Bilka.whiteaway.dk Opiniões 1283

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik mails hver dag fra bestilling til levering. Jeg fik besked på hvordan jeg kunne afmelde bestilling, hver dag indtil afhentning fra lager. Efter afhentning fik jeg så mails om hvordan jeg kunn... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestiller en Siemens opvaskemaskine, med montering og afmontering af den gamle. Booker og venter 2 uger. Montør kommer ud og konstatere Siemens ikke passer i Ikea køkken, selvom den er valgt neto... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Leveringen blev udført som aftalt. Vi blev opdateret på leveringstidspunkt både dagen før og på dagen, så vi cirka vidste hvornår vi skulle stå klar. Vi er også glade for vores købte produkt, så alt i... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Godt tilbud på kølefryseskab og fair pris på levering og montering. Montering var håbløs, de lykkedes de to montører at trykke baggitter ind og efterlod kølefryseskabet midt på køkkengulvet... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Eventos e entretenimento

Escrito pela empresa

Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjælp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Første klasse service

20 de agosto de 2025

Hej Andrew

Det er dejligt at høre, at du oplevede vores service som første klasse.

Bilka.Whiteaway.dk

Classificada 1 em 5 estrelas

Utilfredsstillende behandling af…

Utilfredsstillende behandling af kundeservice, da jeg ringede og fortalte at deres samarbejdspartner som leverede ikke havde gjort det ordentligt. Derfor kun en stjerne.

11 de agosto de 2025

Hej Maria

Vi er kede af at høre om din oplevelse. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for flere oplysninger om ordren.

Du er velkommen til at kontakte os på info@bilka.whiteaway.dk, så vi kan se nærmere på sagen.

Alt var som forvetet

8 de agosto de 2025

Kære Jesper Pedersen,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt levede op til dine forventninger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere assistance.

Classificada 3 em 5 estrelas

Fint produkt, mindre god levering, dårlig montering.

Fint køleskab fra Siemens. Dog skal man ikke bruge penge på montering af produktet. Monteringen her bestod i, at man bare knoklede køleskabet ind, så man ramte et (faktisk dyrt) møbel undervejs, selvom pladsen ikke var trang. Køleskabet blev sat i stik og skubbet ind på plads, men der blev ikke sat kiler eller andet, så det stod, som det skal - det hældede lidt forover ud af åbningen, så jeg selv skulle afslutte monteringen. Endvidere ridsede man i vores fine trælofter, da man knoklede pappet fra køleskabet ud igen.

4 de agosto de 2025

Kære Heidi Buer,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med selve køleskabet fra Siemens – men vi er selvfølgelig kede af at høre om den måde, monteringen blev håndteret på. Det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager, at dit møbel og loft blev beskadiget, og at du selv måtte færdiggøre arbejdet.

Vi vil meget gerne følge op på sagen, så vi kan få det undersøgt nærmere og finde en passende løsning. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte på info@bilka.whiteaway.dk.

God opvaskemaskine

God opvaskemaskine. Hurtig levering og installering.

5 de agosto de 2025

Kære Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med opvaskemaskinen, og at levering og installering gik hurtigt.

Tilfreds

Hurtig levering. Varen lever op mod forventningerne. Tilfreds!

13 de agosto de 2025

Kære Tina Bah,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at både levering og produkt levede op til dine forventninger.

God service 👍

God service 👍
Blev kontaktet fra kundeservice da de ville sikre det var den rigtige opvaskemaskine vi havde bestilt online da der var 2 forskellige højder på maskinerne

Kære Vibeke Jørgensen,

Tak for din anmeldelse og din positive tilbagemelding.

Det glæder os at høre, at du oplevede god service, og at vores kundeservice nåede ud for at sikre, at du fik den rigtige opvaskemaskine. Vi gør os umage for at hjælpe vores kunder trygt gennem hele købsprocessen – og det er dejligt at høre, når det lykkes.

Classificada 5 em 5 estrelas

Indtil nu havde vi altid brugt El-Giganten, Skovsen eller Power, når vi skulle købe nye hvidevarer. Så det var helt tilfældigvis at vi faldt på Bilkas hjemmeside i år, i vores søgen efter en ny tørretumbler. Vi er fuldtilfredse med tilbud, rådgivning, levering, osv... Ingen tvivl om, at til vores næste køb, vi vil først kigge på hvad Bilka har at tilbyde.

31 de julho de 2025

Kære Dominique de Stordeur,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både tilbud, rådgivning og levering. Det betyder meget for os, at du valgte Bilka – og endnu mere, at vi nu bliver dit førstevalg ved kommende køb af hvidevarer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk man kan bestille et…

Fantastisk man kan bestille et Amerikanerkøleskab om eftermiddagen som blev leveret næste dag inden middag.
Super service at tilvælge, vi reddede al maden i køle og fryseren🍀

2 de agosto de 2025

Hej Dk Tohe Cattery

Tak for din flotte feedback!

Vi er glade for, at leveringen af køleskabet gik hurtigt, og at vores service kunne hjælpe med at redde maden.

Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse fra start til slut

God, informativ hjemmeside og fin levering af en meget venlig chauffør!

2 de agosto de 2025

Hej Charlotte

Tak for din flotte anmeldese!

Vi er glade for, at både vores hjemmeside og leveringen levede op til dine forventninger.

Alting virkede perfekt

Alting virkede perfekt. Det er dog småirriterende, at prisen på en vaskemaskine ikke indeholder de 4 gummifødder, som man ikke kan vælge fra.

28 de julho de 2025

Hej Kurt

Tak for din feedback.

Vi er glade for at høre, at alt fungerede perfekt, og vi tager din kommentar omkring gummifødderne til efterretning.

God oplevelse

Nemt at bestille, levering som aftalt ingenting at klage over

1 de julho de 2025

Hej Lone

Tak for din feedback. Dejligt at høre, at bestilling og levering har fungeret uden problemer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og en god pris.

Hurtig levering og en god pris.

23 de julho de 2025

Hej Mette

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og pris.

Meget dyr transport

Fin købsoplevelse men synes det er meget dyrt, 500 kr. for at få leveret en vaskemaskine til kantstenen! - når man ikke selv får mulighed for at afhente.

18 de julho de 2025

Hej Karsten

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en fin købsoplevelse. Vi forstår din kommentar omkring leveringsprisen og tager naturligvis din feedback med videre internt.

Viste

Viste, at selv om der blev begået fejl fra bege sider, fandt man en løsning som kunne bruges til noget

3 de junho de 2025

Kære Margit Lykke Sørensen,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er glade for, at vi – trods fejl fra begge sider – sammen fandt en løsning, der kunne bruges og fungere i praksis. Det sætter vi stor pris på.

Caroline
Bilka Whiteaway

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem bestilling på overskuelig webshop

Nem bestilling på overskuelig webshop. Hurtig levering: kom dagen efter 😊

2 de julho de 2025

Hej Torben

Dejligt at høre! Vi håber, at vi kan være behjælpelige en anden god gang

Fantastisk

God og hurtig handel OG levering / service

Hej Jorgen

Dejligt at høre!

Vi takker mange gange for anmeldelsen.

Bare god service

Bestilte ny tørretumbler og den kom til som den skulle og den er virkelig effektiv

Hej Charly

Vi takker for mange for den fine anmeldelse!

Vi håber du bliver glad for den.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Flink chauffør og hjælpsom

Hej Helle

Tak for anmeldelsen.

Det er vi glade for at høre!

Bilka.whiteaway

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais