Veldig positiv opplevelse i butikk, og ved levering! Sofaen var fin, men stoffet er nok av dårlige kvalitet enn forventet. Det var i tillegg feil på det ene trekket. Kundeservicen ved reklamasjon var... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse på Bolia Grünerløkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tålmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til å høre alle mine tanker rundt d... Ver mais
A empresa respondeu
Veldig god fagkompetanse i butikken. God service og hjelp til de mange valgene vi må ta. Fikk teste ulike farger, og likte spesielt godt at man fikk låne med hjem litt større fargeprøve. Bra pristilb... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk hjelp og oppfølging! Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjøp av to sofaer iløpet av påsken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede me... Ver mais
A empresa respondeu
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.
Escrito pela empresa

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Topp levering. Hyggelig og imøtekommende personal og leveringstjeneste

Resposta da BOLIA
Etter 9 dager er varen ikke ennå sendt. Ingen info om forsinkelser eller hva jeg kan vente meg.

Resposta da BOLIA
Handlet tunge møbler og småting i flere omganger. Jeg er superfornøyd med servicen og leveransene og har aldri hatt noen grunn til å klage. Å handle gjennom Bolia oppleves trygt og kan sterkt anbefales.

Resposta da BOLIA
Personalet var svært hjelpsomme og tidligere kjøp hos Bolia har bevist god kvalitet på sofa og stol.

Resposta da BOLIA
Kjempefin service, oppfølging, veiledning og tålmodighet. Aldri følelse av press på kjøp men bare imøtekommenhet selv om vi brukte særs god tid på kjøpet. Kjempefornøyd.

Resposta da BOLIA
Amazing experience. We were unsure about the product, but the staff provided good help. They understood our requirement and helped in making the decision.

Resposta da BOLIA
Hyggelig betjening og gode muligheter til å tilpasse produktet.

Resposta da BOLIA
Veldig flink kundemedarbeider!! Ga gode råd og god veiledning. Anbefales!

Resposta da BOLIA
Veldig dyktige og hjelpsomme ansatte! God kundeservice.

Resposta da BOLIA
Marius var svært profesjonell og hyggelig. Han bisto oss med hele prosessen, og gjorde opplevelsen veldig bra for oss.

Resposta da BOLIA
Det var stort sett greit med hyggelige folk.
Tull med klarna, funket ikke med 0 rente.
Opplevde lang ventetid på telefon. Anbefaler «ring tilbake» mulighet fra deres side.

Resposta da BOLIA
Lyst og fint showrom . Dyktige, serviceinnstilte og blide ansatte. Noen ganger tok det litt tid til å få hjelp, men det var verdt det.

Resposta da BOLIA
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.