Betrouwbaar bedrijf. Na bestellen word je goed op de hoogte gehouden van de status, keurig geleverd, betrouwbaar bedrijf. De mest is poeder achtig, korrels strooien handiger, maar het gaat om het... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zeer duidelijke uitleg op de site Levering volgens afspraak Moet wel nog ervaren hoe het bestelde spul heeft gewekt Vind de verzend kosten wel overdreven . Vooral bij kleine hoeveelheden dit is... Ver mais
Ondanks dat DPD niet heeft geleverd, sturen ze het product nogmaals op en tevens reageren ze snel op mail. Goede service!
Informações sobre a empresa
Natuurlijke oplossingen voor (moes)tuin, (zwem)vijver & paard. Complete bodemverbeteraars voor de tuin, moestuin en weide. Natuurlijke producten om de vijver of zwemvijver algenvrij en helder te krijgen en vooral te houden! Uit liefde voor de natuur kiezen we bewust om alleen met eerlijke en de beste producten te werken. Producten die ‘gewoon’ goed zijn, hebben we niet in ons gamma opgenomen. Alle producten die wij produceren of verkopen zijn 100% natuurlijk!
Informações de contacto
Bélgica
- biosolutions.bio
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Tevreden
Vlug geleverd en gemakkelijk te volgen
Vlug geleverd en gemakkelijk te volgen, goede uitleg hoe het product te gebruiken
Goed Produkt
Goed Produkt. Perfecte nakomen van de afspraak met duidelijke correcte berichtgeving. Bedankt aan het Biosolutions-team.
Mijn bestelling werd maar deels…
Mijn bestelling werd maar deels geleverd. 3 x 3kg i.p.v. 3 x 5kg. Ik mailde mijn teleurstelling. Foutje van de magazijnier. Gelukkig werd er 6kg nageleverd. Top.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding
Snelle levering, duidelijke website met uitleg van de producten.
Goede communicatie
Goede communicatie, correcte afhandeling van de orders en tot nu toe alleen maar heel beste producten gehad.
Geen 5 sterren omdat er tot 2x toe beschadigde zakken TopSoil bij zaten die waarschijnlijk tijdens transport waren beschadigd.
teleurstelling wegens turf in de biologische potgrond
Ik was teleurgesteld omdat de potgrond veen/turf bevat. Ik had gezocht op turfvrije potgrond en de potgrond van biosolutions stond als één van de eersten in de rij. Op de site is ook nergens duidelijk vermeld dat de grond turf bevat. Dat kon is pas lezen op de verpakking. Ik ben tegen turf in potgrond omdat het behoud van veengebieden cruciaal is voor het behoud van biodiversiteit en voor klimaatbescherming. Ik hoop dat biosolutions daar rekening mee kan houden.
Betrouwbaar bedrijf
Betrouwbaar bedrijf.
Na bestellen word je goed op de hoogte gehouden van de status, keurig geleverd, betrouwbaar bedrijf. De mest is poeder achtig, korrels strooien handiger, maar het gaat om het resultaat. Dat moeten we nog afwachten ( pas net gestrooid), maar alle vertrouwen.
super snelle levering
Betrouwbaar bedrijf
Duidelijke mails.Spullen waren netjes verpakt en binnen 4 dagen geleverd.
Tevreden klant!
Steeds tevreden over de producten, ook met het oogpunt op “natuur en ecologie”.
Eens een bedrijf dat begrijpt of kan uitleggen hoe de natuur werkt en je een positieve vicieuze cirkel bereikt met win-win-situaties. Producten zijn vrij van andere neurotoxische/chemische rommel, waar ik heel blij om ben. Aan te raden voor iedereen ook tuinlandbouwers, misschien als tip ook eens een kijkje bij Louis De Jaeger / Zach Bush nemen ;), die landbouwers mee hebben helpen omzetten tot vruchtbare bodems en geen gebruik meer van pesticiden/herbiciden/glyfosaten/…. (die overigens zeer neurotoxisch zijn en vaak tot tumorcellen, Parkinson en/of andere ziekten/aandoeningen leiden) en hun oogsten laten floreren.
Topservice en uitstekende gazonmix
Zeer tevreden over mijn aankoop bij Bio Solutions. De communicatie was duidelijk en transparant, wat het hele proces aangenaam maakte. De levering van de big bag verliep vlot en volgens afspraak. De gazonmix zelf is van topkwaliteit en geeft een mooi resultaat.
Daarnaast wil ik zeker ook het team van Bio Solutions vermelden: een top team, zeer vriendelijk en behulpzaam. Dat maakt de ervaring helemaal af. Zeker een aanrader!
Het pakket werd snel verzonden
Het pakket werd snel verzonden. We zijn heel tevreden.
vijverproducten zijn heel goed.
Altijd correct en goede producten tegen…
Altijd correct en goede producten tegen een zeer betaalbare prijs. Goede productinformatie en adviezen worden meegeleverd op A4-tjes.
Snel juiste artikel geleverd29
Snelle levering, foutje in de levering werd snel en correct recht gezet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.