Byggshop Opiniões 11 322

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en påse järnsulfat. Efter tre veckors väntan efter utlovad leverans, försökte jag förgäves nå nå kundtjänst. Plötsligt återbetalades pengar på Swish utan kommentar. Undvik detta bedrägliga f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt proffesionellt bemötande vid reklamation. Reklamerade en fläkt som vi haft ca ett år där funktionerna inte fungerade tillfredsställande. De kunde inte ersätta oss med en ny fläkt eftersom den... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Väldigt bra service, även om det tar lång tid innan man får svar. Har gjort reklamation i två omgångar. Först fick jag en ny vara - som tyvärr var i ännu sämre skick än den första och då begärde jag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde kökshandtag där ett behövdes reklameras, vilket hanterades på ett smidigt sätt. Dock skulle ett nytt skickas men en felleverans gjordes och jag fick ett paket som var 1×0,5m, alltså helt fel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Casa e jardim

Ska du byta fönster, ytterdörr eller renovera ditt badrum? På Byggshop.se hittar du det mesta inom byggvaror. Leverans hem till dörren av kända varumärken.

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

11 mil opiniões

Todos os idiomas

Classificada 1 em 5 estrelas

Cykel som vi aldrig fick

hej, dåligt företag! ingen kontakt med kundservice, vi beställde en cykel åt vår son den 08.12, idag har vi 20.12 och cykel har inte blivit skickat än! när vi ringer kundservice då är vi nummer 1 i kön i 2 timmar!!!

20 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Tog först flera veckor att få paketet

Tog först flera veckor att få paketet. Ringer till Postcentralen där det befinner sig och får då veta att dom inte kunnat leverera det för att är bokat till ett företag och inte en privatperson, och då kan dom inte avisera mig(?). Frågar om jag vill hämta det själv, men då det gäller ett altantak som är jättestort finns det en anledning jag beställt hemleverans.
Bokar in leverans, men får sedan besked det inte kan levereras för det krävs en lastbil då det är stort, och det har dom inte själva bokat...
När taket väl kommer och jag monterat märker jag det läcker, och visar sig dom skickat fel metallprofiler som skall hålla regnet ute.
Har ringt, samt mailat fram och tillbaka för att få rätt saker skickade till mig, men slingrar sig bara hela tiden och kommer med nya följdfrågor och försöker få det till att jag måste monterat något fel istället för att bara ge mig rätt varor som jag betalat för!!!

1 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en snöslunga i söndags10/11…

Beställde en snöslunga i söndags10/11 och enl annonsen skulle snöslungan levereras inom 3-5 dagar, slungan fanns i lager, det gick 3 dygn och inget händer så jag ringer Byggshop och supporten säger att slungan kommer troligen in i lager 23/12, jag frågar hur det kan vara så utan att jag får veta detta och ursäkter kommer förstås med en pinsam diskussion, jag säger direkt att jag inte villha något så ta bort beställningen omedelbart men supporttjejen svarar att hon måst få det godkänt av deras leverantör vilket bevisar att de inte har något i lager ??, hon måste fråga om det ät ok att avbeställa snöslungan som i bästa fall skulle levereras när halva vintern gått, jag svarar förstås att hon får göra hur hon vill , jag måste ju köpa någon annanstans men svaret blir att hon återkommer på något sätt, fick ett dygn senare ett mail att beställningen är makulerad, de hade gjort kreditupplysning och info om betalning via Svea bank men ingen snöslunga levereras innan de utsatta 30 dagars kredit, vilken soppa !, handla för guds skull inte av detta företag !!

13 de novembro de 2024

beställde bastudoft,skulle ta 2

beställde bastudoft,skulle ta 2 - 5 arbetsdagar tiden gick,ringde,bastudoften skulle komma veckan därpå,ringde igen va något med logestiken,bad till slut o få pengarna tillbaka,o fick till slut tillbaka pengarna,grymt dålig återkoppling,kommer aldrig mer beställa något därifrån

8 de novembro de 2024

Snabb service

Snabb service, bra priser, fraktfritt. Trevligt bemötande. Lite långsam returhantering, men väl behandlad.

15 de outubro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Bra service.

Väldigt bra service, även om det tar lång tid innan man får svar.
Har gjort reklamation i två omgångar. Först fick jag en ny vara - som tyvärr var i ännu sämre skick än den första och då begärde jag pengarna tillbaka istället för ytterligare en ny produkt. Trevliga, förstående och hjälpsamma svar! Betyget blir sämre med anledning av den dåliga kvalite produkterna därifrån verkar ha.

10 de setembro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.