De site is keurig gemaakt en prijzen zijn leuk te opzichte van vele andere en ook het materiaal is top . Aangekochte lens werkt perfect en haarscherp . Gevraagde info werd ook redelijk snel beantwoo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
We zijn heel netjes ontvangen. Ook het bekijken en onderzoeken van de cameraspullen die we wilden verkopen werd zeer zorgvuldig gedaan en ze namen er ook echt de tijd voor. Duidelijk uitgelegd wat er... Ver mais
Voor de vierde keer CameraOccasion in Geldermalsen bezocht, steeds een goed aanbod en geweldige service gekregen en ditmaal de zaak bezocht met een moeilijke vraag... ik werd verrast door hun positie... Ver mais
Voor het eerst een gebruikte foto-lens aangeschaft. Achteraf een goede keus bij Cameraoccasion geweest. De afhandeling was perfect en ook de aangeschafte lens. Ik weet nu waar ik jn het vervolg moet z... Ver mais
Informações sobre a empresa
CameraOccasion is een camerawinkel gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle grote merken, o.a. Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Leica, Hasselblad, Sigma, Vortex, Zeiss en Swarovski. In onze showroom hebben we altijd meer dan 600 occasions staan. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van nieuwe en outletproducten.
Informações de contacto
Holanda
- cameraoccasion.com
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Op zoek naar een passende verrekijker…
Op zoek naar een passende verrekijker zijn we in de winkel in Geldermalsen geweest. Een bekwame vriendelijke medewerker nam alle tijd voor ons en hielp de beste uit te kiezen. We hebben ter plaatse veel kijkers kunnen uitproberen en kregen uitstekend advies. Aanrader.

Honest and trustworthy
Honest and trustworthy, deal in confidence.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Heb hier mijn camera gebracht om te verkopen
Heb hier mijn camera gebracht om te verkopen. Een prachtige winkel, met geweldig mooie occasions voor een scherpe prijs. Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel, die zeer snel bediend. En een zeer goede prijs gekregen voor mijn camera. Echt een aanrader deze winkel voor koop of verkoop.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Mijn ervaring met CameraOccasion is super positief
Mijn ervaring met CameraOccasion is ontzettend positief. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk, eerlijk en deskundig geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je als klant en denken goed met je mee. Nadat mijn eigen spullen zorgvuldig waren nagekeken en beoordeeld, kreeg ik helder advies zonder enige druk.
Uiteindelijk heb ik dankzij hun begeleiding een prachtige Nikon Z8 aangeschaft, samen met de 180–600 mm lens. Alles werd netjes uitgelegd en de aanpak voelde betrouwbaar en persoonlijk. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt voorop staat.
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit én goede service!

Goede eerste ervaring bij Camera Occasion
Voor het eerst in de winkel geweest en meteen een super ervaring! Ik heb een tweedehands Canon 24-105 f/4 objectief gekocht voor een scherpe prijs, en het ziet er zó goed uit dat het bijna niet van nieuw te onderscheiden is, zelfs nog in de originele verpakking.
Ruud heeft me ontzettend goed geholpen. Als beginnende fotograaf ben ik nog zoekende naar wat het beste bij mij past, en hij gaf eerlijk en deskundig advies zonder druk.
Wat het helemaal afmaakte was het handgeschreven kaartje met een persoonlijke boodschap en de leuke extra attenties bij mijn aankoop. Ook fijn dat er een jaar garantie op de lens zit, dat geeft extra vertrouwen.
Absoluut 5 sterren waard en zeker een aanrader!

Resposta da Camera Occasion B.V.
Geheel conform afspraak de volgende dag…
Geheel conform afspraak de volgende dag geleverd, en dat met een handgeschreven kaartje. Blij mee!

Resposta da Camera Occasion B.V.
Makkelijk reserveren, goed advies.
Makkelijk reserveren, en goed advies.

Heel prettige ervaring
Mooi assortiment, prima inruilprijs geboden en daarmee mooie tweedehands camera aangeschaft.
Personeel heel prettig in de omgang en een lekkere kop koffie erbij.

Grote klasse
Wat fijn! Ik wilde al mijn foto apparatuur verkopen ivm beëindigen van mijn foto hobby.
Bij camera occasion kon ik alles kwijt voor een goede prijs. En het mooie is dat er heel coulant werd omgegaan met alles wat ik inleverde: het was iets meer dan ik had aangemeld, maar alles werd voor een reëel bedrag afgenomen en dezelfde avond stond het hele bedrag al over gemaakt op mijn bankrekening. Datis werkelijk goud.
Verder zag ik dat er inde winkel een werkelijk grandioos mooi aanbod is voor wie foto toebehoren zoekt.
Kom daar zeker eens kijken!

Zeer prettig geholpen
Zeer prettig geholpen! Deskundig en vriendelijk personeel

Fijne service
Fijne service! Goed geholpen bij het inruilen van mijn camera en lenzen. En een mooie prijs!

Resposta da Camera Occasion B.V.
De verhouding tussen de prijzen van…
De verhouding tussen de prijzen van aan- en verkoop zijn zeer extreem. Dure tweedehandsspullen (wel een mooi assortiment) en je krijgt zeer lage prijzen als je je materiaal aan hen aanbiedt.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Lens in perfecte staat ontvangen zoals was beschreven op de site.
Lens was in perfecte staat zoals beschreven op de site, en is keurig verpakt verzonden. Dit was de tweede lens die ik voor minder dan de nieuwprijs heb gekocht maar eruit zag als nieuw. Camera Occssion BV kan ik daarom echt aanbevelen.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Duidelijk, snel en eenvoudig te doen
Duidelijke en vriendelijke mail communicatie bij elke stap en snelle afhandeling. Antwoordnummer voor verzending, alles helemaal prima!

Resposta da Camera Occasion B.V.
Mooi Leica filter gekocht.
Mooi Leica filter gekocht.
Deal snel en vlot gemaakt.

Prima levering
De bestelde lens was in prima conditie, als nieuw.
Met een handgeschreven tekstje er bij, wat heel persoonlijk overkomt.
Snelle levering.

Fijne winkel
Fijne winkel! Je wordt er goed geholpen en denken met je mee.

Resposta da Camera Occasion B.V.
Ik koop hier graag,de producten zijn…
Ik koop hier graag,de producten zijn niet van nieuw te onderscheiden.
De bestelling wordt keurig en netjes verpakt en snel verzonden.dus waarom niet?

Resposta da Camera Occasion B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.