BOLIA Opiniões 6170

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse på Bolia Grünerløkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tålmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til å høre alle mine tanker rundt d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig god fagkompetanse i butikken. God service og hjelp til de mange valgene vi må ta. Fikk teste ulike farger, og likte spesielt godt at man fikk låne med hjem litt større fargeprøve. Bra pristilb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk hjelp og oppfølging! Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjøp av to sofaer iløpet av påsken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede me... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Acessórios para móveis
  4. Loja de mobília para sala de estar
  5. Loja de mobília ao ar livre
  6. Loja de sofás

Escrito pela empresa

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.

Escrito pela empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Hei,

Tusen takk for den fine tilbakemelding!

Det gleder oss å høre at du opplevde vår medarbeider som kunnskapsrik og serviceminded. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Classificada 1 em 5 estrelas

Problemet er fraktkostnaden

Problemet er fraktkostnaden. Dere har ofte salg, men på forskjellige ting til forskjellige tider, og da spiser fraktkostnadene opp det man sparer på salget. Hvis dere hadde salg på flere ting samtidig, kunne man sendt mange varer i samme sending.

26 de maio de 2026

Hei,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din.

Vi har løpende kampanjer på ulike produktgrupper gjennom hele året, men det betyr også at det ikke alltid er mulig å få alle varene man ønsker på tilbud samtidig.

Vi setter pris på innspillet ditt og tar det med oss videre.

Ønsker deg en fin dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og dyktige ansatte

God service og dyktige ansatte. Vi fikk flere alternativer på både farger og tekstur på det vi ønsket å handle. Personen som hjalp oss hadde god kunnskap og hjalp oss med gode valg. Veldig fornøyd.

30 de maio de 2026

Hei Wenche,

Så hyggelig å høre at du fikk så god veiledning og service i butikken vår 🛋️ Takk for at du deler erfaringen din.

Ha en fin dag.

Bra oppfølging og service

Bra oppfølging og service, men problem m betaling via min side /lenke

29 de maio de 2026

Hei Heidi,

Tusen takk for tilbakemeldingen din.

Så hyggelig å høre at du fikk god service og oppfølging 😊 Jeg beklager for utfordringene du opplevde med betalingen din.

Hyggelig og serviceinnstilt betjening

Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Trivelig omgivelser med flotte utstillinger i butikken

28 de maio de 2026

Hei Vivi,

Tusen takk for den fine tilbakemelding!

Det gleder oss virkelig å høre at du har hatt en god opplevelse hos oss, og at både betjeningen og utstillingene levde opp til forventningene dine.

Classificada 1 em 5 estrelas

Stay away

Stay away!
Kjøpte Case skoskap på nett, og skulle hente selv på angitt sted. Får etter noen uker sms om at skapet kan hentes. Drar ut til hentested, men der finner de ikke pakken. Kontakter kundeservice på telefon og får beskjed om at vi vil få det levert på døren uten ekstra kostnad så fort de får lokalisert skapet/pakken. Deretter skjer det absolutt ingenting. Ingen videre kontakt fra Bolia, ingen skap blir levert, ingen ny dato for levering. Kun helt taust. Elendig brukeropplevelse. Neste skritt får bli refusjon via kredittkort pga svindel.

15 de maio de 2026
Opinião espontânea

Hei Kine,

Takk for tilbakemeldingen.

Jeg beklager at du ikke har hørt noe. Jeg kan se at min kollega er på saken, og du hører fra henne så snart som mulig.

Topp produkter

Topp produkter. God service

25 de maio de 2026

Hei Odd Joar,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding .

Det setter vi stor pris på å høre og at du deler!

Classificada 3 em 5 estrelas

Super butikkopplevelse og levering! Kvalitet ikke som forventet

Veldig positiv opplevelse i butikk, og ved levering! Sofaen var fin, men stoffet er nok av dårlige kvalitet enn forventet. Det var i tillegg feil på det ene trekket. Kundeservicen ved reklamasjon var ok, men veldig tungvint. Måtte sende ørten bilder. Men Bolia ordner opp, og jeg får tilsendt nytt trekk.

30 de abril de 2026

Hei Tonje,

Tusen takk for tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å høre at du hadde en god opplevelse i butikk og ved levering, og at sofaen ellers falt i smak. Samtidig beklager vi at du opplevde utfordringer med stoffet og at det var feil på det ene trekket.

Vi forstår at reklamasjonsprosessen kan oppleves litt omfattende når det kreves dokumentasjon, men dette er nødvendig for at vi skal kunne vurdere saken korrekt og sikre riktig løsning.

Vi er likevel glade for at dette nå er løst og at du får tilsendt nytt trekk.

Veldig god service

Veldig god service! Og deilig sofa, teppe gir fra seg litt «hår».

13 de maio de 2026

Hei Heidi,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med både servicen og sofaen .

Når det gjelder teppet, er det helt normalt at noen tepper avgir litt fiber i starten, spesielt når de er nye. Dette vil som regel redusere seg over tid ved vanlig bruk.

Det var en rolig og behagelig opplevelse

Det var en rolig og behagelig opplevelse

Hei Petur,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Så bra at du hadde en rolig og behagelig opplevelse i butikken. Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice uten å være…

God kundeservice uten å være påtrengende.

17 de maio de 2026

Hei Gigi,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du opplevde god kundeservice hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

hyggelig betjening

Svært hyggelig og behjelpelig betjening.

13 de maio de 2026

Hei Monica,

Takk for tilbakemeldingen!

Så bra å høre at du fikk hyggelig betjening hos oss og at du deler opplevelsen din.

Topp service

Veldig god service, hjelpsomme ansatte, positiv holdning

17 de maio de 2026

Hei Terje,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det er godt å høre at du opplevde god service og hjelpsomme ansatte. Det betyr mye for oss, at du deler det!

Meget hyggelig betjening

Betjening vi fikk idag var meget behagelig og kompetent

Hei Vidar,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du opplevde betjeningen som både behagelig og kompetent. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Enkelt

Enkelt, oversiktlig og raskt

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det er godt å høre at du opplevde det som enkelt, oversiktlig og raskt. Det betyr mye for oss.

Hyggelig butikk

Hyggelig butikk, god hjelp og hyggelig betjening

9 de maio de 2026

Hei Marit,

Takk for tilbakemeldingen din!

Så hyggelig at du liker butikken og fikk god hjelp! Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din.

Supre råd

Supre råd, veiledning og oppfølging av Rikke på Lillestrøm 😊

14 de maio de 2026

Hei Hans,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du fikk gode råd og veiledning av Rikke. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss, og vi skal sørge for å videreformidle de fine ordene dine!

Veldig fin sofa

Fikk endelig sofaen som jeg bestilte. Den passet perfekt, veldig fornøyd med farge og stoff. Fikk god hjelp i butikken.

6 de maio de 2026
Opinião espontânea

Hei Emil,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at sofaen passet bra, og at du er fornøyd med både farge og stoff. Så hyggelig å høre at du også fikk god hjelp i butikken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dyktige og imøtekommende medarbeidere i…

Dyktige og imøtekommende medarbeidere i butikken i Bergen

12 de maio de 2026

Hei Stig,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at du hadde en god opplevelse med medarbeiderne i butikken vår i Bergen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hyggelig og hjelpsom personal.

Hyggelig og hjelpsom personal.

10 de maio de 2026

Hei Gulay,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så fint å høre at personalet var både hyggelig og hjelpsom. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!

Camilla, BOLIA

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais