BESTSECRET Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag tycker att ni är ett bluff företag som säljer eller eller inte granskar sina kläder noga från returer!Köpte en philipp plein hoodie för 2300kr i tron att den va äkta och märkte sent att tröjan var... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Grym kundtjänst! Bra produkter och rimliga priser på sidan men det är kundtjänsten som imponerat mest. Hade tyvärr problem med ett par skor som gått sönder inte långt efter jag köpte dom. Jag skrev e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag vill gärna lyfta fram den fantastiska service jag fick. Personalen tog min fråga om leveransen på stort allvar, svarade snabbt på alla mina frågor och återkopplade kontinuerligt. Jag upplevde at... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlat på BESTSECRET många år nu och är supernöjd! Altid snabb och proffsig kundservice. Kläderna har riktigt bra kvalitet och priserna toppen. Älskar att handla på BESTSECRET♥️ mycket trevliga... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Loja de roupas para bebé
  3. Loja de moda infantil
  4. Estúdio de alta costura
  5. Loja de moda masculina
  6. Loja de moda feminina

Sobre BESTSECRET

BESTSECRET är en av Europas ledande shoppingdestinationer för exklusiva designers och modemärken till otroliga priser

Medlemskap hos BESTSECRET ger tillgång till världens mest eftertraktade modemärken och en shoppingupplevelse i särklass, online och i butiker i Tyskland och Österrike. Det breda sortimentet består av kläder och skor för dam, herr och barn samt skönhetsprodukter, inredning och accessoarer – allt till unika priser.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

474 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

124 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Utslängd

Rubrik: Utslängd för att jag använde min returrätt – undvik!"Jag har varit kund hos BestSecret ett tag, men fick nyligen ett mejl om att mitt medlemskap avslutats permanent. Anledningen? De anser att jag har gjort för många returer. I en tid där onlinehandel bygger på att man måste kunna prova kläder hemma, väljer BestSecret att straffa sina kunder istället för att förbättra sina storleksguider. Det känns otroligt ovälkomnande och småsint. Om ni vill ha en butik som värdesätter lojalitet och förstår modern e-handel, välj någon annan. De kallar sig 'exklusiva', men deras kundvård är under all kritik.

12 de maio de 2026
Opinião espontânea

Resposta da BESTSECRET

Vi förstår att detta beslut är en besvikelse för dig. Tyvärr kan ett visst beställnings- och retur­beteende leda till oproportionerligt höga kostnader, vilket gör det svårt att fortsätta erbjuda det bästa pris-prestandaförhållandet till alla medlemmar.
Vi ber om förståelse för att vi inte kan tillhandahålla individuella, detaljerade analyser.

Good Quality

Good Quality

9 de maio de 2026

Resposta da BESTSECRET

Thank you very much for your positive feedback. We’re glad to hear that you are satisfied with the quality of our products. We truly appreciate your support.

Classificada 5 em 5 estrelas

Great selection of clothing and…

Great selection of clothing and footwear that I would normally pay a higher price for in a mall or boutique.

8 de maio de 2026

Resposta da BESTSECRET

We're happy to hear that you appreciate our clothing and footwear selection and our pricing. Thank you for your positive feedback; it means a lot to us.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ja, det bra

Det bra och finns

Resposta da BESTSECRET

Tack för dina vänliga ord! Vi är glada att höra att du uppskattade din shoppingupplevelse och tyckte att våra priser var tilltalande.

Bästa service

Bästa service

Resposta da BESTSECRET

Tack för dina fina ord. Det betyder mycket för oss på bestsecret, och vi är glada att du är nöjd. Hoppas att du mår bra och tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen.

Så fin bris

Min man är så nöjd med klacken

Resposta da BESTSECRET

Så härligt att höra! Vad kul att din man är nöjd med klacken. Hoppas du är fine och att ni får mycket glädje av dem. Varm hälsning från bestsecret

bra kvalitet

Resposta da BESTSECRET

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten och uppskattar ditt stöd.

Bra produkter i bra priser

Bra produkter i bra priser

Resposta da BESTSECRET

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra produkter och priser.

Tack

Mycket bra 😊

Resposta da BESTSECRET

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ni behöver inte skicka till mig den här beställningen igen eftersom jag har fått den redan!!!
Tack för förståelse!
Vänligen
Valentina Mitrofanova

Resposta da BESTSECRET

Tack för att du meddelade oss, och jag beklagar den förvirring som uppstått. Mejlet du fick skickades på grund av ett tekniskt problem, och vi försäkrar dig om att ingen ytterligare beställning kommer att skickas. Vi uppskattar verkligen din förståelse och ditt tålamod.

Snabb leverans hög kvalitet

Snabb leverans hög kvalitet

Resposta da BESTSECRET

Tack för din feedback, det betyder mycket för oss att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till med något mer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och mycket god kvlité

Jag fick varor snabbt oh de stämde helt och hållet med bilder och beskrivningen på siten. Jag är mycket nöjd

Super nöjd ☺️

Supernöjd ☺️

2 de maio de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är så glada att höra att du är supernöjd — det betyder verkligen mycket för oss!

Enkelt och smidigt!

26 de abril de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack så mycket för din positiva feedback!
Vi är glada att höra att allt fungerade enkelt och smidigt för dig.
Vi hoppas att du fortsätter att trivas hos oss

Classificada 2 em 5 estrelas

Resposta da BESTSECRET

Thank you for your feedback.
Our rebate codes are subject to specific conditions, such as validity periods, participating brands, or minimum order values, and they must be redeemed directly during checkout. We continuously review our offers to ensure they provide real value to our members.

Rekommenderar

Mycket bra pris. Fantastiskt skor!

9 de abril de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med priset och tycker om skorna.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag gjorde misstag och beställde en…

Jag gjorde misstag och beställde en vara men de vill inte annullera order , jag tycker jag måste sluta handla där

6 de abril de 2026

Resposta da BESTSECRET

Tack för ditt meddelande. Vi förstår att detta är frustrerande. När en beställning redan har behandlats kan den tyvärr inte längre annulleras. Du kan dock returnera varan kostnadsfritt så snart du har mottagit den, genom att använda den bifogade returetiketten. Vår kundservice hjälper dig gärna vid behov.