Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dinsdagavond laat besteld, donderdag ochtend in de bus. Een groot assortiment, wat je ook zoekt qua verlichting hier vind je dat, voor ongelofelijk lage prijzen en razendsnel bezorgd. Ik heb verder ni... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De verlichting op zich voldoet volledig aan de technische beschrijving. In het systeemprofiel was echter een productiefout geslopen, een fout onzichtbaar voor de verkoper. Het probleem werd héél snel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering ondanks Black Friday periode. Klantenservice snel en goed bereikbaar. Servicegericht: voor inbouwledspots had ik een pakket incl fitting, beugel en lasdoosjes erbij besteld. Dit was... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de equipamento electrónico

Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

682 opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Misleidende voorraadstatus en weigering tot leveren

Misleidende voorraadstatus en weigering levering"Ik bestelde een specifiek type dimmer die volgens de site op voorraad was. Kort na betaling werd gemeld dat het er niet was en werd een inferieur alternatief gepusht. Ondanks dat ik ze wees op het feit dat het product uren later nog steeds als 'op voorraad' op hun site stond (bewijs vastgelegd), weigert men simpelweg te leveren. Inmiddels een officiële klacht ingediend bij Thuiswinkel Waarborg en de koop ontbonden wegens wanprestatie. Pas op: ze lokken je met voorraden en prijzen die ze niet waarmaken."

"Update 5/6/2026 n.a.v. reactie winkel) De winkel reageert dat het een 'foutje' was, maar het product stond volle een dag na mijn melding over hun voorraad nog steeds vermeld als op voorraad en snel leverbaar. Bovendien werd er wel gesproken over een alternatief doch werden daar geen specificaties bij gegeven dit heb ik ook zo teruggegeven en gevraagd wanneer ze wel zouden kunnen leveren. Op deze vragen heb ik geen antwoord gehad. Omdat de capabilities van het bestelde artikel (o.a. geheugenfunctie) relevant zijn voor de beoogde toepassing is dat een no go. Inmiddels dekkingskoop gedaan bij een betrouwbare shop en het prijsverschil als schadeclaim bij de Winkel neergelegd en gemeld bij het Keurmerk"

"Update 2:
De winkel schermt met 'verouderde Google-cache', maar mijn bewijs is een directe screenshot van hun eigen actieve productpagina en een actuele winkelmand, een volle dag na de melding. De winkel erkent nu schriftelijk de voorraadfout, maar weigert de wettelijke schadevergoeding (art. 7:37 BW) voor de noodzakelijke dekkingskoop te betalen. Een 'passend' merkloos alternatief aanbieden voor een specifiek technisch merkproduct (Tradim) is niet passend. Dossier ligt nu bij de juridische afdeling van Thuiswinkel Waarborg. Wordt vervolgd."

Update 3:
Het wordt bijna lachwekkend. De medewerker daagt me uit om op zijn site te kijken, terwijl hij tijdens deze discussie alle voor het geschil relevante Tradim-producten razendsnel heeft verwijderd om zijn straatje schoon te vegen. De link die hij stuurt is nu een lege pagina. Gelukkig heb ik de screenshots van 1 mei (18:04 uur) ruim een dag na de bestelling waarop de voorraadstatus én de actieve productpagina (TRD938744) nog gewoon zichtbaar waren. Dat hij de sporen nu wist, bevestigt alleen maar mijn punt. Het dossier ligt bij Thuiswinkel Waarborg, inclusief deze paniekvoetbal."
Trieste hierin is dat een online winkel zich pas echt onderscheidt wanneer het fout gaat. Een klacht is een kans en dat kan twee kanten op, goed of fout. Zowel koper als verkoper worden beschermd door wet en regelgeving die in essentie gaat over redelijkheid. Zo is een transactie in beginsel wederkerig en niet nakomen een onrechtmatige daad. Door aan te sturen op annulering in overeenstemming en elke vorm van service te vermijden inclusief de wettelijke verplichting tot nakoming laat deze winkel of in ieder geval de medewerker zien hoe de winkel zich onderscheidt wanneer het fout gaat.

30 de abril de 2026

UPDATE!

Het betreffende artikel was op het moment van uw bestelling helaas niet meer leverbaar. Door een fout stond dit product nog als ‘op voorraad’ vermeld op de website, wat uiteraard niet de bedoeling is.

Zodra wij hiervan op de hoogte waren, hebben wij u direct geïnformeerd en een passend alternatief aangeboden, zonder extra kosten. Indien het alternatief voordeliger is, wordt het prijsverschil vanzelfsprekend gecrediteerd.

Dat u ervoor kiest om dit alternatief niet te accepteren, is uiteraard uw goed recht. Dit verandert echter niets aan het feit dat het oorspronkelijke product niet meer leverbaar is.

Wij betreuren de ontstane verwarring, maar wijzen de suggestie van misleiding nadrukkelijk van de hand.

Ter aanvulling: het artikel TRD938744 is niet langer beschikbaar en volledig uit onze webshop verwijderd. Eventuele informatie die nog via externe bronnen zoals Google zichtbaar is, betreft verouderde cachegegevens en is niet actueel. Daarnaast zijn wij gestopt met de verkoop van Tradim-producten; wat nog op voorraad is, geldt als OP = OP.

Zoals eerder aangegeven, erkennen wij dat het product ten tijde van uw bestelling nog online zichtbaar was. Dit is reeds toegelicht en vormt geen punt van discussie.

Uw bestelling is inmiddels geannuleerd en het volledige bedrag is gecrediteerd.

Hiermee is deze kwestie voor ons afgerond. Verdere correspondentie over dit onderwerp zal niet meer worden beantwoord.

Classificada 1 em 5 estrelas

Gebruikt product ontvangen, geen geld terug!

Verlichting was niet gelijk aan de beschrijving en duidelijk al eens teruggestuurd. Ik heb het geretourneerd maar kreeg niet het aankoopbedrag terug wegens 'geopende verpakking'. Nou dat was het dus al toen ik het ontving!

Het huismerk 'Spectrum LED' is ook echt rommel, het goedkoopste van het goedkoopste. De concurrent bied tegen dezelfde of iets hogere prijzen echt véél betere verlichting.

30 de maio de 2025

Resposta da Ledlichtdiscounter

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar verwachting is verlopen.

Wij nemen dit soort meldingen serieus en kijken dit graag zorgvuldig voor u na. Omdat we in uw bericht niet direct kunnen zien wat er precies is gebeurd met uw bestelling en retour, willen we u vriendelijk vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we samen uw situatie bekijken en tot een passende oplossing komen.

U kunt ons bereiken via de gebruikelijke contactkanalen. We helpen u graag verder.

Classificada 2 em 5 estrelas

Verkoper weigert kosteloze retour na onjuiste compatibiliteitsclaim over dimbare lampen.

De verkoper geeft aan de de lampen dimlicht compatibel zijn. Bij het testen thuis schijnt dit niet zo te zijn.
De verkoper geeft aan dat ze niet altijd compatible zijn en dat het dus afhankelijk is van je systeem.
Toen ik niet blij was met het antwoord (want ik vind dat je hier dan de systemen aan moet geven waarmee de lamp wel compatibel is) vroeg ik of ik ze terug mocht sturen. Dat kon maar dan moest ik het wel zelf betalen.

24 de março de 2026

Resposta da Ledlichtdiscounter

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring.

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een product niet naar verwachting functioneert. Graag willen wij toelichten dat deze lampen, volgens de informatie van de fabrikant en onze eigen tests, wel degelijk dimbaar zijn. Wanneer dimmen in de praktijk niet goed werkt, is dit doorgaans het gevolg van compatibiliteit tussen de lamp en de gebruikte dimmer of installatie, wat per situatie kan verschillen.

Omdat het hier niet gaat om een defect of een fout vanuit onze zijde, maar om een compatibiliteitskwestie, kunnen wij in dit geval helaas geen kosteloze retour aanbieden. Gratis retourneren is uitsluitend van toepassing wanneer er sprake is van een daadwerkelijk defect product of een foutieve levering.

1 artikel besteld en 3 slechte ervaringen ontvangen

1. De bestelde plafondspot had volgens de website een levertijd van 1 dag. Dit bleek meer dan een week te zijn.
2. De ontvangen plafondspot is van slechte kwaliteit en heeft een verbogen metalen buitenkant en een lakbeschadiging.
3. Op mijn retouraanvraag is na 5 dagen nog steeds niet geen reactie gekomen. Mail is niet beantwoord. Telefonisch 15 minuten in de wacht gestaan. Heb het maar opgegeven.

11 de março de 2026

Resposta da Ledlichtdiscounter

Het is vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We willen dit graag netjes voor je oplossen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via info@ledlichtdiscounter.nl
, zodat zij je retour en klacht direct kunnen behandelen.

Jammer

tot mijn verbazing sturen ze een lamp (glas) in een envelop

resultaat= ontvangst een envelop vol scherven = Pech

13 de março de 2026

Resposta da Ledlichtdiscounter

Het spijt ons om te horen dat je bestelling op deze manier is aangekomen, dat is uiteraard niet de bedoeling. We begrijpen goed hoe teleurstellend het is om een kapot product te ontvangen.

Zou je ons een e-mail willen sturen met je ordernummer en eventueel een foto van de ontvangen zending? Dan kan onze klantenservice dit direct voor je oppakken en samen met jou naar een passende oplossing zoeken.

Alvast bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.