BESTSECRET Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag tycker att ni är ett bluff företag som säljer eller eller inte granskar sina kläder noga från returer!Köpte en philipp plein hoodie för 2300kr i tron att den va äkta och märkte sent att tröjan var... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Grym kundtjänst! Bra produkter och rimliga priser på sidan men det är kundtjänsten som imponerat mest. Hade tyvärr problem med ett par skor som gått sönder inte långt efter jag köpte dom. Jag skrev e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag vill gärna lyfta fram den fantastiska service jag fick. Personalen tog min fråga om leveransen på stort allvar, svarade snabbt på alla mina frågor och återkopplade kontinuerligt. Jag upplevde at... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlat på BESTSECRET många år nu och är supernöjd! Altid snabb och proffsig kundservice. Kläderna har riktigt bra kvalitet och priserna toppen. Älskar att handla på BESTSECRET♥️ mycket trevliga... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Loja de roupas para bebé
  3. Loja de moda infantil
  4. Estúdio de alta costura
  5. Loja de moda masculina
  6. Loja de moda feminina

Sobre BESTSECRET

BESTSECRET är en av Europas ledande shoppingdestinationer för exklusiva designers och modemärken till otroliga priser

Medlemskap hos BESTSECRET ger tillgång till världens mest eftertraktade modemärken och en shoppingupplevelse i särklass, online och i butiker i Tyskland och Österrike. Det breda sortimentet består av kläder och skor för dam, herr och barn samt skönhetsprodukter, inredning och accessoarer – allt till unika priser.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

474 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

124 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

King

King
Goat och ruskigt bra

1 de setembro de 2026

Resposta da BESTSECRET

Stort tack för din fantastiska recension!

Vi är väldigt glada över att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos BestSecret. Positiva omdömen som ditt motiverar oss att fortsätta erbjuda våra medlemmar den bästa möjliga shoppingupplevelsen.

Tack för ditt förtroende. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Bra varor

Bra varor, bra priser, snabb leverans.

23 de agosto de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack så mycket för din positiva recension.

Vi är glada att höra att du är nöjd med våra produkter, våra priser och den snabba leveransen. Det är precis den shoppingupplevelse vi vill erbjuda våra medlemmar.

Tack för ditt förtroende. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till BestSecret snart igen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Rimborso dell'articolo reso per taglia inviata sbagliata

dopo un mese dal ricevimento del mio reso, documentato con la tracciabilità, non ho ancora ricevuto il mio rimborso, il 4/8 mi inviano una mail dove mi informano che un loro fornitore ha avuto un incidente di cybersecurity, quindi il rimborso avrebbe subito un ritardo di una settimana. oggi è il 25/8 e mi pare che sia passata più di una settimana e nel frattempo non ho ricevuto nessuna comunicazione/aggiornamenti.

24 de julho de 2026

Resposta da BESTSECRET

La ringraziamo per aver condiviso la Sua esperienza.

Ci dispiace sinceramente per il ritardo nel rimborso e per la mancanza di aggiornamenti sul Suo caso. Comprendiamo perfettamente quanto questa situazione possa essere frustrante.

Desideriamo informarla che il rimborso è stato ora elaborato manualmente dal nostro team. L'importo dovrebbe essere accreditato a breve sul metodo di pagamento originariamente utilizzato.

Ci scusiamo per il disagio arrecato e La ringraziamo per la pazienza dimostrata durante questo periodo.

Materialet är hemlig bra

Materialet är hemlig bra. Så fina plagg och eleganta. Jag köpte dem som födelsedags present och är säker att tjejerna ska gilla dem.

18 de agosto de 2026

Resposta da BESTSECRET

Stort tack för din fina recension!

Vi är mycket glada att höra att du är nöjd med kvaliteten på våra produkter och att du tycker att de är både vackra och eleganta. Det är extra roligt att veta att du har valt dem som födelsedagspresent, och vi hoppas att mottagarna kommer att uppskatta dem lika mycket som du gör.

Tack för ditt förtroende för BESTSECRET. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snygga kläder till rabatterade priser

Snygga kläder till rabatterade priser. Så coolt!

15 de agosto de 2026

Resposta da BESTSECRET

Stort tack för din fina recension!

Vi är mycket glada att höra att du uppskattar vårt utbud av snygga kläder till attraktiva priser. Det är alltid härligt att få så positiv feedback från våra medlemmar.

Classificada 1 em 5 estrelas

Poor transparency and a broken customer-data process

I have been a long-term BESTSECRET customer and currently have a high loyalty status, but my recent experience has seriously damaged my trust in the company.

Klarna was removed as a payment option from my account. When I contacted customer service to ask why, I was told that this was a decision made by Klarna.

That explanation did not make much sense to me, so I eventually submitted a GDPR Article 15 data access request.

BESTSECRET’s own Data Protection Team then gave me a very different explanation. According to their formal response, BESTSECRET assesses customers’ purchasing and return behaviour over a six-month period using a rule-based scoring system, and Klarna had been temporarily suspended on my account because my purchasing and return pattern was considered to create significant costs for the company.

I actually do not have a major problem with BESTSECRET restricting a payment method because of high return costs. Online clothing has a high return rate, especially when buying across many brands with inconsistent sizing, and I would even be willing to pay reasonable return fees.

What I do have a problem with is being told that Klarna made the decision when BESTSECRET’s own formal documentation says that BESTSECRET suspended it based on my return behaviour.

The GDPR request itself then became another example of poor process. BESTSECRET printed the response and sent it by registered post to what they called the “shipping address” stored on my account. That address was actually a PostNord parcel pickup point selected through BESTSECRET’s own checkout — not my home or postal address. Their own checkout explicitly distinguishes between “Home delivery” and “Pickup-point”, yet the pickup-point address was apparently treated as a personal correspondence address. Unsurprisingly, I never received the letter and it was eventually returned to Germany.

To their credit, the Data Protection Team later sent the information electronically and explained what had happened.

The frustrating part is that none of this needed to become so complicated. If BESTSECRET had simply told me from the beginning that my return behaviour had triggered an internal payment restriction, I could have understood the decision. Instead, I had to make a GDPR request to find out what had actually happened, and even that request exposed another poorly designed internal process.

I still like BESTSECRET’s selection and prices, but the lack of transparency and the handling of customer data in this case were disappointing.

14 de agosto de 2026

Resposta da BESTSECRET

Thank you for taking the time to share your experience in such detail.
We are sincerely sorry for the frustration and disappointment this situation has caused. We fully understand that clear, transparent, and consistent communication is essential, especially for long-standing customers, and we regret that your experience did not meet these expectations.
We are particularly sorry that the information you initially received regarding the availability of a payment method led to confusion and that you felt it was necessary to pursue a formal data access request to obtain further clarification. We understand how this may have impacted your trust in our processes.
We also apologize for the inconvenience you experienced during the handling of your data access request. We recognize that this added unnecessary complexity to an already frustrating situation.
At the same time, we appreciate that you remained in contact with our Data Protection Team and that the matter could ultimately be clarified and resolved. Nevertheless, we understand that the overall experience fell short of the standards we aim to provide and that the process should have been smoother from the outset.
Your feedback is extremely valuable to us, as it helps us identify areas where we can improve our communication and customer experience. We appreciate your candid feedback and your continued recognition of our selection and pricing despite this experience.
Please accept our sincere apologies once again for the inconvenience caused and for the disappointment this situation has created.

Classificada 1 em 5 estrelas

Pessima esperienza con la consegna

Pessima esperienza con la consegna. è da un mese che non mi consegnano il pacco per problemi del corriere. Dopo tutto questa attesa non ho ricevuto mai il pacco e l'assistenza clienti di Best Secret non mi fa il rimborso.

14 de agosto de 2026

Resposta da BESTSECRET

Grazie per il Suo feedback. Ci dispiace leggere della Sua esperienza e comprendiamo quanto questa situazione possa essere frustrante.

Per poter verificare il Suo caso nel dettaglio e controllare lo stato dell'ordine e dell'eventuale rimborso, Le chiediamo gentilmente di comunicarci il numero dell'ordine interessato. Una volta ricevute queste informazioni, il nostro team potrà effettuare le necessarie verifiche e fornirLe un aggiornamento.

Restiamo a disposizione e saremo lieti di aiutarLa.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jestem bardzo rozczarowany drastycznym…

Jestem bardzo rozczarowany drastycznym pogorszeniem jakości obsługi klienta. To nie jest poziom serwisu, którego oczekiwałem od BestSecret na podstawie wcześniejszych doświadczeń.

Przekazałem do zwrotu kilka produktów w jednej przesyłce. Pomimo potwierdzonego odbioru paczki przez przewoźnika, zostałem poinformowany, że w przesyłce znajdował się wyłącznie jeden produkt. Jednocześnie BestSecret odmówił podjęcia działań mających na celu rzetelne wyjaśnienie sprawy, w szczególności:

- zgłoszenia reklamacji do przewoźnika,
- weryfikacji wagi przesyłki na poszczególnych etapach transportu,
- udostępnienia nagrania z otwarcia przesyłki w magazynie.

Zamiast przeprowadzić pełne postępowanie wyjaśniające, otrzymałem informację, że sprawa została zamknięta.
Nie otrzymałem zwrotu środków.

Zaskakuje taki sposób rozwiązania problemu i pozostawienia Klienta.

10 de junho de 2026

Resposta da BESTSECRET

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam słyszeć, że jest Pan niezadowolony z przebiegu obsługi oraz rozwiązania tej sprawy.

Chcielibyśmy dokładnie przeanalizować opisany przypadek. Ponieważ nie jesteśmy w stanie zidentyfikować zamówienia na podstawie opinii w Trustpilot, prosimy o przesłanie numeru zamówienia za pośrednictwem funkcji kontaktu dostępnej na Trustpilot. Po otrzymaniu tych informacji zweryfikujemy szczegóły sprawy i ponownie ją przeanalizujemy.

Dziękujemy za cierpliwość i możliwość ponownego przyjrzenia się tej sytuacji.

It is good

Amazing website

6 de agosto de 2026

Resposta da BESTSECRET

Thank you for your kind words! We're thrilled to hear you enjoyed your shopping experience and found our prices appealing.

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt bra hemsida om man vill ha…

Väldigt bra hemsida om man vill ha riktiga och bra produkter för mindre summa

4 de agosto de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack för din positiva feedback – vi är glada att du uppskattar vår hemsida och våra kvalitetsprodukter till bra priser!

Kvaliteten

Kvaliteten, pris,.

4 de agosto de 2026

Resposta da BESTSECRET

Takk for de hyggelige ordene! Vi er glade for å høre at du likte handleopplevelsen din og syntes prisene våre var tiltalende.

Classificada 5 em 5 estrelas

Buying all my clothes and shoes throgh…

Buying all my clothes and shoes throgh Bestsecret

3 de agosto de 2026

Resposta da BESTSECRET

We're so happy to hear you enjoy shopping with us for all your clothing and shoe needs! Thank you for your wonderful feedback.

Super

Super! Pålitligt och snabb leverans.

31 de julho de 2026

Resposta da BESTSECRET

Vi är så glada att höra att ni är nöjda med vår pålitliga och snabba leverans. Tack för er fantastiska feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Quality clothes and good prices!

Fast delivery
Nice clothes,good quality
Good prices
Everything is good!

29 de julho de 2026

Resposta da BESTSECRET

Thank you so much for your lovely feedback. We are truly happy to hear that you are satisfied with the quality of our clothes, our prices, and the fast delivery.

Gud vad dåligt

Gud vad dåligt. Jag är mycket besviken över hur de har hanterat detta ärende.
Beställde enVersace-kopp som levererades redan trasig. När jag öppnade paketet låg det porslinssplitter i förpackningen, och när jag tog upp koppen skar jag mig på fingret eftersom den var sönder. Det här handlar alltså inte bara om en trasig produkt utan även om att jag faktiskt blev skadad på grund av varans skick.
Trots detta väljer de att neka både kompensation, prisavdrag och annan lösning. Jag har svårt att förstå hur de anser att detta är ett acceptabelt kundbemötande. Som kund ska jag inte behöva riskera att skada mig när jag öppnar ett paket med en nyinköpt vara.
En rimlig lösning hade varit en kompensation istället och är nöjd kund som hade handlat framöver. På grund av att den inte går att beställa mer. Den går inte att köpa igen. Det är därför detta blir en kompensations fråga hade den funnits att köpa så hade jag beställt om den.

De erbjuder återbetalning, men det löser inte hela problemet. Produkten var slutsåld och kan inte ersättas, vilket innebär att jag förlorar möjligheten att behålla den vara jag köpte. Dessutom skadade jag mig på porslinssplitter när jag öppnade paketet eftersom koppen levererades trasig.
Jättetråkigt verkligen! Men de ska givetvis få tillbaka den. Jag såg verkligen fram emot den här beställningen. Förstår ni hur besviken jag är just den koppen var den jag verkligen såg fram emot att få. Det var på grund av kroppen jag gjorde en beställning överhuvudtaget.
Tilliten till deras produkter sjunker rejält för min del med tanke på min stora besvikelse av ingen lösning som inte ger mig nån fördel jag till och med erbjuder mig att betala hälften av produktens värde av försäljningspriset. Skadad vara, inte en liten skada utan porslinskador runt hela koppen. Splitter i paketet än en gång jag måste påminna er och dessutom smutsiga delar.

Det är ju en returde har behandlat från en annan kund, väldigt dåligt och inte inspekterat ordentligt. Sen skickar de den till mig vidare för att jag ska behöva göra en retur till. Jag vet inte hur många returer den här koppen har gått fram och tillbaka till hur många kunder med tanke på att splittret och skadorna så har det något ett par gånger minst. Bara det tycker jag är tillräckligt för en kompensation, det vill säga utöver återbetalning, pga att jag har ångerrätt som av köpet lagligt ändå räknas inte det som en lösning. När jag skrev till dem bad jag om en lösning. Jag bad inte om att de skulle bekräfta min lagliga rätt att returnera en skadad produkt.
Detta var en second hand produkt och helt ärligt. Jag vet inte hur många andra är secondhand eller returer som går fram och tillbaka och inspekterade dåligt behandlade och hanterade varor som skickas vidare till nästa kund, särskilt de som är slutsålda så att säga när du köper den sista. Hade skadorna inte varit så omfattande hade jag inte klagat, men jag skar mig på produkten för att det var så omfattande porslinsplitter och skador.

Rekommenderar inte att handla där eller handla varsamt!!

2303284616 Ordernummer
Samt ärende nummer: #09714763

Jag har även mejlat er igen. Men jag har inte fått svar på mitt sista mejl. Måste jag skriva negativ recension en legitim recension på trustpilot för att ni ska ta mig som kund på allvar.

27 de julho de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att höra att du mottog en skadad vara och att du är missnöjd med hur ärendet hanterades.
Vi skulle gärna vilja granska ditt ärende i detalj för att få en fullständig bild av situationen. Eftersom vi inte kan identifiera din beställning via Trustpilot, ber vi dig vänligen att dela ditt ordernummer med oss så att vi kan undersöka saken närmare.
Vi ser fram emot att höra från dig.

Väldigt bra och säkert

Väldigt bra och säkert

28 de julho de 2026

Resposta da BESTSECRET

Vi är så glada att höra att ni uppskattar vår tjänst och känner er trygga med oss. Tack för er fina feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb frakt och äkta plagg till ett…

Snabb frakt och äkta plagg till ett billigt pris.

26 de julho de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack så mycket för din positiva recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att du uppskattar våra autentiska produkter till attraktiva priser.
Ditt förtroende betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till BESTSECRET snart.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag Vill veta varför ha jag betalat…

Jag Vill veta varför ha jag betalat fraktkostnader när jag har handlat för mer än 1000kr???
Tack för svaret
Silvana de Ohlsson

26 de julho de 2026

Tack för din feedback.
Vi vill gärna förtydliga att fri frakt vid ett uppnått minimibeställningsvärde endast gäller leveranser till utlämningsställe. Hemleveranser är däremot alltid förenade med en fraktavgift, om man inte har uppnått nivå 3 i vårt Diamond Privilege-program.
Vi hoppas att denna information är till hjälp och tackar för din förståelse.