Telefonisch niet bereikbaar. Product wat ik besteld had hadden ze niet, dus ik geef aan mn order dan te willen annuleren. Vervolgens krijg ik een mail met dat het product morgen bij hun geleverd w... Ver mais
Producten besteld via bol.com bij deze aanbieder. Via bol.com indicatie en dergelijke gekregen, twee dagen levertijd. Na een week maar contact opgenomen om duidelijkheid te krijgen. Dit eerst via bol.... Ver mais
hele vriendelijke klantenservice, Kelly heeft mij goed geholpen. Kreeg geen mail van de bestelling in mijn box, even gebeld 5 minuten later was het opgelost.
1. Afleveradres omgewisseld met facturatieadres. 2. Afmetingen waren niet juist met specificaties website.( jammer maar ik hou de set toch). 3. Dag later geleverd dan beloofd. 4. Gelogen dat he... Ver mais
Bouwbink komt de nieuwe generatie bouwvakkers en fanatieke klussers tegemoet. In deze drukke tijd moet je niet je je kostbare klustijd willen verspillen met tripjes naar de bouwmarkt of vakhandel. Je wilt gewoon altijd en overal snel én eenvoudig online bestellen. Je geen zorgen maken over de prijs. Je kiest standaard voor kwaliteit. En je wilt gemakkelijk kunnen vinden wat je nodig hebt.
Thermiekstraat, 3, 6361 HB, Nuth, Holanda
It is about 4 days ive sent an email but you didn’t respond. You sent a wrong product for me i want to return it but it seems i have to pay the post cost my self!! Why it should be like this ?? The problem you made i have to pay for it !!??

Resposta da Bouwbink.nl
Veel specifieke producten te leveren, snelle levering!

Resposta da Bouwbink.nl
Op tijd geleverd, zorgvuldig verpakt. Bij een fout in de levering werd dit snel en zonder kosten hersteld. En excuses voor de fout. Prima service.

Resposta da Bouwbink.nl
Goede service, bij minder voorraad dan besteld werd er direct een goede oplossing geboden.

Resposta da Bouwbink.nl
Jammer dat je iedere keer verzendkosten moet betalen, dat zou bij een bepaald aankoopbedrag toch gratis moeten zijn. Verder wel snel en volgens afspraak geleverd.

Resposta da Bouwbink.nl
Product besteld, was binnen de gestelde levertermijn op afhaallocatie en kreeg netjes telefoon toen ik het kon komen ophalen! Zowel telefonisch al op locatie super geholpen.
Chapeau!

Resposta da Bouwbink.nl
Een levering in 2 delen, 1 deel kwam een week na het andere. Het werk was al gedaan.

Goede prijs en service.
Geen onverwachte verzendkosten en oneindige e-mails.

Resposta da Bouwbink.nl
Snelle levering, netjes verpakt. Nog 2 potloden en een kortingsbon gekregen voor de volgende aankoop. Prima! Wou dat ze dit allemaal deden!

Resposta da Bouwbink.nl
Snelle levering en heel beschikbaar voor vragen!

Resposta da Bouwbink.nl
Ordered on this shop as it was promised on their website that the next day it is gonna be shipped. So i ordered on wednesday 12 of May. I didnt expect it to be shipped next day as it was a national holiday but did expect that on friday they will ship it. Friday morning comes i call them to make sure its gonna be send out, they promise me it will be done and on saturday I will receive it. 16:20 friday i check my emails and i still didnt get a tracking number so I call them again to check when its gonna be shipped, now they tell me its gonna be shipped on monday and I will receive it on tuesday.
If i would have known that they are lying about their delivery timelines i would not have wasted my time with this company.
Edit: received my order on tuesday at 14:30. If the website would not give empty promises and state more implicitly that the delivery would be affected by 2 days if there is a holiday the rating would be different

Resposta da Bouwbink.nl
Alle materialen netjes en binnen 24 uur geleverd. Aanrader!

Resposta da Bouwbink.nl
Materialen netjes en op tijd geleverd
Prima zaak.

Ik heb binnendeuren besteld:
Volgens hun website stonden deze aangeschreven met '50 in voorraad'.
Alsook "Vandaag besteld, volgende werkdag in huis."
Ik kon wel begrijpen dat ze niet meteen de volgende dag aan mijn deur zouden staan, aangezien ik in België woon... Maar goed, kreeg ik een mail toegezonden dat de levering gepland stond in week 5 omdat de deuren niet voorradig waren...
"Nochtans op de website vermeld 50 in voorraad" Ja, dat is fout in het systeem! (Dat was natuurlijk wel voor mij doorslaggevend om ze bij hen te bestellen, omdat ik op dat moment technisch werkloos was en wat klussen in huis kon afwerken!)
"Bij de bestelling voor binnendeuren zou ook gestaan hebben dat de levering op afspraak gebeurt... daar heb ik dan zeker over gekeken, maar goed, oké, op afspraak dan... week 5"
In week 5 krijg ik een mail dat de levering verplaatst werd naar 15/02. 3uur later, een verbeterde versie met 15/03!!!
Op 01/03 opnieuw een mail met vermelding dat de leverancier vertraging heeft opgelopen met dat type deur... nieuwe datum 22/03!
Op 22/03 niets van nieuws ontvangen dat de levering zou doorgaan (nochtans op afspraak, dus ik bel)
De levering zou inderdaad doorgaan, maar ze gingen me laten weten wanneer. (ik werk overdag, dus kan niet zomaar verlof vragen of iemand optrommelen - ouders wonen half uur van mij vandaan)
Op donderdag 25/03 krijg ik telefoon dat ze op vrijdag 26/03 geleverd zouden worden!!! Hoe in godsnaam kan ik dan nog wat regelen!
Mijn ouders hadden ook al wat anders te doen...
Er werd wel vermeld dat de leverancier een uur tot half uur op voorhand mij ging verwittigen, zodat ik toch nog mijn vader kon laten komen.
Ik krijg telefoon van de leverancier... ik sta voor uw deur!!!
Na alle miscommunicatie, kon dit er ook nog wel bij zeker? Bleek dat mijn bestelling gewoon aan mijn deur werd afgezet!? Zonder meer! Ik heb nog contact gehad met de verantwoordelijke van de leverancier die me dan zei dat zij contact hadden gehad met Bouwbink dat ze het mochten afzetten voor mijn deur.
Echt waar... mijn vader in alle haasten naar mij thuis, al een geluk dat ik er geen boete bovenop heb gekregen!
Maar intussen misschien wat verstand gekregen, de deuren staan niet meer op hun website...
Ik bestel niet meer via Bouwbink!

Resposta da Bouwbink.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.