Betrouwbaar bedrijf. Na bestellen word je goed op de hoogte gehouden van de status, keurig geleverd, betrouwbaar bedrijf. De mest is poeder achtig, korrels strooien handiger, maar het gaat om het... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zeer tevreden over mijn aankoop bij Bio Solutions. De communicatie was duidelijk en transparant, wat het hele proces aangenaam maakte. De levering van de big bag verliep vlot en volgens afspraak. De... Ver mais
Zeer duidelijke uitleg op de site Levering volgens afspraak Moet wel nog ervaren hoe het bestelde spul heeft gewekt Vind de verzend kosten wel overdreven . Vooral bij kleine hoeveelheden dit is... Ver mais
Ondanks dat DPD niet heeft geleverd, sturen ze het product nogmaals op en tevens reageren ze snel op mail. Goede service!
Informações sobre a empresa
Natuurlijke oplossingen voor (moes)tuin, (zwem)vijver & paard. Complete bodemverbeteraars voor de tuin, moestuin en weide. Natuurlijke producten om de vijver of zwemvijver algenvrij en helder te krijgen en vooral te houden! Uit liefde voor de natuur kiezen we bewust om alleen met eerlijke en de beste producten te werken. Producten die ‘gewoon’ goed zijn, hebben we niet in ons gamma opgenomen. Alle producten die wij produceren of verkopen zijn 100% natuurlijk!
Informações de contacto
Bélgica
- biosolutions.bio
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
5 bollen inde vijver gedaan
5 bollen inde vijver gedaan
Maar dit jaar hebben ze niet gedaan wat we graag wilden 🤨de vijver is nog het zelfde
Erg jammer
Prima service
Levering zoals afgesproken. Er was een zak niet toegekomen en deze werd direct nagestuurd. Prima service.
Echter de zakken gazon meststof zijn zeer zwaar om via standaard koerier te verzenden. Best iets meer bestellen en via pallet laten leveren.
Na al die jaren en alles uitgeprobeerd…
Na al die jaren en alles uitgeprobeerd te hebben eindelijk een klare vijver.
Tijdig geleverd en correct
Tijdig geleverd overeenkomstig bestelling. Helaas was verpakking kapot
Heel tevreden over de producten
Heel tevreden over de producten
Op tijd geleverd.
Op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger.
Duidelijke communicatie.
Duidelijke communicatie.
Goede uitleg over werking en verwachtingen.
Een drietal weken geleden gazonmix…
Een drietal weken geleden gazonmix gestrooid en het gras ziet er nog altijd even miserabel uit; het heeft wel amper geregend.
Heldere vijver
De vijver wordt mooi helder zonder chemische rommel en de vissen en kikkers genieten van het water.
Fijne winkel met snelle levering
Fijne winkel met snelle levering. Ik vind de geperste kokos echt geweldig.
Goed en snel contact bij vragen
Goed en snel contact bij vragen. Ook denken ze daar graag mee als je daar een verzoek neerlegt. Heel fijn voor de snelle reacties op mijn mailtjes.
De producten voldoen aan de verwachting maar slechte koeriers dienst.
De producten voldoen aan de verwachtingen en telefonisch heel vriendelijk. Enige maar belangrijk min puntje is de koerier. A.U.B. voortaan liever DHL of post.nl. Als klant betaal ik liever wat extra dan een slechte koeriers dienst. De huidige koerier naar Nederland is het slechtste wat je maar kan bedenken. Verander aub? Bij voorbaat hartelijk dank.
Correcte service van een goed product (bio vijverballen)v
Ik kon de bestelling voor de bio vijverballen makkelijk terugvinden adhv de gegevens van vorig jaar. Correcte verzending en verpakking. Geen verspilling , daar houden we van. Er was wel een behoorlijke prijsverhoging
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Goede en snelle service
Goede en snelle service
Gevraagde producten werden geleverd op de voorziene datum en tijd
Uitstekende producten
Uitstekende producten, service en levering!!!
Via Biosolutions heb ik mijn vijver vol met draadalg eerst behandeld met Eff. Micro-organismen. Weinig resultaat. Later met Bokashi vijverballen - na enige weken glashelder!
Bio solutions komt afspraken na.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.