie degene zijn die een ander onrecht aandoen. Op jullie site staat dat binnen 2 weken het geld teruggestort wordt. Ik heb netjes gewacht tot die 2 weken voorbij waren alvorens jullie een nette mail te sturen met de vraag wanneer jullie mijn retour gaan verwerken. Reageren doen jullie nooit. Inmiddels zijn er al 3 weken voorbij en heb ik tot op heden nog geen enkele reactie van jullie mogen ontvangen. Het is toch niet vreemd dat een klant dan via een andere weg zijn geld probeert terug te krijgen? Als je dat afpersen noemt???
17-03: krijg ik wel mijn zin??? Ik wil gewoon mijn geld terug van de geretourneerde artikelen. Waarom kunnen jullie daar niet op reageren? Jullie stelen gewoon geld van klanten. Vinden jullie dat zelf dan normaal?
Verkeerd product ontvangen van BES LED. Op 24-02 heeft BES LED dit product retour ontvangen. Tot op heden heeft BES LED mijn geld niet teruggestort en ze reageren ook niet op mailtjes. Graag ontvang ik mijn geld terug.
Update: wanneer storten jullie mijn geld terug?
Update: niemand doet alsof 'ie iemand anders is maar dit is de enige manier om jullie te kunnen bereiken. En dat blijkt maar weer. 3 weken geleden hebben jullie de lampen retour ontvangen maar nog steeds heb ik mijn geld niet terug. Op mailtjes reageren jullie niet. Ook op het originele bericht reageren jullie niet en al helemaal niet inhoudelijk. En op dit bericht reageren jullie DIRECT! Wonderbaarlijk. Kunnen jullie nu dan eindelijk mijn geld terugstorten??

Resposta da BES LED B.V.
Prima verkoper raden mij een ander product aan super tevreden ermee

Resposta da BES LED B.V.
Snel thuis bezorgd fijne en makkelijke site en goede kwaliteit.

Resposta da BES LED B.V.
Ik heb bij BES LED een led strip en spotjes besteld en geleverd gekregen. Voordat ik de order plaatsten heb ik telefonisch contact gehad en is mij uitgelgd hoe de ledstrip werkt en wat er nog meer voor nodig was. Hier was ik zeer te vreden over.
nadat de levering was gedaan, duurde het een tijd voordat ik het kon installeren. Het was prettig dat op de site een uitleg video staat van hoe dit moet gebeuren.
Ik kwam er achter dat de lichtsterkte niet paste bij wat we voor ogen hadden. nadat ik BES LED had gemaild hebben ze gelijk een retour zending opgesteld en heb ik het terug verzonden. na contact heeft BES LED een ander type opgestuurd. Dit gaat snel en zonder problemen. Daar ben ik zeer blij mee.

Resposta da BES LED B.V.
Wij bestelden de RVS brievenbus. De sleutels uit de gesloten brievenbus halen was even de uitdaging, maar verder prima kwaliteit en goed te monteren. Blij met het design en de bus.

Resposta da BES LED B.V.
Hele snelle bezorging en de lamp is makkelijk om aan te sluiten.
Goede prijs naar kwaliteit.

Resposta da BES LED B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.