by Yesterday Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bilderna är kopierade från digigitaltmuseum där hembygdsföreningar och museer har publicerat. Företaget har inte inhämtat tillstånd att återpublicera bilderna och bryter mot regler som gäller

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har fått ett fantastiskt bemötande från by Yestetrday. När jag ringde efter att ha skickat ordern, fick jag ett omedelbart svar och ni ringde också tillbaka för att höra om detaljer kring beställ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skickade in egna bilder och fick snabbt svar att den ena var för liten och suddig för att bli bra i stort format. Skönt att kunna få snabbt svar och kunna avboka den. Snabb leverans och fina bilder so... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt att beställa och snabb leverans. God kvalitet på papper där de även håller en bra färgtoning på passepartout så att det passar in med det gamla fotografiet. Jag är så nöjd.

Informações sobre a empresa

1. Loja de posters
  2. Loja de artigos domésticos
  3. Loja de bricolage, casa e jardim
  4. Impressão de fotografias
  5. Local de reencenação

Historiska Posters: Posters med historiska motiv från hela Sverige. Sök efter gamla bilder i vårt bildarkiv på 1 miljon bilder från förr. Häng din stad eller hemort på väggen och inred personligt. Tryck din egen poster: Har du ett eget gammalt fotografi du skulle vilja förstora och göra en poster av? Det skulle exempelvis kunna vara en bild från din barndom, ett porträtt av din farfar, den där fina bilden från ett fotoalbum hos din mormor eller kanske en bild från huset du bor i - ta hand om din historia! Lägg till text till din poster, välj storlek och lägg till någon av våra fina och stilrena våra ramar. Historien inramad! Bildretuschering och förstora bilder: Vi ökar upplösning samt förbättrar ljussättning och skärpa på alla bilder innan vi trycker dem. Våra posters trycks på ett FSC-certifierat svensktillverkat 240g matt premiumpapper.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

78 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Bilderna är kopierade från…

29 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Resposta da by Yesterday

Tack för ditt omdöme! Vi vill förtydliga att vi använder oss av API:er från DigitaltMuseum och flera andra liknande tjänster för att samla bilder med rätt licens. Genom dessa API:er får vi tillgång till material som är licensierat för vidare användning, och vi säkerställer att endast bilder med korrekt licens visas på vår plattform.

Vårt mål är att göra det enkelt och inspirerande för våra kunder att skapa posters med historiska motiv från Sveriges rika kulturarv. Genom att samla material från flera olika källor gör vi dessa fantastiska motiv lättillgängliga för alla som vill ge dem nytt liv i sitt hem.

DigitaltMuseum erbjuder sina API:er just för att möjliggöra detta, och vi följer alla licenskrav och riktlinjer för att säkerställa att allt material används på ett lagligt och respektfullt sätt. Läs mer på deras hemsida i avsnittet om API.

Om du har fler frågor eller funderingar kring hur vi arbetar med licenser är du varmt välkommen att kontakta oss direkt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Skickat in ett gammalt foto som behöver…

Skickat in ett gammalt foto som behöver viss retuschering, men ingen retuschering har gjorts. Skickar aldrig mer foton till er, dyrt för ingen dålig service.

4 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Resposta da by Yesterday

Hej Thomas, vad tråkigt att höra. När man laddar upp eget foto och behöver extra retuschering måste man skriva till oss vad man önskar retuschera så vi om och vad du vill retuschera. Vi har inte fått något mail från dig. I alla beställningar ingår att vi ökar upplösning på motivet, så även i detta fall. Viktigast för oss är att våra kunder blir nöjda så självklart hjälper vi dig att retuschera din bild som du vill. Jag tar kontakt med dig.

Så oerhört nöjd

Så oerhört nöjd
Kvalitén på foto+ram
Så glad
Återkommer

2 de junho de 2024

Resposta da by Yesterday

Tack Micke, vilket fint omdöme, du är varmt välkommen åter!

Super!!

Superenkelt att ladda upp och förstora gamla foton. Bra service. Snabb leverans och superfint resultat.

2 de abril de 2024

Stort tack för ditt fina omdöme Marie! 😁

Snygg

Snygg. Snabb leverans

4 de março de 2024

Resposta da by Yesterday

Tack för ditt omdöme, glada att du är nöjd med beställningen

Hög kvalitet

Hög kvalitet, fint utseende, pålitlig leverans.

28 de janeiro de 2024

Resposta da by Yesterday

Stort tack för omdömet Peter!

Proffsigt!

Mycket fint att välja på. Lätt att beställa och snabb leverans. Även trevligt be.ötande när jag behö de hjälp. Tack är så nöjd!!

31 de janeiro de 2024

Resposta da by Yesterday

Stort tack för ditt fina omdöme Agneta!

Proffsigt- snyggt

Proffsigt- snyggt - snabbt arbete
Mycket nöjd och tacksam för alla foto. Rekommenderar verkligen!

28 de dezembro de 2023

Resposta da by Yesterday

Vad kul att läsa, stort tack för ditt fina omdöme!

Super serviceminded

Super serviceminded! Kändes genuint och äkta vid kontakt med dem. Har rekommenderat sidan för vänner och familj.

21 de setembro de 2023

Resposta da by Yesterday

Stort tack för ditt fina omdöme Anders, kul att du är nöjd och rekommenderar oss vidare.

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag tyckte inte att mina öronproppar…

Jag tyckte inte att mina öronproppar levde upp till mina förväntningar. Fungerade inte.

23 de agosto de 2023

Resposta da by Yesterday

Hej Ann-Charlotte, nu har det nog blivit lite fel. Vi säljer inga öronproppar. :) vi säljer endast posters med historiska motiv eller egenuppladdade foton.

Classificada 2 em 5 estrelas

Tycker bilden blev mörkare än…

Tycker bilden blev mörkare än originalet, dyrt var det också.

25 de agosto de 2023

Resposta da by Yesterday

Hej Anette, tack för ditt omdöme, vad tråkigt att du tycker det blev mörkare, bilder kan uppfattas olika på en skärm och tryckt på ett papper, vi har ett matt naturvitt papper som har en varm ton. Jag kontaktar dig via mail. Allt gott!

Classificada 1 em 5 estrelas

Paketet kom inte direkt i tid

Paketet kom inte direkt i tid, men jag fick den till slut. Men jag kommer inte beställa här; sen så kommer jag inte rekommendera heller till någon om denna sida….

24 de agosto de 2023

Resposta da by Yesterday

Hej Maria, Vi ber om ursäkt att vi hade längre leveranstid den veckan och ditt paket blev försenat. Vi hade ju även mejlkontakt där jag skickade spårningslänk till DHL för att du skulle kunna följa ditt paket eftersom du hade angivet fel telefonnummer och inte fick sms vid leverans. Du beställde en poster med eget foto som du laddade upp tråkigt att du inte blev nöjd.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kortet var vikt i ena hörnet väldigt…

Kortet var vikt i ena hörnet väldigt fult det borde man sett innan man skickade ut kortet

3 de agosto de 2023

Resposta da by Yesterday

Hej Eva, vi ber verkligen om ursäkt att det har gått iväg med ett veck. Självklart ska du inte få det så. Vi skickar såklart ett nytt exemplar till dig. Vi kontaktar dig via mejl!