A empresa respondeu
Fin æske, ny kunde, fin service at en palet var gået i stykker fik så tilsendt surprice men det var dublikat af et produkt der allerede var i kassen. Kunne være super man lige kunne give besked på om... Ver mais
A empresa respondeu
Lækre prudukter kan anbefales især hvis man som jeg ikke har skiftet prudukter i mange år 🥰
A empresa respondeu
Min Goodiebox blev afsendt fra jer 2 juli 10 juli meddeler Postnord at de har modtaget en pakkelabel uden pakke og jeg derfor skal kontakte Goodiebox . Nu har jeg prøvet i tre dage via e-mail,... Ver mais
Escrito pela empresa
Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥
Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.
Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.
Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌
Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.
Artillerivej 86, 2300, København S, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 98% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Jeg har været medlem af Goodiebox siden August, og elsker at få min boks med skønne produkter.. men men indenfor den sidste stykke tid, uges tid kan jeg ikke komme ind på min app, uden den viser fejl ,kan ikke komme ind og vælge et produkt for juli måned. 😔 jeg kan ikke komme ind på forsiden af app, har afinstallere og installere appen uden held... mvh Olivia

Resposta da Goodiebox Danmark
Introboxen og de 2 første måneder var der virkelig lækre ting i. Efterfølgende blev der færre og færre ting i boxen og det var konstant de samme ting man fik. Absolut ikke pengene værd i det lange løb. Så efter 7 mdr. er det alligevel en del penge smidt ud af vinduet.

Resposta da Goodiebox Danmark
Jeg glæder mig hver måned til at modtage min Goodiebox. Produkterne er lækre, varierede og giver mig mulighed for at prøve nye mærker.
Her er der virkelig meget selvforkælelse for pengene!

Resposta da Goodiebox Danmark
Gode produkter og elsker de små overraskelser der kommer hver måned.

Resposta da Goodiebox Danmark
Det var en super god pakke . Jeg ønsker ikke sminke i min pakke , alt andet er ok .

Resposta da Goodiebox Danmark
Jeg fik min boks meget hurtigt og produkterne er lækkre

Resposta da Goodiebox Danmark
Har afmeldt min abonnement for et par år siden. Så jeres sommer edition boks på Insta og blev fristet. I boksen var 4 varer jeg modtog i en af de første kasser for godt 2 år siden. Så ikke den gode oplevelse jeg forventet.

Resposta da Goodiebox Danmark
Syns bare det er lækkert med lidt lækre overraskelser i sådan en fin kasse éngang om måneden 🥰 Virkelig lækre produkter 💜

Resposta da Goodiebox Danmark
Jeg har holdt g.b. i årevis. Standarden er faldet. Men det der gør mig mere vred end jeg har været længe, er det faktum at man/jeg ikke længere kan komme i telefonisk kontakt med dem, der til daglig forsøger at køre en forretning for voksne.
Jeg blev træt af at få de samme produkter igen og igen og lige en gang mere. I italesatte jeg, hvor jeg fik besked om at jeg kun måtte skrive en gang om samme problem, for ellers blev det for meget at overskue. WHAT!!!
Nu troede jeg at jeg havde sagt mine to abonnementer op, da de frækt hæver over 200 kr fra min konto.
De påstår at jeg har en aktiv box. Det har jeg ikke når jeg kigger. De må ikke gøre det for mig, altså slette et abonnement for mig.
Jeg har boet med det her lo.. hele formiddagen og nu er jeg færdig. Jeg har slettet mine oplysninger og så vidt jeg ved må de ikke gemme dem. Hvem ved hvad de tåbelige box'ere kan finde på. Inden du melder dig på gb tænk dig rigtig godt om. God creme kan kun glæde dig så meget, og resten er 😭

Meget utilfreds.
Pakken blev sendt til en forkert adresse og der er ikke blevet reageret på dette.

Resposta da Goodiebox Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.