Bixias information är tydlig och rak vilket jag uppskattar, när man kontaktar kundtjänst får ett snabbt och tydligt svar inga politiska uttrycks former😊

Jag hade Bixia en väldigt kort tid,inte haft några problem med dem men det ända "problemet " var att när jag skulle säga upp kontraktet så ringde jag först till Bixia men de sa att jag skulle ringa ti... Ver mais
jag är nöjd med era leveranser, nöjd med kundtjänsten mindre nöjd med appen. Förslag att kunna vara ständigt inloggad samt att spotpriserna kommer lite sent. Ibland så hämtar jag dom från mälarene... Ver mais
Smidig och personlig service. Det enda som saknas för att få 5 stjärnor är att man inte kan betala med autogiro från utlandet. Instruktionerna för att sätta upp detta fungerar tyvärr inte. Kanske kan... Ver mais
Välj lokalproducerad el från sol, vind och vatten och stötta lokala producenter. Varmt välkommen till Bixia – vi gör skillnad.
Box 1510, 58115, Linköping, Suécia
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da Bixia
Svarade snabbt fick hjälp Lätt att förstå då hon förklarade allt för mig

Resposta da Bixia
har bara haft mindre än 6 mån. har inte orkat sätta mig in än.

Resposta da Bixia
Vi har haft bixia sedan Maj.Så svårt att skriva något.

Resposta da Bixia
Bra med ett företag som vill ta hand om microproducenter.

Resposta da Bixia
Trevlig kundtjänst och vad dom säger iaf lokalt producerad el

Resposta da Bixia
Jag har ingenting att säga så ni är bäst tycker jag !

Resposta da Bixia
Bixia levererar bra service med klar och tydlig profil

Resposta da Bixia
Hittills har jag inte haft några problem alls. Det har alltid varit smidigt att ha med Bixia att göra vad gäller både avtal och fakturor, etc. Jag är absolut nöjd med priserna också!