Jag beställde en vara som jag skulle hämta i närmsta butik. Jag skulle få avisering när varan anlänt butik. Jag fick ingen avisering, istället fick jag titta på "följ din order". När jag skulle hämta... Ver mais
Bra varor men när den inte fanns hemma skickade de ett liknande alternativ utan att bekräfta med mig först. Onödig vända till ombud för de första varorna och sedan krånglig retur när jag skulle byta s... Ver mais
Jag brukar handla på brothers på Marieberg, Örebro. Det finns alltid något där, men inte dom här byxorna, Brukar köpa saker som inte finns via butiken på plats (så dom får köpet) på deras dator.
Fri leverans vid köp över 599 kr. 365 dagars returrätt. Snabb Leverans. Returnera i alla våra butiker. Fri retur på alla köp
Gøteborgvej 15-17, 9200, Aalborg SV, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Strumporna saknade resår. Det var en besvikelse. T-shirten var helt ok.

Resposta da Brothers Sverige
En fläck på ryggen av min skjorta fanns när jag packade upp.

Resposta da Brothers Sverige
Smidigt och när man vet storlek så funkar det perfekt.
För stora och när jag skall byta i butik finns inte samma byxa där och så får jag beställa nya och då finns inte erbjudandet som jag nappade på kvar.

Resposta da Brothers Sverige
Snabb leverans och lätt att hämta upp paketet.

Resposta da Brothers Sverige
Snabb leverans & trevlig kundtjänst. Bra kvalitet på de kläder vi köpte.

Resposta da Brothers Sverige
Allt gick smidigt och bra. Fin kvalité på kläderna. Jag är jättenöjd!

Resposta da Brothers Sverige
Det var lätt att beställa, och det gick väldigt snabbt att få mina varor. Helnöjd med köpet. Lite synd var det att plaggen kom i olika paket så jag fick hämta dem i omgångar då jag inte va uppmärksam i smset. Tack ändå.

Resposta da Brothers Sverige
Mycket snabb och smidig hantering av retur av en produkt som inte motsvarade förväntningarna.

Allt jag beställde kom.
Mycket snabb leverans.
Hög kvalitet på produkterna.

Resposta da Brothers Sverige
Enkel utcheckning och snabb leverans. Tydlig information om produkten och anpassning till storleken.

Ett scam-företag
Jag ska hämta min beställning från paketbox, då är bara 2 av de 6 beställda varorna levererade
Kontaktar deras kundtjänst som förklarar att varorna skickas i fler omgångar (!!) Av oklar anledning
Därefter påstår de att jag visst REDAN hade fått resten av varorna, fast de har aldrig ens levereras eller ens fått någon info om någon leverans
Under all kritik, avsiktligt krångligt och försöker luras med att hitta på att varorna har levererats.
Kommer anmäla till konsumentverket om de inte återbetalar.