Bookstory Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Leuk boek ( Papa ik wil je verhaal weten) met hoofdstukken als kindertijd en tiener jaren. Maar mist een hoofdstuk studententijd. Een belangrijke en vormende tijd. Dat is jammer.

Classificada 5 em 5 estrelas

My husband and sons are going on a visit to ZA for the first time since moving to NL, almost 4 years ago. I thought that this would be the best gifts to send with. Quick delivery, packaged and ready... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

2 boeken voor vaderdag besteld op zondag. Zouden volgende werkdag verstuurd worden, Op dinsdag nog geen bericht dat ze verstuurd zijn. Klantenservice reageert pas een dag later. Boeken werden uiteinde... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Pas op: extreem hoge retourkosten en dan ook nog eens extra betalen als retour ontvangen is! Mijn dochter bestelde een invulboek voor moederdag, omdat het te laat dreigde te komen haalden we het bi... Ver mais

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

290 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 51% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

250 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Op donderdag 7 mei een boek besteld(voor 23:59 besteld morgen in huis). Tot op de dag van vandaag niks gekregen... nu zie ik als ik op hun site inlog dat ze er een pre order van hebben gemaakt en hij pas naar verwachting op 21 mei verzonden gaat worden.. Ik zou hier niet bestellen, lekker ergens anders bestellen stelletje kwakzalvers

7 de maio de 2026

Resposta da Bookstory

Wat vervelend om te horen dat je bestelling nog niet is ontvangen en dat dit voor frustratie heeft gezorgd. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is.

Tijdens het bestellen waren er verschillende leveropties beschikbaar, waaronder een pre-order optie. Bij bestellingen met een pre-order worden producten inderdaad op een latere datum verzonden, afhankelijk van de verwachte voorraadlevering.

We begrijpen dat dit verwarrend of anders kan zijn overgekomen dan verwacht. Onze excuses voor het ongemak. Mocht je vragen hebben over de status van je bestelling, dan kijken we graag met je mee via info@bookstory.nl

Heb niks ontvangen

Heb niks ontvangen! Erg jammer!

Resposta da Bookstory

Hi Chanine, wat vervelend om te horen! We hebben even gekeken en zien dat je bestelling volgens de bezorgdienst op 2 mei is geleverd. Zou je voor de zekerheid je brievenbus, buren of eventuele afleverlocatie nog willen controleren? Als je het alsnog niet hebt ontvangen, lossen we het natuurlijk graag samen met je op 😊

Geleverd met inpakpapier 🎁

Er zat inpakpapier bij waardoor je er gewoon het boekje in kon schuiven en dichtplakken!
Enige kleine puntje van kritiek, ik had 2 boeken besteld en voor eentje van de 2 was het net iets te klein waardoor het scheurde… Maar zelfs met het kleine scheurtje zag het er beter uit als mijn inpakpakskills, dus zeker de 5 sterren waard 😊

Resposta da Bookstory

Fijn dat het inpakpapier handig was! We vinden het spijtig dat een van de boeken net niet paste. Bedankt voor de feedback en de 5 sterren.

Op 20 april meerdere boeken besteld

Op 20 april meerdere boeken besteld; meerdere malen gemaild, 1x antwoord gehad op 30 april met de garantie dat ik mijn bestelling tijdig zou hebben voor Moederdag. Tot op heden nog niets ontvangen! Niet eens verder dan ‘bevestigd’. Dagelijks mail en spam bekeken maar geen respons.

12 de maio de 2026

Resposta da Bookstory

Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling van 20 april nog niet is aangekomen, ondanks de belofte dat deze voor Moederdag bezorgd zou worden. We waarderen uw feedback en zullen onderzoeken wat er mis is gegaan. We betreuren het ongemak ten zeerste.

Prachtige boeken!

Vlotte manier om te bestellen, snelle levering en vooral: mooie boekjes waar je veel in kwijt kan! Ik ben benieuwd om de boeken ooit terug te krijgen van mijn ouders, gevuld met elk hun verhaal, om te kunnen koesteren in een prachtig boek!

Resposta da Bookstory

Wat fijn dat het bestellen vlot verliep en de levering snel was! We zijn blij te horen dat de boekjes mooi zijn en veel ruimte bieden om verhalen in kwijt te kunnen. We hopen dat u de boeken gevuld met verhalen zult koesteren. Dank voor uw feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel tevreden met het boek

Heel tevreden met het boek. Het duurde wel lang met de levering maar overall tevreden.

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Bookstory

Fijn om te horen dat je tevreden bent met het boek! We betreuren het dat de levering langer duurde dan verwacht. Bedankt voor je feedback en je geduld.

Snel binnen

Snel binnen. Netjes afgeleverd.

Resposta da Bookstory

Fijn om te horen dat de bezorging snel en correct is verlopen. We waarderen uw feedback enorm!

Bestelling ging prima!

Resposta da Bookstory

Bedankt voor je leuke review. Wat fijn om te horen dat alles rondom je bestelling goed is verlopen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Netjes verpakt en heel leuk cadeau om…

Netjes verpakt en heel leuk cadeau om te geven! Mijn moeder was er erg blij mee.

Resposta da Bookstory

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat het cadeau netjes verpakt was en zo goed in de smaak viel. Geweldig dat je moeder er erg blij mee was.

Top cadeau

Snelle verzending, superleuk persoonlijk cadeau mijn moeder was er superblij mee! Perfect voor moederdag

11 de maio de 2026

Resposta da Bookstory

Bedankt voor je mooie review. Wat geweldig om te horen dat je moeder er superblij mee was en dat het cadeau perfect was voor Moederdag. Daar doen wij het voor.

Fijn dat je ook tevreden bent over de snelle verzending en het persoonlijke karakter van het cadeau.

Goed en snel geleverd netjes ingepakt

Goed en snel geleverd netjes ingepakt

Resposta da Bookstory

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je bestelling goed en snel is geleverd en netjes was ingepakt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Keurig op tijd en netjes verpakt

Keurig op tijd en netjes verpakt door de brievenbus bezorgd.
Mamma was er erg blij mee en vond het een heel bijzonder cadeau.

Resposta da Bookstory

Bedankt voor je mooie review. Wat leuk om te horen dat het cadeau netjes op tijd is bezorgd en dat je moeder er zo blij mee was. Geweldig dat zij het als een bijzonder cadeau heeft ervaren. Daar doen wij het voor.

We hopen dat zij nog lang van het boek zal genieten.

Classificada 2 em 5 estrelas

Verpakking Paste niet.

Verpakking Paste niet.

Resposta da Bookstory

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de verpakking niet in orde was. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen meegeven.

Als je ons een e-mail stuurt via met een korte uitleg en eventueel een foto, dan kijken we graag met je mee om dit netjes op te lossen.

1 ster is al teveel

1 ster is al teveel. Dit zijn oplichters. Ruim op tijd besteld voor moederdag en nog steeds geen pakket. Ze reageren nergens op als ik vraag waar het pakket blijft. Je kan alleen mailen, want als een stel bitches durven ze het niet om klanten telefonisch te woord te staan. Waardeloos bedrijf. Ik wil mijn geld terug.

11 de maio de 2026

Resposta da Bookstory

Wat vervelend om te horen dat je bestelling nog niet is aangekomen. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker omdat je ruim op tijd voor Moederdag hebt besteld.

De afgelopen periode hebben wij helaas te maken gehad met enige vertragingen buiten onze invloed om. Daarnaast hebben wij veel berichten van klanten ontvangen, waardoor het mogelijk is dat jouw bericht per ongeluk over het hoofd is gezien. Onze excuses hiervoor.

Wil je ons nogmaals een e-mail sturen via ? Dan kijken we graag met je mee naar een gepaste oplossing.

Super leuke boeken

Super leuke boeken! Aan mijn schoonouders gegeven en die waren er erg blij mee! Zelf heb ik er één gekregen van mijn kinderen voor moederdag! Dankjewel, groetjes Kim

Resposta da Bookstory

Bedankt voor je leuke review. Wat bijzonder om te horen dat je schoonouders zo blij waren met hun boeken en dat je zelf ook een exemplaar cadeau hebt gekregen voor Moederdag. Daar worden wij ontzettend blij van.

Heel veel leesplezier gewenst en bedankt voor je vertrouwen in BookStory.

Classificada 5 em 5 estrelas

Direct antwoord bij een vraag en het is een mooi boek met goede kwaliteit

Resposta da Bookstory

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je snel antwoord hebt gekregen op je vraag en tevreden bent over de kwaliteit van het boek. Daar doen wij ons best voor.

Veel leesplezier gewenst en bedankt voor je vertrouwen in BookStory.

Resposta da Bookstory

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met de boeken en dat je goed bent geholpen. Daar doen wij het voor.

Veel plezier gewenst met het boek en bedankt voor je vertrouwen in BookStory.

Classificada 1 em 5 estrelas

ik heb nooit mijn bestelling gehad

ik heb nooit mijn bestelling gehad. heb een mailtje gestuurd na 4 werkdagen en kreeg een mailtje dat het iets later kwam door drukte, maar dat het voor moederdag bezorgd zou worden. dat mailtje is nu ook alweer een week geleden. het is nu moederdag en ik heb geen cadeautje. 1 a 3 werkdagen mijn reet.

Resposta da Bookstory

Wat vervelend om te horen dat je bestelling nog niet is aangekomen, zeker omdat het bedoeld was als cadeau voor Moederdag. We begrijpen heel goed dat dit erg teleurstellend is.

De afgelopen periode hebben wij helaas te maken gehad met vertragingen bij de levering waar wij zelf geen invloed op hadden. Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling die hierdoor is ontstaan.

Mocht het probleem nog niet zijn opgelost, dan mag je altijd opnieuw contact opnemen via info@bookstory.nl Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing.

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Resposta da Bookstory

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en de snelle levering. Daar doen wij elke dag ons best voor.

Bedankt voor je vertrouwen in BookStory en veel plezier gewenst met je bestelling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en mooi ingepakt als…

Snelle levering en mooi ingepakt als cadeau voor moederdag

7 de maio de 2026

Resposta da Bookstory

Bedankt voor je leuke review. Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en mooi was ingepakt als cadeau voor Moederdag. Geweldig dat we hieraan hebben kunnen bijdragen.