Ik heb Uggs pantoffels gekocht. Ze bleken niet te passen. Ik heb ze teruggestuurd. De pakketdienst gaf aan: Geleverd. Vervolgens krijg ik mijn geld niet terug. Eerste mailreactie op mijn vraag; Klopt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ustensile de cuisine commandé dimanche 19:47. Le lendemain à 08:13 mon colis était déjà disponible à mon point d' enlèvement (mail de BPOST) ! Je n' ai pas besoin d' une telle rapidité :-) C... Ver mais
Als je besteld, krijg je melding te zien, volgende dag geleverd, Dus bestellen maar,ok zit weekend tussen, hier leveren ze ook op zaterdag, krijg net melding, levering op dinsdag.Als je niet van je w... Ver mais
Echte criminele oplichters! Onder de naam Fontéme - De Bijenkorf werd en wordt nog steeds een Huawei Outdoor Active Pro aangeboden. Ik bestelde er een op 14 okt 2024. Nooit ontvangen. Mails gestuurd... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
PAS OP OPLICHTERS!!!!!!!
Beste Mensen
WAARSCHUWING!!!!!!!!
KOOP NIKS VAN ARMANI BIJ DE BIJENKORF HET ZIJN NEPPE ARMANI SPULLEN IK HEB EEN JAS VOOR 420€ daar gekocht binnen een jaar was het leer aan het scheuren ik ga daar terug zeggen ze sorry we kunnen niks voor u doen VUILE OPLICHTERS!!!!!!!! Geen vergoeding niks of tegemoetkoming PAS OP !!!!!!
Absolut nicht zu empfehlen
Absolut nicht zu empfehlen, seit Wochen renne ich der Erstattung meiner Retoure nach und noch immer habe ich mein Geld nicht zurück. Das Personal der Hotline ist extrem unfreundlich und überhaupt nicht hilfreich. Ihr habt einen Kunden verloren!
Snelle levering, alles in orde
Ik was wat bang om op deze webshop te bestellen omdat ik veel negatieve reviews gelezen had.
Maar gisteravond toch een jas voor mijn dochter besteld en deze middag was hij al geleverd.
Ik ben dus heel blij met mijn aankoop en ik zal nog kledij bestellen op de website van bijenkorf.
Fijne webshop met fijne prijzen.
Fijne webshop met fijne prijzen.
Enige wat minder geworden is sinds de Corona dat zij niet meer 1 dag levertijd hebben maar een paar dagen.
Neemt niet weg dat de service top is. Ze zijn goed bereikbaar. Ik bestel hier graag.
Goede service en snelle levering
Snelle levering en goede service. Indien je een bestelling retourneert, krijg je snel je geld terug.
Snel
Snel, correct! Steeds opnieuw een correcte afhandeling gehad met mijn bestelling.
slechte klantenservice
Na 24 uur zit mijn mailbox vol spam
Na 24 uur zit mijn mailbox vol spam. Nochtans niet ingeschreven voor reclamemails. Europese wetgeving is duidelijk op dat vlak.
Klantenpas kan niet geregistreerd…
Klantenpas kan niet geregistreerd worden Wel betaald daarvoor
Klantenservice kan niet helpen
Zoals altijd perfect!
Zoals altijd perfect. Snelle verzending en alles in orde. Recent verschillende keren besteld. Groot voordeel nu is dat indien iets geretourneerd moet worden, het gratis opgehaald wordt. Kan niet beter!
Verzendpartner UPS past niet bij De Bijenkorf
Fijne webwinkel met mooie producten, duurzame opties, duidelijke omschrijvingen en een prettige zoek- en filterfunctie. Daarnaast belooft De Bijenkorf een snelle verzending in België. Top!
Helaas heeft de e-tailer voor een samenwerking met UPS gekozen, wat ervoor zorgt dat dit lang niet altijd lukt. De belabberde prestaties van UPS zijn algemeen bekend: pakketjes raken (heel) vaak zoek en worden regelmatig op de verkeerde plaats afgeleverd of - zonder tussenkomst van de klant - teruggestuurd naar de afzender.
Zo werd de aflevering van mijn pakket 'zomaar' niet bij mij thuis, maar bij een random afgiftepunt ingepland. Vervolgens stuurde UPS mij de melding dat het pakketpunt mijn zendig vandaag niet kon aannemen omdat het gesloten zou zijn. Dat bleek niet zo te zijn; het punt is vandaag gewoon open.
Het zou De Bijenkorf sieren om voor een betere verzendpartner, zoals bijvoorbeeld Bpost, te kiezen. Daar gaat ook weleens iets mis, maar niet zo vaak als bij UPS. Ik zou het ook geen probleem vinden om voor een betere verzendpartner iets meer te betalen. Een koerier als UPS past absoluut niet bij het luxekarakter van De Bijenkorf.
Geen communicatie en vreselijke klantendienst
Ik had een order geplaatst. Toen het niet geleverd werd heb ik contact opgenomen met de klantendienst. Blijkt dat Bijenkorf.be mijn order gewoon geannuleerd heeft zonder me daar vanop de hoogte te stellen. Ik had deels betaald met een cadeaubon. Daarvoor heb ik nog steeds geen vervanging gekregen. Toppunt van dit alles is dat de klantendienst enorm onvriendelijk is, zeker omdat het hier gaat over een fout van hun kant.
Valt mee.
Iets besteld van 120 euro en bovenop 3.95 euro verzendingskosten. De enige webwinkel (persoonlijke ervaring) die verzendingskosten vraagt bij een bestelling boven 20-30 euro! Ik vond het schandalig. Het duurde een aantal dagen, maar kwam netjes aan.
Goeie ervaring,
Goeie ervaring,
Heb Armani schoenen besteld. Deze werden snel geleverd en zeer goed verpakt.
Product: 5 op 5
Levering: 5 op 5
Verpakking: 5 op 5 (zéér netjes verpakt)
Service: Niet van toepassing
Minpunten: levering, contact, omgang met klanten, niet nagekomen belooftes en nog veel meer..
Op 30 juni 2018 een portmonnee besteld bij debijenkorf.be.. Eerst en vooral werd het op de afgesproken dag niet bezorgt (zie review postNL) .. Heb contact opgenomen met de bijenkorf en ze hebben me voorgesteld om de volgende dag terug contact met hun op te nemen zodra ik mijn bestelling binnen heb. Ze gaan me dan ook een tegoedbon geven voor het ongemak. Ik dacht oké.. Ene dag kan wel iets gebeuren.. De volgende dag check ik s'morgens track&trace info: zending is onderweg.. In de loop van de dag heb ik de status nog meerdere malen gecontroleerd.. Opeens zie ik dat de bestelling in het sorteercentrum is en dat ze zogezegd gekomen waren maar niemand was thuis.. Tweede dag zelfde situatie?? Hoe kan dat nou.. Ik neem terug contact op met de bijenkorf.. Hun vragen me of ik de bestelling nog wil krijgen of graag wil annuleren, ik koos voor annulering en hier begon het...
Me werd beloofd dat het een paar dagen zal duren totdat mijn bestelling geannuleerd wordt en dan krijg ik direct een email. Ik dacht oké.. Niets gekregen... Ik nam terug contact op met de bijenkorf via de chat, ik heb de situatie uitgelegd... Zonder na te kijken wat er is hoor ik ineens van de medewerkster dat een pakketje dat al onderweg is mag niet geannuleerd worden.. Waarom niet eerst nakijken en dan zeggen wat er is? Na discussie heeft ze het toch gecontrollerd en zei dat de retour al geboekt is en dat ik een emailtje zal ontvangen... Ik vroeg haar over de reden waarom ik mijn pakket niet ontving - zij gaf aan dat het natuurlijk niet de bedoeling was maar het kan goed zijn dat het ergens verloren is geraakt of dat ze het gewoon niet hebben geleverd.. Maar de echte reden mag ze volgens de regels niet zeggen zo gezegd.. Ik heb dus 2 dagen zitten wachten voor niets?? Oké.. Bon..
Ik dacht ik zal gewoon op mijn geld wachten het moet toch binnen de paar dagen terug op mijn rekening zijn..
Nog 2 dagen gewacht - geen email.. (Op 6juli2018)neem ik terug contact op met de bijenkorf.be.. Deze keer werd me gezegd dat ze het pas retour kunnen verwerken als ze het pakketje binnenkrijgen.. En omdat het al onderweg was wanneer ik het had geannuleerd kan het tot 1week duren.. En dan pas ontvang ik een email .. 1 dag na het ontvangen van de email zal ik het geld terug op mijn rekening hebben zei hem.. Ik dacht oké.. Zal dan nog maar een weekje wachten..
Op 9 juli 2018 ontving ik een email van de bijenkorf.be dat ze mijn bestelling al vanaf 4juli binnen hebben (dus 2 dagen nog voordat ik laatste keer contact had opgenomen..alsof de medewerker bij de laatst contact het niet kon zien...) ... Zoals me werd beloofd verwachtte ik mijn geld één dagje terug op mijn rekening te hebben.. Maar dit is niet gebeurd.. Waarna ik nog een paar dagen heb gewacht in de hoop dat het geld bij me toch aankomt.. Maar de bijenkorf komt de belooftes niet na...
Terug teleurgesteld contact opgenomen met de bijenkorf.be... Nu zei de medewerkster dat het tot 5 dagen kan duren totdat ik mijn geld terug heb.. Ik had het gevoel dat ik elke keer naar een andere bedrijf bel wegens ieder keer andere info dat ik kreeg.. Ofwel kunnen de medewerkers niet werken ofwel doet de bijenkorf geen moeite om de medewerkers te informeren over de werkwijze in het bedrijf... Deze keer werd me beloofd dat ik tot 18juli dus mijn geld terug zou hebben.. Weeral een beloofte die niet waar is gemaakt..
Om mezelf gerust te stellen beslot ik op 16 juli laat in de avond contact met hen opnemen.. Ik dacht als het geld al onderweg is zullen ze heb gewoon zeggen en dan moet ik me geen zorgen meer over maken.. Dit keer hoorde ik "ik zie nog geen retour verwerking".. Ik dacht waaat???? Hoe kan dat nou??? De bestelling was bij de bijenkorf al vanaf 4juli binnen en het was al ondertussen 16juli ... Na mijn negatieve reactie probeerde de medewerkster het recht te praten door te zeggen dat ze helemaal iets anders had bedoeld.. Maar kom op ik ben geen klein kind ... Als iemand letterlijk zegt dat de bestelling nog niet retour is verwertkt dan wordt er niets anders mee bedoeld dan dat... Uiteindelijk werd me een cadeaubon beloofd voor het ongemak en ze zou contact opnemen met de webshopafdeling en ik zou dus door hun binnen de 48u gecontacteerd moeten worden ... Ook niet gebeurd....
Heb weeral zelf contact moeten opnemen.. Deze keer was er nog een andere excus.. Een bedrijf dat om haar klanten geeft zou nog bij de eerste fout er alles voor doen dat het snel in orde komt met deze klant.. Maar ze waren precies aan het spelen met me.. En niemand deed iets .. Ik moest telkens zelf contact opnemen want hun interesseerde het niet precies.. Super teleurstellend...
Op 24juli heb ik email gestuurd naar de bijenkorf.. Heb hele situatie stap per stap uitgelegd en gevraagd om dit zo snel mogelijk in orde te brengen en ook naar een tegemoetkomming dat me beloofd was... geen antwoord.. Dus zonder iets te zeggen vroeg ik aan een medewerker via chat hoelang het duurt totdat men antwoord krijgt op de email, antwoord was 48u... De tijd was voorbij maar ik kreeg geen antwoord..
Heb terug ZELF contact moeten opnemen.. Ze hebben dan beloofd dat ze binnen de nog 48u gaan iets laten horen.. HOERA !!! Eindelijk heb antwoord op mijn email gehad.. Maar GEEEEEN excusses.. Niets.. Sprake van de 2 keer beloofde tegemoetkoming was er helemaal niet.. Alsof ze me geen 1 maand hebbem laten wachten. De e-mail die ze hebben gestuurd was echt suuuuper drooog en kort... Gewoon dat het geld is teruggestoord... Uiteindelijk heb ik na paar dagen mijn geld wel ontvangen..
Maar geen beloofde cadeaubon ofz.. Dus heb terug contact opgenomen en hebben ze uiteindelijk gestuurd 20€ cadeaubon.. Maar al die stress enz dat ze hebben me bezorgd is niet betaalbaar...
Ik heb wel nog iets besteld met deze cadeaubon met nog een beetje bijbetaling. Dat waren 2 artikelen, 1 heb ik geretourneerd.. Ik moest 20€ terugkrijgen.. Dus heb ik ze gecontacteerd en gevraagd om het bedrag gewoon op mijn cadeaukaard terug te zetten en niet op mijn bankrekening.. Er werd gezegd dat ze dat pas achteraf kunnen doen.. Dus pas als ik het geld terug heb ontvangen (op welke manier dan ook) kunnen ze het dan pas voor me in orde maken...
Nadat ik het geld heb ontvangen, gedeeltelijk op mijn rekening en gedeeltelijk op cadeaukaart, nam ik contact op en ze hebben gezegd dat het op voorand moest gebeuren en dus nu niet meer kan... Hoe kan dat dat er weeral het tegengestelde info wordt gegeven door de medewerkers??
Echt een super slechte service... Slecht bedrijf.. Medewerkers die de werkwijze van het bedrijf niet kennen .. Super slechte bezorging .. Je wordt voor de gekke gehouden en behandeld als klein kind.. Ze vertellen u elke keer sprookjes en denken dat je het gaat geloven.. En nog veel andere minpunten... Ik was vroeger altijd tevreden met hen maar nu.. Als ik zie hoe ze met klanten omgaan.. Heb ik niet eens de zin om nog te bestellen bij deBijenkorf.be..
Aangename webshop !
Aangename webshop !