Leuk boek ( Papa ik wil je verhaal weten) met hoofdstukken als kindertijd en tiener jaren. Maar mist een hoofdstuk studententijd. Een belangrijke en vormende tijd. Dat is jammer.
Leia as opiniões dos outros
My husband and sons are going on a visit to ZA for the first time since moving to NL, almost 4 years ago. I thought that this would be the best gifts to send with. Quick delivery, packaged and ready... Ver mais
2 boeken voor vaderdag besteld op zondag. Zouden volgende werkdag verstuurd worden, Op dinsdag nog geen bericht dat ze verstuurd zijn. Klantenservice reageert pas een dag later. Boeken werden uiteinde... Ver mais
Pas op: extreem hoge retourkosten en dan ook nog eens extra betalen als retour ontvangen is! Mijn dochter bestelde een invulboek voor moederdag, omdat het te laat dreigde te komen haalden we het bi... Ver mais
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 51% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Op donderdag 7 mei een boek besteld(voor 23:59 besteld morgen in huis). Tot op de dag van vandaag niks gekregen... nu zie ik als ik op hun site inlog dat ze er een pre order van hebben gemaakt en hij pas naar verwachting op 21 mei verzonden gaat worden.. Ik zou hier niet bestellen, lekker ergens anders bestellen stelletje kwakzalvers

Geleverd met inpakpapier 🎁
Er zat inpakpapier bij waardoor je er gewoon het boekje in kon schuiven en dichtplakken!
Enige kleine puntje van kritiek, ik had 2 boeken besteld en voor eentje van de 2 was het net iets te klein waardoor het scheurde… Maar zelfs met het kleine scheurtje zag het er beter uit als mijn inpakpakskills, dus zeker de 5 sterren waard 😊

Op 20 april meerdere boeken besteld
Op 20 april meerdere boeken besteld; meerdere malen gemaild, 1x antwoord gehad op 30 april met de garantie dat ik mijn bestelling tijdig zou hebben voor Moederdag. Tot op heden nog niets ontvangen! Niet eens verder dan ‘bevestigd’. Dagelijks mail en spam bekeken maar geen respons.

Prachtige boeken!
Vlotte manier om te bestellen, snelle levering en vooral: mooie boekjes waar je veel in kwijt kan! Ik ben benieuwd om de boeken ooit terug te krijgen van mijn ouders, gevuld met elk hun verhaal, om te kunnen koesteren in een prachtig boek!

Resposta da Bookstory
Heel tevreden met het boek
Heel tevreden met het boek. Het duurde wel lang met de levering maar overall tevreden.

Resposta da Bookstory
Netjes verpakt en heel leuk cadeau om…
Netjes verpakt en heel leuk cadeau om te geven! Mijn moeder was er erg blij mee.

Top cadeau
Snelle verzending, superleuk persoonlijk cadeau mijn moeder was er superblij mee! Perfect voor moederdag

Resposta da Bookstory
Keurig op tijd en netjes verpakt
Keurig op tijd en netjes verpakt door de brievenbus bezorgd.
Mamma was er erg blij mee en vond het een heel bijzonder cadeau.

1 ster is al teveel
1 ster is al teveel. Dit zijn oplichters. Ruim op tijd besteld voor moederdag en nog steeds geen pakket. Ze reageren nergens op als ik vraag waar het pakket blijft. Je kan alleen mailen, want als een stel bitches durven ze het niet om klanten telefonisch te woord te staan. Waardeloos bedrijf. Ik wil mijn geld terug.

Super leuke boeken
Super leuke boeken! Aan mijn schoonouders gegeven en die waren er erg blij mee! Zelf heb ik er één gekregen van mijn kinderen voor moederdag! Dankjewel, groetjes Kim

Resposta da Bookstory
Direct antwoord bij een vraag en het is een mooi boek met goede kwaliteit

Resposta da Bookstory
ik heb nooit mijn bestelling gehad
ik heb nooit mijn bestelling gehad. heb een mailtje gestuurd na 4 werkdagen en kreeg een mailtje dat het iets later kwam door drukte, maar dat het voor moederdag bezorgd zou worden. dat mailtje is nu ook alweer een week geleden. het is nu moederdag en ik heb geen cadeautje. 1 a 3 werkdagen mijn reet.

Resposta da Bookstory
Snelle levering en mooi ingepakt als…
Snelle levering en mooi ingepakt als cadeau voor moederdag