Bilka.whiteaway.dk Opiniões 1283

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik mails hver dag fra bestilling til levering. Jeg fik besked på hvordan jeg kunne afmelde bestilling, hver dag indtil afhentning fra lager. Efter afhentning fik jeg så mails om hvordan jeg kunn... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestiller en Siemens opvaskemaskine, med montering og afmontering af den gamle. Booker og venter 2 uger. Montør kommer ud og konstatere Siemens ikke passer i Ikea køkken, selvom den er valgt neto... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Leveringen blev udført som aftalt. Vi blev opdateret på leveringstidspunkt både dagen før og på dagen, så vi cirka vidste hvornår vi skulle stå klar. Vi er også glade for vores købte produkt, så alt i... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Godt tilbud på kølefryseskab og fair pris på levering og montering. Montering var håbløs, de lykkedes de to montører at trykke baggitter ind og efterlod kølefryseskabet midt på køkkengulvet... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Eventos e entretenimento

Escrito pela empresa

Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjælp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

God pris på vaskemaskinen

God pris på vaskemaskinen, jeg ville have. Levering som aftalt. Maskinen blev efterfølgende sat op i pris, så snup tilbuddet, mens det er der

30 de agosto de 2025

Hej Lise-Lotte

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fik din vaskemaskine til en god pris, og at leveringen gik som aftalt.

Aldrig igen …

Jeg købte en vaskemaskine med levering , installering mv. Deres leverings samarbejdspartner begik en fejl ved installering og det sev/løb med vand i 19 timer inden de kom og fik det rettet. Vi meldte det med det samme og vi havde kontakt både til Bilka og til transportøren men beskeden var at de først kom dagen efter. Så et delvist oversvømmet badeværelse - en stor skramme i væggen i forbindelse med at maskinen blev flyttet og vores gamle støvsuger overlevede ikke … og en masse våde håndklæder der blev brugt til barriere. Og ja en ny vaskemaskine der stod og soppede i vand i 19 timer. Heldigt vi havde en affugter. Bilka har gjort det til mit mellemstående med transportøren - selvom ansvaret ligger hos dem.. kæmpe bøvl. Handler der aldrig igen.

Jvfr svar fra Bilka nedenfor så må jeg desværre korrigere - for jeg ved ikke hvad der menes med at der arbejdes på en hurtig løsning for mig - idet beskeden er at der henvises til egen forsikring og mellemværende med transportøren.. så Bilka/whiteaway påtager sig intet ansvar hvis der sker uheld ml lager og installering - den påfører de køber

22 de setembro de 2025

Hej Malene

Vi beklager selvfølgelig mange gange for de store udfordringer, du har oplevet i forbindelse med leveringen og installeringen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, og vi gør alt for at finde en hurtig løsning til dig.

Dygtige medarbejdere

Dem der leverede og installerede havde virkelig godt styr på det. Da vi alligevel ikke skulle bruge et stik og en drypbakke fik vi bare pengene tilbage med det samme.

23 de setembro de 2025

Kære Henriette,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores leveringsservice. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det er skønt at høre, at du især satte pris på håndteringen af installationen og tilbagebetaling af tilbehør. Din feedback vil blive delt med vores team, da det er en stor motivation for os alle at høre, at vores indsats gør en forskel.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere assistance.
Endnu en gang tak for din anmeldelse!

Klara
BilkaWhiteaway.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, montering og bortskaffelse af gammel opvaskemaskine

17 de setembro de 2025

Kære Cate Thorsgaard,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering, montering og bortskaffelse af din gamle opvaskemaskine.

Tak fordi du valgte os!

Caroline, Whiteaway

Nemt

Nemt. God pris og hurtig levering

18 de setembro de 2025

Kære Brian Larsen,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med nem bestilling, god pris og hurtig levering.

Caroline, Bilka Whiteaway

Alt perfekt

4 de setembro de 2025

Hej Elsebeth

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at alt var helt perfekt.

Bilka.Whiteaway.com

Classificada 1 em 5 estrelas

Defekt hvidevarer - udfordringer med retur

Leveringen tog 1 måned og 5 dage.
Da jeg endelig modtog vinkøleskabet gik der under en uge, så kunne det ikke køle mere - formentlig pga. en fabriksfejl...

Jeg er nu i dialog med Whiteaway & Bilka om at tage vinkøleskabet retur og få refundere beløbet.
Pt. er det dog ikke lykkedes...
----------------------------------
Status pr. 30./9.2025 (14 dage senere).

Teknikker har været forbi og konstateret, at vinkøleskabet er i stykker.
Jeg har rettet henvendelse til kundeservice 2 gange pr. mail, men stadig intet hørt...

Jeg håber meget, at I (Whiteaway) snart har mulighed for at besvare mine mails. Til jeres info drejer det sig om: ordrenr.: 152089581 samt kundesag: WhiteAway#6523800.

16 de setembro de 2025

Hej Nikolaj

Vi kan desværre ikke finde din sag uden et referencenummer, så vi hører meget gerne fra dig på info@whiteaway.dk. Hvis der allerede er truffet en afgørelse i sagen, betragter vi den som afsluttet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Da jeg i forvejen vidste at det ville være…100% positiv service.

Da jeg i forvejen vidste at det ville være i top.

8 de setembro de 2025

Hej Ole

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse.

God aften.

Emilie
Bilka.whiteaway.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Ved bestillingen af Amerikaner køleskabet var jeg ikke opmærksom på at det var med vandtank.
Bliver ringet op om jeg var klar over det, det var jeg ikke.
Bliver tilbudt en anden vare med automatisk vandopfyldning til samme pris.

Hej Torben

Det er dejligt at høre, at du oplevede en god service og fik en løsning, der passede til dine behov.

Classificada 5 em 5 estrelas

På udkig efter amerikaner køleskab…

På udkig efter amerikaner køleskab fandt gorenje til den bedste pris. Hurtigt levering bare super

Hej Alan

Vi er glade for at høre, at du fandt dit nye køleskab til en god pris, og at leveringen gik hurtigt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har ikke fået emhætten monteret endnu

Har ikke fået emhætten monteret endnu, men glæder mig til kun 59db ved højeste trin😁

5 de setembro de 2025

Hej Michael

Vi håber, at du bliver rigtig glad for din nye støvsvage emhætte, når den er monteret.

Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice i forbindelse med spørgsmål til produkt. Hurtig levering, mindre end 24 timer fra bestilling 🚀🙂

Hej Palle

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både kundeservice og den hurtige levering.

Nem at bestille

Nem at bestille, kom til tiden. tak for det.

Hej Carsten

Vi er glade for at høre, at bestillingen var nem, og at leveringen kom som aftalt.

Hurtig levering.

Hurtig levering.

Hej M Bjørnmose

Det er dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Modtager mit køleskab pakker det ud og…

Modtager mit køleskab pakker det ud og se der er en dyb skap bule/hak i lågen. Hele turen igennem reklamationer / skades anmeldelser er bare så bøvlet og ta lang tide 30 aug til nu uden køleskab mangler en låge. Meget mærkeligt er der et rødt mærke på stregkoden på lågen som om man ved denne låge ikke er ok på den anden side låge er stregkode fin ta bare for lang tid mangler info om hvor nå de kommer og sæt ny låge i. Dårlig service

30 de agosto de 2025

Hej Allan

Vi beklager meget de udfordringer, du har oplevet i forbindelse med reklamationen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, og vi håber, at der snart kommer en god løsning på sagen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik mine tunge ting bragt lige til…

Jeg fik vaskemaskine bragt lige til hoveddøren

29 de agosto de 2025

Hej Christin

Mange tak for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at leveringen af din vaskemaskine gik, som den skulle.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig leveringsservice og især…

Dårlig leveringsservice og især problematisk hvis de skal afhente pga. fortrydelse.
Køb aldrig den vej igennem.

5 de setembro de 2025

Hej Nicole

Mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med leveringen og fortrydelsen.

Vi tager din feedback med videre, så vi kan forbedre os fremover.

Håndværker svigt

Jeg købte og betalte for at udskifte den gamle vaskemaskine, men de af Blika valgte håndværkere var delstater som ikke kunne rykke den gamle maskine ud men forlangte at jeg rekvirerede en tømrer. På den måde blev det hele væsentlig dyrere og varede en uge længere. ØV.

21 de agosto de 2025

Hej Jens

Vi er kede af at høre, at udskiftningen af vaskemaskinen ikke gik som forventet, og at det gav ekstra besvær for dig.

Vi beklager forløbet og tager din feedback med videre.

Bilka.Whiteaway.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais