Brothers Sverige Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag beställde en vara som jag skulle hämta i närmsta butik. Jag skulle få avisering när varan anlänt butik. Jag fick ingen avisering, istället fick jag titta på "följ din order". När jag skulle hämta... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Bra varor men när den inte fanns hemma skickade de ett liknande alternativ utan att bekräfta med mig först. Onödig vända till ombud för de första varorna och sedan krånglig retur när jag skulle byta s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag brukar handla på brothers på Marieberg, Örebro. Det finns alltid något där, men inte dom här byxorna, Brukar köpa saker som inte finns via butiken på plats (så dom får köpet) på deras dator.

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda masculina
  2. também em
  3. Loja de moda feminina
  4. Loja de moda infantil
  5. Loja de roupa
  6. Loja de roupas vintage

Fri leverans vid köp över 599 kr. 365 dagars returrätt. Snabb Leverans. Returnera i alla våra butiker. Fri retur på alla köp

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

214 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

200 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Strumporna saknade resår

Strumporna saknade resår. Det var en besvikelse. T-shirten var helt ok.

24 de setembro de 2026

Tack för din recension.

Vi beklagar att kvaliteten inte levde upp till dina förväntningar.

Du är självklart varmt välkommen att returnera strumporna – returen är kostnadsfri.

Classificada 1 em 5 estrelas

En fläck på ryggen av min skjorta fanns…

En fläck på ryggen av min skjorta fanns när jag packade upp.

3 de outubro de 2026

Tack för din recension.
Vi beklagar verkligen felet på den vara du mottagit.

Vår kundservice har kontaktat dig och hjälper dig vidare med ärendet.

Snabbt och smidigt!

20 de setembro de 2026

Resposta da Brothers Sverige

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vi är glada att höra att du upplevde din beställning som snabb och smidig. Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart!

Classificada 3 em 5 estrelas

För stora och när jag skall byta i…

För stora och när jag skall byta i butik finns inte samma byxa där och så får jag beställa nya och då finns inte erbjudandet som jag nappade på kvar.

18 de setembro de 2026

Tack för din recension!

Vi beklagar att bytet inte blev så smidigt som du hade förväntat dig.

Vår kundservice kommer att kontakta dig för att hitta en lösning, så att du kan köpa byxorna i rätt storlek till samma pris som vid ditt ursprungliga köp.

Jättenöjd

Jättenöjd, väldigt sköna.

17 de setembro de 2026

Resposta da Brothers Sverige

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är jättenöjd och att plaggen känns så sköna. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att få välkomna dig tillbaka snart!

Bra pris

Bra pris
Bra kvalitet
Är väldigt nöjd ☺️

13 de setembro de 2026

Resposta da Brothers Sverige

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är så nöjd med både priset, kvaliteten och den snabba leveransen. Det betyder mycket för oss! Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart. ☺️

Jättenöjd!!

Jättenöjd!!! :-)

13 de setembro de 2026

Resposta da Brothers Sverige

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är jättenöjd! Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att få välkomna dig tillbaka snart. 🙌

Mycket bra jacka

Mycket nöjd

11 de setembro de 2026

Resposta da Brothers Sverige

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är mycket nöjd med jackan. Vi hoppas att du får mycket glädje av den!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och lätt att hämta upp…

Snabb leverans och lätt att hämta upp paketet.

10 de setembro de 2026

Resposta da Brothers Sverige

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade den snabba leveransen och att det var smidigt att hämta ut ditt paket. Vi hoppas att du blir lika nöjd med dina framtida köp hos oss!

Snabb leverans & trevlig kundtjänst

Snabb leverans & trevlig kundtjänst. Bra kvalitet på de kläder vi köpte.

Resposta da Brothers Sverige

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Det gläder oss att höra att du uppskattade den snabba leveransen, vår kundtjänst och kvaliteten på kläderna. Vi hoppas att du får mycket glädje av dina nya plagg och ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Makalöst bra!

Ojojoj, härlig köpupplevelse!

7 de setembro de 2026

Resposta da Brothers Sverige

Tusen tack för den fantastiska recensionen! 🤩 Så härligt att höra att du hade en riktigt bra köpupplevelse hos oss. Det uppskattar vi verkligen! Varmt välkommen tillbaka! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Allt gick smidigt och bra

Allt gick smidigt och bra. Fin kvalité på kläderna. Jag är jättenöjd!

4 de setembro de 2026

Resposta da Brothers Sverige

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att du är så nöjd med kvaliteten på kläderna. Det gläder oss verkligen! Vi hoppas att du får mycket glädje av dina nya plagg och varmt välkommen tillbaka. 🌟

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var lätt att beställa

Det var lätt att beställa, och det gick väldigt snabbt att få mina varor. Helnöjd med köpet. Lite synd var det att plaggen kom i olika paket så jag fick hämta dem i omgångar då jag inte va uppmärksam i smset. Tack ändå.

Resposta da Brothers Sverige

Tack så mycket för din fina recension! 🌟 Vi är glada att höra att du tyckte att det var enkelt att beställa och att leveransen gick snabbt.

Vi beklagar att dina varor skickades i olika paket och att det innebar att du behövde hämta dem vid olika tillfällen. Vi tar med oss din feedback och hoppas att du blir lika nöjd med dina kommande köp hos oss.

Tack för att du valde att handla hos oss! 😊

Snabbt och smidigt

Mycket snabb och smidig hantering av retur av en produkt som inte motsvarade förväntningarna.

Resposta da Brothers Sverige

Tack så mycket för din recension! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde returhanteringen som snabb och smidig, även om produkten inte riktigt motsvarade dina förväntningar. Vi hoppas att du hittar något annat hos oss som passar dig bättre nästa gång. Varmt välkommen tillbaka!

Allt jag beställde kom.

Allt jag beställde kom.
Mycket snabb leverans.
Hög kvalitet på produkterna.

29 de agosto de 2026

Resposta da Brothers Sverige

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vi är glada att höra att allt kom fram som det skulle, att leveransen var snabb och att du är nöjd med kvaliteten på produkterna. Det uppskattar vi verkligen! Varmt välkommen tillbaka! 🌟

Snabb och bra service

Snabb och bra service

5 de setembro de 2026

Resposta da Brothers Sverige

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vår snabba och bra service. Vi hoppas att du blir lika nöjd nästa gång du handlar hos oss! Varmt välkommen tillbaka. 🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkel utcheckning och snabb leverans

Enkel utcheckning och snabb leverans. Tydlig information om produkten och anpassning till storleken.

5 de setembro de 2026

Resposta da Brothers Sverige

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade den enkla utcheckningen, snabba leveransen och den tydliga produktinformationen. Härligt att storleksinformationen också hjälpte dig att hitta rätt! Vi hoppas att du får mycket glädje av ditt köp och varmt välkommen tillbaka. 🌟

Classificada 1 em 5 estrelas

Ett scam-företag

Ett scam-företag
Jag ska hämta min beställning från paketbox, då är bara 2 av de 6 beställda varorna levererade
Kontaktar deras kundtjänst som förklarar att varorna skickas i fler omgångar (!!) Av oklar anledning
Därefter påstår de att jag visst REDAN hade fått resten av varorna, fast de har aldrig ens levereras eller ens fått någon info om någon leverans
Under all kritik, avsiktligt krångligt och försöker luras med att hitta på att varorna har levererats.
Kommer anmäla till konsumentverket om de inte återbetalar.

14 de setembro de 2026
Opinião espontânea

Tack för din recension.

Vi beklagar att informationen kring leveranserna inte varit tydlig.

Precis som många andra e-handlare har vi flera lagerlokationer, vilket innebär att en beställning kan skickas i flera paket.

Ärendet är nu löst av vår kundservice, som har återbetalat beloppet för de varor som inte mottagits.

Vi hoppas att detta är till din belåtenhet.