Vi hyrde fotobåset till vårt bröllop och var jättenöjda... till det plötsligt slutade printa foton under kvällen, och gästerna inte fick några fler bilder. Fotobåset visade inget felmeddelande el... Ver mais
Uppskattad aktivitet i vår mäss monter. Superbra sätt att få ut företagsnamn kombinerat med uppskattade foton. Lätt och smidig att hämta /lämna. Allt är förberett och klart med bra instruktioner.
Oj så kul det blev! Hyrde till en studentmottagning. Smidigt att hämta, installera och använda. Vi hade egen "logga" och fick så bra hjälp och support ang läsbarhet mm. Vi hade en bok där alla fick... Ver mais
Hyrde Bettybooth till en 30-års fest och allt fungerade utmärkt hela vägen! Fotobåset var verkligen smidig att använda och en höjdpunkt under hela kvällen. Servicen var helt outstanding och killen på... Ver mais
Uthyrning av fotoautomater i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men skickar även till hela Sverige.
Huvudskärsvägen 22, 121 54, Stockholm, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Supersmidigt alltihop med upphämtning och avlämning. Snabbt och enkelt att sätta upp och komma gång. En verklig hit på studentfesten!
Det var super smidigt att hämta upp och lämna tillbaka. Alla gäster älskade den och den var upptagen hela kvällen. Vi kan bara rekommendera.
Ett väldigt uppskattat och roligt inslag till festen. Bra utrustning - lätt att installera och använda. Allt levererades i tid och kommunikationen funkade toppen. TACK!
Alla gäster (ålder från 5 till 82 år) hade jättekul med kameran!
Ett väldigt roligt inslag på festen!
Vi är så glada över att vi hade fotobåset Betty på vår fest 🌟 Det förhöjde feststämningen och var ett så roligt inslag för alla som kom. Vi placerade fotobåset vid ingången vilket gjorde att ingen missade att fota sig, så det är ett tips! Kan varmt rekommendera att hyra ett fotobås från Betty Booth. 5/5 på allt!!
En kul aktivitet på en stor firmafest! Alla ville ta bilder och stod i kö. Många skratt och kollegor kom närmare varandra när de kunde fåna sig lite.
Bra service och information från Betty Booth, gör det enkelt att beställa och använda denna kamera.
Enkelt & smidigt samarbete med Bettybooth-personal inför och otroligt uppskattat av våra kunder på eventet!
Underbar produkt att hyra som gör succé på festen. Jättebra service och väldigt trevlig personal som tog sig tid att ge tips i samband med leverans. Rekommenderar verkligen att hyra ett fotobås av Betty Booth!
Vi hade Så roligt med denna Betty Booth på vår företagsfest. Det blev fina minnen att klistra in i vår fotobok. Mycket nöjd med allt från hämtning till lämning smidigt och enkelt.
Smidigt att hämta och väldigt fina bilder! uppskattades mycket på vår fest! Det som hade kunnat vara bättre vore om det inte var tillbakalämning så tidigt dagen efter (kl 11) det gick att betala mer för att ha kvar den, men redan lite i dyraste laget! det var bra att det kom två av varja bild!
10/10 would recommend! Supernöjd med hela upplevelsen! Hyrde ett bås för vårt bröllop och gästerna älskade det.
Kul och uppskattat på vår personalfest!
Enkelt att boka, hämta och sätta upp! Väldigt uppskattat inslag på företagsfesten!
Vi gifte oss och hade då Bettybooth på festen. Alla gästerna gick bananas och det blev otroligt lyckat! Sååå uppskattat. Gästboken blev dessutom sjukt kul!
Nåt roligare som alla älskar på festen skall man leta efter. Minnen för livet ✨
Betty Booth har mycket prisvärda fotoautomater.
Rolig, enkel och en riktig partyhöjare! Obegränsat med fotoremsor, möjlighet för både gäster och hyrestagare att få bilderna digitalt. Enkelt att hämta, lämna samt plocka upp/installera! Riktigt roligt att ha med på bröllopsfesten!
Otroligt uppskattad happening på festen och jätteroligt med alla bilder!
Önskar dock ett förtydligande i mejlet ang öppettiderna på lagret (gbg). Vi trodde vi skulle kunna lämna tillbaka kameran samma kväll, tyvärr stängde lagret kl.22.
Kan bara prata gott om BettyBooth!
Hyrdes in i helgen för vårt bröllop. Smidigt att hämta, montera och användas. En kul grej till festen som höjde stämningen och förevigade minnen fr vår bröllopfest! Det var kö till den hela kvällen och vi har så många fina kort till vår gästbok🤩
Bra och snabb service. Väldigt smidig att hantera och jätte uppskattad på vårt bröllop! Så nöjda!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.