Brothers Sverige Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var lätt att beställa, och det gick väldigt snabbt att få mina varor. Helnöjd med köpet. Lite synd var det att plaggen kom i olika paket så jag fick hämta dem i omgångar då jag inte va uppmärksam... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag beställde en vara som jag skulle hämta i närmsta butik. Jag skulle få avisering när varan anlänt butik. Jag fick ingen avisering, istället fick jag titta på "följ din order". När jag skulle hämta... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Bra varor men när den inte fanns hemma skickade de ett liknande alternativ utan att bekräfta med mig först. Onödig vända till ombud för de första varorna och sedan krånglig retur när jag skulle byta s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag brukar handla på brothers på Marieberg, Örebro. Det finns alltid något där, men inte dom här byxorna, Brukar köpa saker som inte finns via butiken på plats (så dom får köpet) på deras dator.

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda masculina
  2. também em
  3. Loja de moda feminina
  4. Loja de moda infantil
  5. Loja de roupa
  6. Loja de roupas vintage

Fri leverans vid köp över 599 kr. 365 dagars returrätt. Snabb Leverans. Returnera i alla våra butiker. Fri retur på alla köp

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

214 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

200 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Världsklass

Jag var och besökte Brothers butiken i Nordstan Göteborg, har aldrig blivit så bra bemött och fått sån personlig service!

5 de agosto de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Brothers Sverige

Stort tack för din fantastiska recension! Det gläder oss verkligen att höra att du fick ett så fint bemötande och personlig service i vår Brothers-butik i Nordstan. Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart!

Mycket bra kvalitet och snabbt leverans

Mycket bra kvalitet och snabbt leverans

18 de julho de 2026

Resposta da Brothers Sverige

Tack för din fina recension!

Det gläder oss att höra att du är nöjd med både kvaliteten på våra produkter och den snabba leveransen.

Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka till Brothers snart igen! 😊

Toppen!

Bra skickat. Bra produkter. Toppen!

18 de julho de 2026

Resposta da Brothers Sverige

Tak för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med både produkterna och leveransen. Det betyder mycket för oss.

Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka till Brothers snart igen! 😊

Bra produkt snabb leverans

Bra produkt snabb leverans

12 de julho de 2026

Hej Christer,

Tack för din återkoppling. Vi är glada att allt gick som det skulle och att du är nöjd med produkten.

Ha en riktigt fin sommar!

Hej Ola

Tack för din återkoppling. Vi är glada att allt gick som det skulle och att du är nöjd med kläderna.

Ha en riktigt fin sommar!

Lite långsam leverans.

Lite långsam leverans.

8 de julho de 2026

Hej Håkan,

Stort tack för din feedback. Den hjälper oss att bli bättre.

Jag kan se att leveransen skedde inom fyra arbetsdagar (beställningen gjordes onsdagen den 8 och levererades måndagen den 13). Det är den leveranstid vi anger på vår webbplats. Samtidigt förstår vi att det är tråkigt att helgen innebär några extra dagar innan paketet kommer fram.

Ibland uppstår det tyvärr förseningar i leveransen som vi inte helt kan förklara. Vi tar dock detta vidare till transportören i hopp om att framtida leveranser ska ske i enlighet med den information vi lämnar.

Ha en riktigt fin dag och en härlig sommar!

Leveranstid helt enligt beskrivning

Leveranstid helt enligt beskrivning, med andra perfekt!
Brallorna satt som smäck!

7 de julho de 2026

Hej Philip,

Tack för din feedback, den uppskattar vi verkligen.

Vi är glada att allt fungerade bra med din beställning, och att kläderna passade helt perfekt.

Ha en riktigt härlig sommar! :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra sevice och ett bra utbud av snygga…

Bra sevice och ett bra utbud av snygga kläder

5 de julho de 2026

Hej Paul,

Tack för din recension.

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både vår service och vårt utbud av snygga kläder.

Det var snabbt

Det var snabbt. Bra kvalitet på kostym

1 de julho de 2026

Hej Carl-Henrik,

Tack för din recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde en snabb leverans och att du är nöjd med kvaliteten på kostymen. Vi hoppas att du blir riktigt glad för den.

Med vänliga hälsningar

Classificada 5 em 5 estrelas

Stort utbud och bra kvalitet

Stort utbud och bra kvalitet. Beställde två kortärmade skjortor och två t- shirt och är jättenöjd med allt.

4 de julho de 2026

Resposta da Brothers Sverige

Tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både vårt sortiment och kvaliteten på produkterna. Vi hoppas att du får stor glädje av dina nya skjortor och T-shirts.

Varmt välkommen tillbaka till Brothers!

snabbt och lätt

Tack för din recension!

Vad roligt att höra att du upplevde köpet som snabbt och enkelt. Varmt välkommen tillbaka till Brothers!

Snabb leverans.

Tack för din recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka till Brothers!

Mycket smidigt .

Mycket smidigt att handla från Brothers.

Tack för din recension!

Vad roligt att höra att du upplevde det som smidigt att handla hos oss. Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka till Brothers snart igen!

Inte så snabba…

OK, men lagret ligger i Aahlborg DK, och ni skickar inte med postnord som har utleverans även lördagar i SE…inte snabba leveranser som ni påstår…
…men bra kläder!…

2 de julho de 2026

Hej Mikael,

Tack för din recension..

Vi är glada att höra att du är nöjd med kläderna. Vi tar också till oss att leveranstiden inte levde upp till dina förväntningar.

Väldigt bra

Snabb leverans. Rätt storlek

2 de julho de 2026

Tack för din recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att storleken passade. Varmt välkommen tillbaka till Brothers!

Riktigt bra storleksguide.

Riktigt bra storleksguide.
Gjorde att byxorna passade perfekt!!

28 de junho de 2026

Resposta da Brothers Sverige

Stort tack för din recension!

Vad roligt att höra att vår storleksguide hjälpte dig att hitta rätt storlek och att byxorna passade perfekt. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Vänliga hälsningar
BROTHERS

Classificada 1 em 5 estrelas

Ni har bytt leverantör på Riley…

Ni har bytt leverantör på Riley T-shirten. Inte lika slimmade och färgen är inte svart längre snare att den går åt den grå nyanser . Lämnat tillbaka 5 T-shirt av 6

28 de junho de 2026

Tack för din feedback.

Vi beklagar att de nya Riley T-shirtsen inte levde upp till dina förväntningar.

Vi tar med oss din feedback och vidarebefordrar den till vår inköpsavdelning.

Med vänlig hälsning
Brothers