Det var lätt att beställa, och det gick väldigt snabbt att få mina varor. Helnöjd med köpet. Lite synd var det att plaggen kom i olika paket så jag fick hämta dem i omgångar då jag inte va uppmärksam... Ver mais
Jag beställde en vara som jag skulle hämta i närmsta butik. Jag skulle få avisering när varan anlänt butik. Jag fick ingen avisering, istället fick jag titta på "följ din order". När jag skulle hämta... Ver mais
Bra varor men när den inte fanns hemma skickade de ett liknande alternativ utan att bekräfta med mig först. Onödig vända till ombud för de första varorna och sedan krånglig retur när jag skulle byta s... Ver mais
Jag brukar handla på brothers på Marieberg, Örebro. Det finns alltid något där, men inte dom här byxorna, Brukar köpa saker som inte finns via butiken på plats (så dom får köpet) på deras dator.
Fri leverans vid köp över 599 kr. 365 dagars returrätt. Snabb Leverans. Returnera i alla våra butiker. Fri retur på alla köp
Gøteborgvej 15-17, 9200, Aalborg SV, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Betydligt längre leveranstid än utlovat, skickades från deras lager i Köpenhamn 5 dagar efter att jag la beställningen. Fick dock bra hjälp i butiken i Uppsala att returnera och byta till en annan kavaj. Butiken får 5/5, leveranstiden och webhanteringen får 2/5.

Resposta da Brothers Sverige
Snygga och sköna kortbyxor i manchestertyg - Junk de Luxe.
Dock inte nöjd med storleken. Beställde Large men modellen är liten i passformen. Som en Medium. Vilket inte nämns För att de skall passa krävs en XL. Har f.ö. inga andra shorts i XL. Bara L och M.
Snabb och smidig leverans och betalning.

Resposta da Brothers Sverige
Köpte tröjor som såg bra ut på bilderna och uppfyllde mina förväntningar till 100%, smidigt att beställa, bra storleksguide och leverans enligt det som sagts. Toppen

Resposta da Brothers Sverige
Good and helpful service, however, it would be far more helpful for customers to have a measurable sizing chart - M, L, XL etc is totally meaningless and varies from shop to shop and brand to brand.

Resposta da Brothers Sverige
Bra varor. Önskar snabbare leverans. Älskar näthandlare där man får varan dagen därpå.

Resposta da Brothers Sverige
Fina varor som var 2st cardigans i 100% bomull vilka överensstämde med bilderna och levererades inom en snar rimlig tid.

Resposta da Brothers Sverige
Snabb o smidig leverans. Produkten mötte mina förväntningar

Resposta da Brothers Sverige
Slarvig kundtjänst! Man skickar varor i flera omgångar och talar INTE om att en vara saknas. Man känner sig lurad! Man får bråka och kräva och de gör som de vill ändå. Har råkat ut för detta nu TVÅ gånger. Mycket dåligt information. Mycket dåligt kundservice och kundtjänst. De verkar inte kunna sitt jobb. Jättebesviken! Kommer nog inte att handla mer hos er. Bara krångel varje gång och varor saknas och ingen information i förväg. Man blir bara ledsen när man öppnar försändelser från er. Man tror ni vill luras, att ni tycker man ska betala för varor man inte fått. Varför måste man skriva "hundra" mail till er om varor som inte kommit? Sen kommer det någon dålig ursäkt om varför varan uteblev. God information om varför något saknas och när det beräknas komma krävs av er. Klokt också att skicka ALLT tillsammans så man slipper springa och hämta försändelser i olika delar. Den sämsta kundservicen av alla som jag handlat från!!! Skärpning! Se till att anställa kunnigt o duktigt folk till kundservice, som kan information och kommunikation. Nu är det bedrövligt dåligt! Man får känslan av tonårstjejer som inte vet hur man sköter kundtjänst!

Resposta da Brothers Sverige
De mesta var bra men färgen stämde inte alls överens med den på bild! Tråkigt