Na een week heb ik nog geen bestelling ontvangen en ook geen bericht ontvangen wanneer de bestelling geleverd zou worden. Ik heb telefonisch contact opgenomen en kreeg een onbeschoft persoon aan de te... Ver mais
Na de bestelling kreeg ik een mail met de vraag of ze nog ergens mee konden helpen. Later bleek een ledlampje defect te zijn, er werd meteen een nieuwe verzonden plus een persoonlijke mail met excuus... Ver mais
Mooie spots tegen een eerlijke prijs.En zeer snel verstuurd. Ik had eerder elders spots gekocht, maar zowel qua constructie als qua afwerking zijn de spots van BESLED aanmerkelijk beter. En ze zijn oo... Ver mais
BES LED is een webwinkel gespecialiseerd in hoogwaardige LED verlichting voor zowel bedrijven als particulieren. Omdat wij een nieuw en innoverend bedrijf zijn zorgen wij ervoor dat u als klant een ruime keuze heeft uit onze brede assortiment zodat u altijd de juiste LED verlichting zult vinden waar u naar op zoek bent. Bij ons zult u altijd de juiste verlichting vinden die perfect bij uw interieur en persoonlijke smaak aan zal sluiten. Op al onze producten ontvangt u 1 jaar garantie, heeft u 100 dagen retourrecht en bent u gegarandeerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ervaar het zelf en bekijk onze webshop!
Corkstraat 11, 3047 AC, Rotterdam, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Bedrijf geeft aan boven de 100 euro is gratis verzending, dat is niet zo .wil ik 2 spiegels bestellen. Want het is black friday. Moet ik toch 40 euro verzendkosten betalen slaat nergens.
Duidelijk aangegeven de verzendkosten en niet reclame maken gratis boven 100 euro

Resposta da BES LED B.V.
Fjn bedrijf. Groot assortiment tegen redelijke prijzen. En hele snelle bezorging. Een absolute aanrader!!

Resposta da BES LED B.V.
Ik kwam gewoon even wat LED-panelen halen, maar ene Ercan of Airkan?(ik weet niet meer hoe die heet) dacht blijkbaar dat ik me had aangemeld voor een wandelvakantie. Wat begon bij de balie eindigde drie postcodes verder in het magazijn. Dat ding is zó groot dat ik halverwege serieus dacht dat ik in een andere tijdzone zat.
Onderweg kwam ik een heftruck tegen zonder bestuurder (waarschijnlijk ook verdwaald) en een stagiair die naar eigen zeggen “sinds maandag” op zoek was naar de uitgang.
Goede service hoor, niks op aan te merken en bedankt nog voor de koffie.

Schnelle Lieferung

Resposta da BES LED B.V.
Snelle levering en uitstekende kwaliteit kabels.

Resposta da BES LED B.V.
Leveren een defect artikel, vervolgens alleen maar asociale “klantenservice” medewerkers gesproken, om vervolgens je geld niet terug te krijgen…
Stelen gewoon je geld, niet bestellen dus.

Resposta da BES LED B.V.
Spot voor buiten binnen 2 mnd kapot .
een mail gestuurd en meteen geholpen om het probleem op te lossen
Dit noem ik nog een een service
Bedankt besled

Resposta da BES LED B.V.
Ik krijg een verkeerde dimmer toegestuurd zoals op de afbeelding
Er staan hele vreemde strepen op de draaiknop.
Uitermate vervelend als je deze de volgende dag moet monteten bij een klant.
Waarschijnlijk een oud type die ze kwijt moesten.
Terugsturen i geen optie dat kost €6,96 dus dan bestel je ergens anders maar een andere.
Een verkeerde artikel sturen vind ik echt niet kunnen hoe moeilijk is het om dat goed te doen

Resposta da BES LED B.V.
Billigware vom äußeren Anschein, zudem kein Installationsmaterial beiliegend: Dübel, Schrauben und elektrische Kabelverbinder fehlen - Besuch im Baumarkt hierfür erforderlich

Resposta da BES LED B.V.
Niet alleen zijn de producten zoals verwacht en snel in huis, ook hun klantenservice handelt netjes wanneer iets niet goed verloopt. Heb nu meerder bestellingen gedaan.

Resposta da BES LED B.V.
Artikel ist nach Feuchtigkeitseintritt leider defekt.
Der LED-Streifen wurde mit IP67-Zertifizierung beworben und auf den Artikelbildern ist die Verwendung eines Eck-Verbinders zu sehen - dieser Verbinder wurde ebenfalls bestellt und verwendet.
Nun ist an den Verbindungsstellen Feuchtigkeit eingetreten. Der Händler sagt, es sei nirgends beworben worden, dass mit Eckverbinder die IP-Zertifizierung erhalten bleibt - allerdings ist auch nicht das Gegenteil der Fall.
Nirgends wird darauf hingewiesen, dass der Eckverbinder ein Problem darstellen kann.
Letztendlich wird mit diesem noch in den Produktfotos des LED-Streifens geworben.
Laut geltendem Recht, müssen Produktbilder die tatsächliche Beschaffenheit eines Artikels darstellen, inklusive etwaiger Kompatibilitäten etc.
Der Händler gibt weiterhin mir die Schuld und bietet bis auf 5% Rabatt für die nächste Bestellung, keine anständige Gewährleistungsbearbeitung an.
Update 05.09.2025:
Das Produkt wurde nicht unter Wasser getaucht - absolute Lüge.
Es wurde ein als wasserdicht beworbener LED-Streifen mit einem auf einem Produktbild abgebildeten Eckverbinder verbaut.
Es ist Feuchtigkeit eingedrungen und in den Beschreibungen steht mit keinem Wort beschrieben, dass der Verbinder die IP-Zertifizierung beeinflusst.
Auch nach Wochen der Kommunikation hält es der Händler nicht für nötig, auf diesen Umstand in den Beschreibungen hinzuweisen.
Natürlich muss ich mit rechtlichen Schritten "drohen", wenn ihr euren Gewährleistungspflichten nicht nachkommt!
Mit meinem Vorschlag mir einen Rabatt von 50% anzubieten, bin ich euch letztendlich entgegengekommen, um die Sache schnell lösen zu können - das wolltet ihr nicht.
Den Rest wird ein deutsches Gericht klären.

Resposta da BES LED B.V.
Goede kwaliteit, snelle levering en goede communicatie

Resposta da BES LED B.V.
Levering was goed optijd.
Goede service.
Dank u..

Resposta da BES LED B.V.
Prachtige lamp en snelle levering

Resposta da BES LED B.V.
Het duurde even voor we alles compleet binnen hadden maar het is een prachtige lamp en we zijn er erg blij mee.

Resposta da BES LED B.V.
Goede kwaliteit en snelle service.

Resposta da BES LED B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.