Na een week heb ik nog geen bestelling ontvangen en ook geen bericht ontvangen wanneer de bestelling geleverd zou worden. Ik heb telefonisch contact opgenomen en kreeg een onbeschoft persoon aan de te... Ver mais
Ik kwam gewoon even wat LED-panelen halen, maar ene Ercan of Airkan?(ik weet niet meer hoe die heet) dacht blijkbaar dat ik me had aangemeld voor een wandelvakantie. Wat begon bij de balie eindigde... Ver mais
Mooie spots tegen een eerlijke prijs.En zeer snel verstuurd. Ik had eerder elders spots gekocht, maar zowel qua constructie als qua afwerking zijn de spots van BESLED aanmerkelijk beter. En ze zijn oo... Ver mais
BES LED is een webwinkel gespecialiseerd in hoogwaardige LED verlichting voor zowel bedrijven als particulieren. Omdat wij een nieuw en innoverend bedrijf zijn zorgen wij ervoor dat u als klant een ruime keuze heeft uit onze brede assortiment zodat u altijd de juiste LED verlichting zult vinden waar u naar op zoek bent. Bij ons zult u altijd de juiste verlichting vinden die perfect bij uw interieur en persoonlijke smaak aan zal sluiten. Op al onze producten ontvangt u 1 jaar garantie, heeft u 100 dagen retourrecht en bent u gegarandeerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ervaar het zelf en bekijk onze webshop!
Corkstraat 11, 3047 AC, Rotterdam, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snelle levering,goed verpakt en makkelijk aan te sluiten.

Resposta da BES LED B.V.
Product op websight is goed omschreven en zo ook ontvangen
En de levertijd was ook prima!

Resposta da BES LED B.V.
Wat we bestelde, een dubbele tafelcontactdoos, kwam de volgende dag al binnen en was wat ik ervan verwachtte!

Resposta da BES LED B.V.
Service van hoge kwaliteit, ik beveel dit bedrijf aan.

Eenvoudig te bestellen.
Degelijk (stevig) materiaal
Herlaadbare Batterij
Lichtstraat regelbaar
Zeer snelle levering

Resposta da BES LED B.V.
Telefonische goed bereikbaar. Een lasklem was niet aanwezig hebben mij een andere verstuurd zodat mijn verzending direct verzonden kon worden. Dank u. Zal deze bedrijf zeker aan vrienden en familie en aan onbekende aanraden.

Resposta da BES LED B.V.
De kwaliteit is onder de maat en service wordt niet gegeven. Producten worden incompleet geleverd en de oplossing was dat ik een nieuwe moest bestellen op mijn eigen kosten. WAARDELOOS dus. Ik zal hier nooit meer bestellen. Verder wordt er dus ook in de onderstaande reactie nog gelogen om zichzelf goed te praten. De lampen waren in januari gekocht en in maart geplaatst dat is binnen de 100 dagen die op de site van Besled staat. En voor de duidelijkheid, het probleem was dat er een ophangklemmetje niet bij één van de artikelen zat. Dat ophangklemmetje is specifiek voor deze lamp en kun je nergens anders kopen. Dit kost misschien 50 cent. Besled levert deze niet los en zonder dat klemmetje heb je niets aan de lamp. Maar ik denk dat voor iedereen bij het lezen van onderstaande reactie helemaal duidelijk is hoe Besled te werk gaat. Dus lees aub de negatieve reviews voordat u iets bij Besled besteld want ik denk dat de positieve reviews grotendeels door Besled zelf zijn geschreven. Ik heb namelijk ook een negatieve beoordeling geschreven op de site van Besled en deze wordt niet geplaatst. Denk na aub.

Resposta da BES LED B.V.
heel goede verlichting, geleverd zoals afgesproken.
aanrader bij deze firma

Resposta da BES LED B.V.
Ik zocht een een buiten meterkast waar mijn solar omvormer en extra stopcontacten en ubiquiti unifi in kon plaatsen. Heb voor een grote buitenkast gekozen voor voldoende ruimte. Tevens overal waar ik kijk kom ik bij BES-LED uit en de prijs 30,- goedkoper dan elders

Resposta da BES LED B.V.
Goede prijs, snelle levering, duidelijke communicatie, bedankt!

Resposta da BES LED B.V.
Goede kwaliteit en snel geleverd wat wil je nog meer.

Resposta da BES LED B.V.
Na de bestelling kreeg ik een mail met de vraag of ze nog ergens mee konden helpen. Later bleek een ledlampje defect te zijn, er werd meteen een nieuwe verzonden plus een persoonlijke mail met excuus dat er een defecte tussen zat. Als ik nog meer vragen had, schroom dan niet om dat te vragen, want ze zijn graag bereid om extra service te bieden.

Resposta da BES LED B.V.
Na gebruik (ongeveer 1 jaar ) haperde 1 led .
Na mijn melding kreeg ik per omgaande 1 nieuwe gestuurd ! Ben daar erg tevreden over

Resposta da BES LED B.V.
Great customer service and good prices when requesting bulk buys.

Resposta da BES LED B.V.
Snelle service,en goede kwaliteit super tevreden

Resposta da BES LED B.V.
leider habe ich Steckdosen erhalten, die in Deutschland nicht verwendet werden dürfen!!! Steckdosen ohne Schutzleiter sind unzulässig und dürfen nicht eingebaut werden. Es ist mir unverständlich, dass Sie diese ausgeliefert haben und ich jetzt auch noch das Porto für die Rücksendung übernehmen soll

Resposta da BES LED B.V.
De aankoop verliep prima, zoals verwacht mag worden. Echter waarom 20 mails in 2 weken tijd nodig zijn rondom 1 goed gelopen bestelling is mij een raadsel en erg overdadig.

Resposta da BES LED B.V.
Goede prijs kwaliteits verhouding. Snel geleverd

Resposta da BES LED B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.