Jeg har været medlem af Goodiebox siden August, og elsker at få min boks med skønne produkter.. men men indenfor den sidste stykke tid, uges tid kan jeg ikke komme ind på min app, uden den viser fejl... Ver mais

A empresa respondeu
Fin æske, ny kunde, fin service at en palet var gået i stykker fik så tilsendt surprice men det var dublikat af et produkt der allerede var i kassen. Kunne være super man lige kunne give besked på om... Ver mais
A empresa respondeu
Et produkt var gået i stykker i fragten og smurt ud over de øvrige produkter. Jeg har henvendt mig til firmaet for at blive kompenseret, men hører intet tilbage. Man kan ikke komme i kontakt med dem.... Ver mais
A empresa respondeu
Det er fint indhold i boxen. Produkterne kan hurtigt komme til at hobe sig lidt op, da det kan være svært at få brugt dem, inden næste forsendelse kommer. Det værste ved Goodiebox er mængden af irrel... Ver mais
Escrito pela empresa
Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥
Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.
Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.
Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌
Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.
Artillerivej 86, 2300, København S, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Synes det er grotesk at man ikke kan opsige abonnementet hos jer…

Resposta da Goodiebox Danmark
Super lækre produkter, som alle bliver brugt. Er glad for at være medlem .

Resposta da Goodiebox Danmark
Jeg kunne godt lig mange af de ting der var i serumen er super lækker og dagcremen er også super lækker. Den type jeg fik til håret synes jeg ik så godt om jeg har prøvet den et par gange men synes mit hår bliver voldsomt fedtet det lidt trist. Maskeren kan jeg ik bruge jeg er bedst til de store børster men eller en dejlig overaskelse og jeg glæder mig til næste gang.

Resposta da Goodiebox Danmark
Produkter er gode og det hele virker til at fungere.

Resposta da Goodiebox Danmark
Jeg er blevet rigtig glad for min velkomstgave, det er noget som jeg er blevet rigtig glad for.

Resposta da Goodiebox Danmark
Jeg er lige begyndt at abonnere så har kun modtaget en box. Så ud fra den ene oplevelse: Det tog lidt lang tid fra bestilling til levering men det har I også pænt beskrevet på jeres side,

Resposta da Goodiebox Danmark
Lækre produkter men synes leveringstiden er meget lang men ellers fuldstændig fantastisk

Resposta da Goodiebox Danmark
The product did not arrive at my home even though I paid for it, and the eye shadow also arrived broken.

Resposta da Goodiebox Danmark
Alle produkterne er så gode og dufter godt. Og jeg er glad for dem at bruge

Resposta da Goodiebox Danmark
Jeg er meget ked af ændring af levering til Postnord, med DAO kunne jeg om morgenen hente min pakke på dørmåtten. Nu skal jeg til pakke shoppen, jeg prøvede at ændre i Postnord appen til at de måtte lægge den foran min dør, og fik den sædvanlige besked med billede af opgangens dør " Vi har prøvet at levere din pakke". Overvejer af afbestille mine boxe, som jeg ellers er glad for.
Jeg har været i Postnord appen og sikret mig at jeg er tilmeldt flex aflevering, og så ser jeg om det hjælper, tak for jeres søde svar, det kræver 1 stjerne mere.

Resposta da Goodiebox Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.